To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Βρε τον κακομοίρη τον βλαμμένο τον Κατίδη....νόμιζε οτι έλεγε στους οπαδούς "σηκωθείτε όρθιοι"???χαχαχαχαχαχαχα!!!!

βασικά ...

και πολύ ασχολήθηκα ....

ελπίζω να τιμωρηθεί όπως πρέπει και να μην χρειαστεί να ξανασχοληθώ .........

Και να τιμωρηθεί ρε Μήτσο τι έγινε? Αυτό είναι το θέμα?
Ωραία τιμωρήθηκε, όλα καλά. Κανένας δεν θα το ξανακάνει.

Last edited by a moderator:
Βλακας δεν είναι,κότα κοτούλα ναι,θρασύδειλος επίσης ιδού ο …κύριος κοτίδης:

Η θέση του φασιστάκου,θα ανασκευάσει τις επόμενες μέρες ή και ώρες είμαι σίγουρος!

«Όσον αφορά τον πανηγυρισμό μου, είχαμε μια συνομιλία με τους συμπαίκτες μου και θέλαμε να σηκώσουμε τον κόσμο όρθιο. Για αυτό επέλεξα τη συγκεκριμένη κίνηση που έχουμε δει όλοι από τη Χρυσή Αυγή, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Απλά ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιήσω. Αφιερώνω το γκολ στον Μιχάλη τον Παυλή που περνάει δύσκολες μέρες και κάπου αλλού που δεν θέλω να αποκαλύψω».

pamesports.gr

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

να του κοπεί η μπάλα ...
και φυσικά είναι θέμα, η τιμωρία πρέπει να είναι άμεση και σκληρή και σε κάθε έναν που το κάνει / ξανακάνει .....

δεν θεωρώ οτι μία τιμωρία θα λύσει το πρόβλημα (και του ίδη και γενικότερα), αλλά κάποια στιγμή οι φιλοναζιστικές πράξεις (κάθε είδους) πρέπει να αρχίσουν να τιμωρούνται όπως πρέπει ....

Last edited by a moderator:
150462_10151361349813181_399947528_n.jpg

Σπύρος Κοντούλης: Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ - Εκτελέστηκε από τους ναζί τον Ιούνη του 1944

και καλα δε ηξερε την χαιρετουρα ε,,,ουτε το μαλι του οταν το κουρευει δεν ηξερε οτι παραπεμπει σε νεοναζι λουκ?.. βρε αντε απο κει..

Ο νεαρός άσος πάντως δήλωσε λίγο αργότερα στην κάμερα της NOVA:

"Θέλω να λύσω μια παρεξήγηση. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα. Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως..." (sport24.gr)

ναι ναι και εγω οταν θελω να δειξω σηκωνω το πουλι μου και δειχνω... μα γιατι οχι?. απολυτα φυσιολογικο δε ειναι?..

Όντως το ιδανικό για μένα θα ήταν να μείνει στην ΑΕΚ και απλώς να τον φτύνουν όλοι όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Είναι χειρότερη τιμωρία αυτή.

Αν τιμωρηθεί μπορεί και να τον κάνουν ήρωα(οι φασίστες). Όπως ηρωποίησαν την χρυσοι αυγη τα φασιστοκάναλα..

και φυσικά είναι θέμα, η τιμωρία πρέπει να είναι άμεση και σκληρή και σε κάθε έναν που το κάνει / ξανακάνει .....

Και θα τον τιμωρήσει η επίσημη πολιτεία ,που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, προωθεί τους φασίστες όπου μπορεί?? Δεν γίνεται αυτό που λες.

Άσε που αυτό μου ακούγεται σαν κάποιους που λένε ότι "τώρα που πήγε ο τζοχαζόπουλος φυλακή σταμάτησε η διαφθορά και το κράτος άρχισε να παίρνει μπρος". Δηλαδή θα κάψουν έναν-δύο για τα μάτια του κόσμου και θα συνεχίζουν ακάθεκτοι να προστατεύουν τον φασισμό...

Υ.Γ Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Και θα τον τιμωρήσει η επίσημη πολιτεία ,που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, προωθεί τους φασίστες όπου μπορεί?? Δεν γίνεται αυτό που λες.

Άσε που αυτό μου ακούγεται σαν κάποιους που λένε ότι "τώρα που πήγε ο τζοχαζόπουλος φυλακή σταμάτησε η διαφθορά και το κράτος άρχισε να παίρνει μπρος". Δηλαδή θα κάψουν έναν-δύο για τα μάτια του κόσμου και θα συνεχίζουν ακάθεκτοι να προστατεύουν τον φασισμό...

Υ.Γ Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Αμ εδώ ένα δίκιο τόχεις.....Αυτοί που ενισχύουν το φαινόμενο ,και καλά ,θα δείξουν ''ευαισθησία'''..

Τα ίδια έγιναν και με την ''καημένη'' την Παπαχρήστου ..

Ισως η μεγάλη δημοσιότητα δεν βοηθάει πάντως ,μιάς και υπάρχουν αρκετοί που θα ηρωοποιήσουν τον τύπο...

Στίς φωτογραφίες πάντως ειναι εμφανές πως το παλληκάρι ήξερε πολυ καλά τι έκανε και προσπαθούσαν να του μαζέψουν το χεράκι..

Επίσης η συμπεριφορά του Κατίδη,πως θυμίζει,μας πώς θυμίζει διάφορα φασιστοειδή και Χρυσαύγουλα,που ενώ εκφράζουν φασιστικές απόψεις,αμα τους πούν πως είναι φασίστες κάνουν τις Μαγδαληνές και σκούζουν...:music-smiley-005::music-smiley-005:

Αφού είναι καραφασίστες,γιατί ντρέπονται οέο??

Δείτε και τα σχόλια......

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151355120181325&l=fe91d9aee5

Ο φασισμός βρισκόταν παντού μέσα σε μια κοινωνία που χτίστηκε με "πρότυπα", με "Θεούς", με λάβαρα και με σημαίες.... Γιγαντώθηκε επι περιόδου κρίσης και τώρα έσκασε το "απόστημα"....

Υ.Γ "Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον....."

Ξεκίνησε η διαδικασία "αποκατάστασης" του ποδοσφαιριστή που περιέγραψα πριν. Ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει υποκριτικά να λέει ψέμματα ότι δεν ήξερε,ζητώ συγγνώμη,είμαι παιδάκι δεν ήξερα,έκλαιγα στα αποδυτήρια κτλ κτλ. Η πολιτεία υποκριτικά θα του επιβάλει ποινή μερικές αγωνιστικές. Και οι φασίστες θα συνεχίσουν ακέθεκτοι την δουλειά τους..

Last edited:
από σημερα το βραδυ ο τύπος εχει τελειωσει με το ποδοσφαιρο.
Το ξεραμε οτι εισαι αληταρ@ς αλλα το σημερινό ξεπερασε οτι εχεις κανει !

Τα ιδεώδη του άλλωστε φαίνονται και από το τατουάζ στην κοιλιά του:
"Get rich or die trying".

«Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης πέτυχε σήμερα το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Κατά τον πανηγυρισμό του για την επίτευξη του τέρματος χαιρέτισε Εθνικιστικά προς τους φιλάθλους της ομάδας, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους δημοσιογράφους που άρχισαν ήδη να μιλούν για ρατσιστικές προκλήσεις και άλλα διάφορα… Ο ίδιος εξήγησε πως το έκανε για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τον πανηγυρισμό μου, είχαμε μια συνομιλία με τους συμπαίκτες μου και θέλαμε να σηκώσουμε τον κόσμο όρθιο. Για αυτό επέλεξα τη συγκεκριμένη κίνηση που έχουμε δει όλοι από τη Χρυσή Αυγή».

Για την ιστορία επαναλαμβάνουμε πως ο συγκεκριμένος χαιρετισμός είναι ο Ελληνικός χαιρετισμός που είχε καθιερώσει επισήμως το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, το οποίο είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και χρησιμοποιείται από τους Εθνικιστές ανά την υφήλιο. Μπορούμε, λοιπόν, να συμφωνήσουμε με τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή πως όντως είναι ένας χαιρετισμός εθνικής αφύπνισης που ξεσηκώνει τα πλήθη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/Ειδήσει...Αυγή-υπέρ-Κατίδη/24-163533.html#ixzz2NkHG8sJs

Y.Γ Αίμα, τιμή.....

Απο στόμα κόρακα κρά θ' ακούσεις...Πειστική δικαιολογία...

Τι απερίγραπτη βλακεία...

Last edited:
Status
Not open for further replies.