To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Για τα φασιστάκια πανταχόθεν θα συμφωνήσω μαζί σου και το λέμε καιρό τώρα.... Η κοινωνία εκφασίζεται και το Κράτος θα πρέπει να τους μαζέψει σύντομα, γιατί αλλιώς......

Για το πρώτο που λες, πολύ πιθανόν.....Αν και πιστεύω οτι είναι λίγο νωρίς ακόμη......

Αιμίλιε νομίζω ότι έκανες λάθος και δεν ήθελες να πεις αυτό. Το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του δημιούργησαν την χα ως φόβητρο σε όποιον αντιστέκεται. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που τους δημιούργησαν αυτοί να τους μαζέψουν.

Ο μόνος που μπορεί να τους μαζέψει και να τους ξανακλείσει στις τρύπες τους είναι ο κόσμος...

Αιμίλιε νομίζω ότι έκανες λάθος και δεν ήθελες να πεις αυτό. Το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του δημιούργησαν την χα ως φόβητρο σε όποιον αντιστέκεται. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που τους δημιούργησαν αυτοί να τους μαζέψουν.

Ο μόνος που μπορεί να τους μαζέψει και να τους ξανακλείσει στις τρύπες τους είναι ο κόσμος...

Δεν έχεις άδικο, άλλο εννοώ.....

Φυσικά το σύστημα τους δημιούργησε, απλώς θέλω να πω ότι οταν τελειώσουν την "δουλειά" που τους ανατέθηκε, θα πρέπει να τους κλείσουν πίσω στις τρύπες τους(π.χ. Καρατζαφύρερ)........

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο "άλλά" και έχει να κάνει με τον χρονικό προσδιορισμό και την δύναμη που θα έχουν αποκτήσει.....τα φασιστάκια, στο αν θα μπορέσουν να τους κλείσουν στις τρύπες τους...

Ο κόσμος φίλε savatage δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο.....

Θέλεις ο φόβος απο την βία που προκαλούν, θέλεις οτι ο καναπές είναι βαθύς, θέλεις οτι δεν υπάρχει ισχυρό αντιφασιστικό κίνημα, θέλεις οτι δεν υπάρχει ισχυρή κοινωνική βούληση εκ μέρους του λαού, κλπ κλπ......

Δικαιολογίες πολλές...... Τα αποτελέσματα σε αυτη την χώρα τα έχουμε δει ουκ ολίγες φορές....

Όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, στο δρομολόγιο του λεωφορείου 820 και μεταξύ των στάσεων Κρατικό Νίκαιας και Περιβολάκι, πλησίασε τον μετανάστη άγνωστο άτομο και του είπε «Εσένα σε ψάχνουμε. Έλα να κατέβουμε μαζί στην επόμενη στάση», επιδεικνύοντάς του παράλληλα τη μπλούζα, που φορούσε, με το σήμα της Χρυσής Αυγής. Οι επιβάτες του λεωφορείου άρχισαν να φωνάζουν, ο οδηγός διαμαρτυρήθηκε κι ενώ ο κόσμος κινήθηκε για να τον κατεβάσει από το λεωφορείο, ο δράστης πρόλαβε και χτύπησε τον μετανάστη στο πρόσωπο. Το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση Περιβολάκι, όπου μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες με τα χέρια πίσω στο μετανάστη ενώ το πρόσωπο του είχε ματώσει και στον φασίστα χαλαρά και φιλικά τις χειροπέδες μπροστά. Στο ΑΤ Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκαν, οι αρμόδιοι άφησαν το φασίστα να φύγει.

Η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και η Ένωση Μεταναστών Εργατών καταγγέλουν και δεύτερο περιστατικό σε βάρος μετανάστη, στις 7 Δεκεμβρίου, στη στάση λεωφορείου του κέντρου της Αθήνας και καλούν το σωματείο εργαζόμενων της ΕΘΕΛ και το ΕΚΑ να καταδικάσουν, μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις στις αστικές συγκοινωνίες σε βάρος των μεταναστών.

http://www.left.gr/article.php?id=18278#.UNRz4IPEzTU.facebook

Υ.Γ Να χαρώ.....εγώ....(μπράβο στους ανθρώπους που αντιστάθηκαν στα φασισταριά).....

Καλά αυτοί που αντέδρασαν στον φασίστα ,πήγαν κόντρα στήν ''φυλή'' τους.???.Δεν ειναι και αυτοί φτωχοί άνθρωποι τής ''φυλής'' και νοιάστηκαν για τον μετανάστη..??

Περιέργα πράγματα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πάλι καλά που υπάρχουν αντιδράσεις απέναντι σε φανερούς και κρυφούς Χρυσαυγίτες πού έχουν την φυλή πάνω απ''όλα.

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Καλά αυτοί που αντέδρασαν στον φασίστα ,πήγαν κόντρα στήν ''φυλή'' τους.???.Δεν ειναι και αυτοί φτωχοί άνθρωποι τής ''φυλής'' και νοιάστηκαν για τον μετανάστη..??

Περιέργα πράγματα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πάλι καλά που υπάρχουν αντιδράσεις απέναντι σε φανερούς και κρυφούς Χρυσαυγίτες πού έχουν την φυλή πάνω απ''όλα.

Ναι ρε.... Ευτυχώς υπάρχει και κόσμος που δεν βρίσκεται "απροετοίμαστος" και κρατά την ανθρώπινη του στάση στα πράγματα και στην ζωή.... Μπράβο τους....

Φαντάζομαι το σκηνικό...

Αυτή η ωμή βία απο ένα ογκώδες ζώο,απέναντι σ' ένα κακόμοιρο,τρομαγμένο,αδύναμο και λιπόσαρκο ανθρωπάκι...

Γελοίοι...Θρασύδειλα καθάρματα...

Αποσπάσματα ομιλίας χρυσαύγουλων απο εκπομπή του BBC.
Αναφέρεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη...

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;» ανέφερε συγκεκριμένα ο ομιλητής."
http://www.inews.gr/122/i-chrysi-avgi-paradechetai-oti-chtypise-ton-stratouli.htm

Σήμερα κατά τις 6 το απόγευμα, χρυσαύγουλο μπήκε στο τρένο προς Κηφισιά και έψαχνε.
Ένας κακομοίρης στριμώχτηκε πίσω πίσω, το χρυσαύγουλο τον είδε, άρχισε να φωνάζει και πήγε να περάσει...
Ο κόσμος τον έκλεισε, εγώ του ψιθύρισα δύο λογάκια στο αυτί και κατέβηκε στην επόμενη στάση ήσυχα ήσυχα...

Το ότι μετά μπήκαν μπατσόνια να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων, πρώτη φορά το είδα στη ζωή μου...

Πόσα μπουκάλια-"βόμβες" βρήκανε στην Βίλα??????αααααααααχαχαχχαχααχαχαχαχαχχααχχααχααχαχαχαχχααχαχχααχαχαχαχαχχα

Kasidiaris-xeirovomvida2.jpg

Υ.Γ Τι δεν καταλαβαίνεις.....????

Μέλη της Χρυσής Αυγής: «Έπρεπε να χτυπήσουμε περισσότερο το Στρατούλη»

Ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC αποτυπώνει την κυνική ομολογία χρυσαυγιτών ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη

Όπως αποδεικνύει ντοκουμέντο του BBC, μέλη της Χρυσής Αυγής παραδέχονται ότι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Στρατούλη.

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=8289&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 71 προσαχθέντες. Ένας τραυματίας, με εξάρθρωση ωμοπλάτης, ενώ και άλλοι προσαχθέντες χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ. Η «επίσημη» δικαιολογία της αστυνομίας είναι πως «φορούσαν κράνη» και «είχαν καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου» - με αυτό μπορεί να υπονοεί ως και σκούφους. Η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καθόλου, ας σημειώσουμε, με μικρή ομάδα χρυσαυγιτών που βρισκόταν κοντά στο σημείο των συλλήψεων κρατώντας ξύλα. Και, τέλος, ας σημειώσουμε πως στην πόλη είχαν φτάσει και αστυνομικές ενισχυσεις από τα Τρίκαλα.

http://www.left.gr/article.php?id=18344

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αποσπάσματα ομιλίας χρυσαύγουλων απο εκπομπή του BBC.
Αναφέρεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη...

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;» ανέφερε συγκεκριμένα ο ομιλητής."
http://www.inews.gr/122/i-chrysi-avgi-paradechetai-oti-chtypise-ton-stratouli.htm

μπανανόφλουδα μεγάλη...

είναι προφανές πως το είπε ειρωνικά....

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Μέσα στο λεωφορείο 35 γραμμή κέντρο – Πολίχνη. Ήρωες ένας άστεγος ηλικιωμένος, ένα ζευγάρι ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ένας φασίστας κι εγώ.

Μπαίνω και κάθομαι πίσω-πίσω μόνος μου. Παρατηρώ τους συνεπιβάτες να σκεπάζουν τα πρόσωπα τους με τα κασκόλ και τα παλτά τους, ενοχλημένοι από μία δυσάρεστη οσμή. Δε μυρίζω τίποτα, πιθανώς η μούχλα του δικού μου παλτού, που έβγαλα βιαστικά από τη ντουλάπα χωρίς να ”αερίσω”, να είναι ισχυρότερη μυρωδιά από…Από τα ούρα ενός ηλικιωμένου, σωστή βιβλική φιγούρα, τα οποία έχουν τρέξει από το κάθισμα του. Ένας τύπος αγριεμένος ορμάει και τον πιάνει από το γιακά: ”Έξω βρωμιάρη!” ουρλιάζει σχεδόν.

Ο ηλικιωμένος δε μιλά, μόνο βγάζει άναρθρους ήχους, κάτι που φανερώνει την κακή διανοητική του κατάσταση. Σηκώνομαι απάνω έτοιμος να φάω το λαρύγγι του ”καθαρού”, του ”νοικοκύρη” που τόλμησε να βιαιοπραγήσει. Μαζί μου σηκώνεται και ένα ζευγάρι γύρω στα 50. Παχουλοί και οι δύο, ο άντρας με φαλάκρα και μακριά τα λίγα κατάξανθα μαλλιά και γένια του, η γυναίκα μελαχρινή με πουλόβερ α λα Μοναστηράκι. ”Πως του μιλάς έτσι; Είναι άστεγος ο άνθρωπος, δεν τον βλέπεις;” λέει ο άντρας του ”καθαρού”. ”Δώσ’του ένα σπίτι να μην κατουριέται πάνω του” φωνάζει κι εγώ τον συγχαίρω. Ο ”καθαρός” παθαίνει κρίση, το μάτι του γυαλίζει από μίσος. Ξανακούω την ατάκα των εμετικών μικροαστών:

”Πάρ’τον εσύ στο δικό σου σπίτι να κατουράει εσένα” λέει. Οι υπόλοιποι επιβάτες, μούγκα! ”Δε ντρέπεσαι λίγο,ρε;” φωνάζω κι εγώ. ”Αδύναμος άνθρωπος είναι, ποιος ξέρει από ποιο ψυχιατρείο τον άφησαν και γυρνάει στους δρόμους”. Ο ”καθαρός” ορμάει απειλητικά προς το μέρος μου. Κάνω το ίδιο με το support του ζευγαριού – κι η γυναίκα συμμετείχε κανονικά σ’ αυτόν τον άτυπο μικρό Εμφύλιο. ”Γαμώ τη Χρυσή Αυγή σου” του λέω ”και γαμώ την Παναγία σου”! Και συνέχισε ο άντρας δίπλα μου, απευθυνόμενος σε όλο το λεωφορείο: ”Άνθρωποι είστε εσείς, ρε; Μήπως το ξεχάσατε; Θα έπρεπε να αυτοκτονήσετε από ντροπή”. Ο ”καθαρός” κατεβαίνει στη στάση. ”Χρυσή Αυγή ρεεεε” ουρλιάζει σε παροξυσμό. Φυγαδεύουμε τον γέρο άστεγο στην επόμενη στάση. Του βάζω ένα δεκάευρω στην τσέπη και του μαζεύω τις παλιές εφημερίδες από το πάτωμα του λεωφορείου. Με το ζευγάρι κατεβαίνουμε στην ίδια στάση.

Συζητάμε για λίγα λεπτά πόσο έχει φασιστοποιηθεί η σιχαμένη νεοελληνική κοινωνία. Τους κοιτάω να χάνονται και περνάει αστραπιαία από το μυαλό μου η εικόνα του διαμερίσματος τους: μικρό, με ελάχιστα πράγματα, ενδεχομένως με ινδικά sticks και με παλιούς δίσκους στο πικάπ τους. Ξέρω καλά πως απόψε στη Θεσσαλονίκη συνάντησα δύο άξιους συνανθρώπους μου. Άλλοι τους είπαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, εγώ μπορώ να τους λέω περιθωριακούς ήρωες μιας κοινωνικής ταινίας του Μάικ Λι.

http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/12/27/πολεμώντας-τον-φασισμό-στην-καθημερι/

:grinning-smiley-043

Από e-mail αναγνώστη:
Ενημέρωση από Βόλο.
Ο δαρμένος χρυσαυγίτης δεν ήταν απλά “ένας 55χρονος που βρέθηκε στο στόχαστρο σε μια καφετέρια” όπως θέλουν να μας τον παρουσιάσουν τα αυγά, οι μπάτσοι και τα media, ήταν αυτός που οργάνωσε την αποτυχημένη “επίθεση” χωρίς κάλυψη των ματ σε φοιτητές (γνωρίζοντας προφανώς πως εντός του πανεπιστημιακού κτιρίου γινόταν συνέλευση α/α χώρου). Πήγαν δηλαδή να την πέσουν σε αριστερούς-αναρχικούς με τον 55χρονο γνωστό ως “παλαιστή” τους, οπλισμένοι με πτυσσόμενα γκλομπ, και τελικά τις αρπάξανε και τις έφαγε και αυτός και κατέληξε στο νοσοκομείο. Είναι ο ίδιος που εκπαιδεύει νέα μέλη της Χρυσής Αυγής σε πολεμικές τέχνες και τέλος -και σημαντικότερο- έχει ονοματεπώνυμο Αθανάσιος Καρακατσάνης… Είχε συλληφθεί το 1978 μαζί με τον Μιχαλολιάκο για την υπόθεση με τις βόμβες… Περαστικά πάντως δεν του λες!
(ένας ακόμα που συνελήφθη τότε, λεγόταν Ηλιόπουλος, άγνωστο ακόμα αν ήταν θείος του βουλευτή)

http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/12/27/ο-απλός-πολίτης-των-ελληνικών-μμε-έβαζ/

556a1e76f49fbda86f38acaef57c1f21d3a2b8b2.390.296.13c5e1916517f0d87f32846ee22bfe1eae72bab3.jpg

Δίκη-μαμούθ στη Γερμανία για νεοναζιστές-ρατσιστές που σκότωναν Έλληνες και Τούρκους μετανάστες
Μια δίκη «μαμούθ» αναμένεται να ξεκινήσει στη Γερμανία την Άνοιξη σχετικά με τις ρατσιστικές δολοφονίες που διέπραξε μια νεοναζιστική οργάνωση

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=52766&category_id=541

Status
Not open for further replies.