To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Σε πρωτοφανείς αθλιότητες προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που ηγήθηκαν συγκέντρωσης μερικών εκατοντάδων θιασωτών τους έξω από το Μega.

Διαμαρτυρόμενοι, υποτίθεται, για τα τουρκικά σήριαλ εξαπέλυσαν οχετό ύβρεων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

«Πατρίς Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ…ται το Μega και η Τουρκία» ήταν ένα απ’ αυτά, καθώς και «Σκατά σκατά στον τάφο του Κεμάλ».

Οι «κόσμιες» διαμαρτυρίες κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού… Αμέσως το ανακοίνωσε υπερηφάνως στο κοινό του, το οποίο φώναζε εν χορώ «Τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».

Στο τέλος της «σεμνής τελετής» ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος και άλλοι πέταξαν μπογιές στις τζαμαρίες του σταθμού.

Προσέξετε: Αυτά δεν τα έκαναν χούλιγκανς που έκρυβαν τα πρόσωπά τους σε κουκούλες, αλλά βουλευτές που 500 χιλιάδες Έλληνες τους έστειλαν στη Βουλή…

http://www.aixmi.gr/index.php/prwtofaneis-athliotites-xrysaugitwn-exoapo-mega/

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Επίσης η υπόθεση που κάνεις(την έχει κάνει και άλλος), για το ότι ΜΠΟΡΕΙ να απαγορέψουν και αύριο τον Κομμουνισμό, κρύβει μια εξισωτική λογική κατα την οποία είμαι πλήρως αντίθετος και θεωρώ και επικίνδυνη.

Πού ακριβώς η εξίσωση, δεν κατάλαβα. Κατ' αρχάς όταν συγκρίνω καταστάσεις βάσει κοινών τους χαρακτηριστικών, δεν σημαίνει και ότι τις εξισώνω, αλλά και παραπάνω, κατάλαβες να γίνεται έστω σύγκριση κομμουνισμού και φασισμού; Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι και η απλή συνύπαρξη στην ίδια πρόταση, στην ίδια περίοδο, των δύο όρων λειτουργεί εξισωτικά. Ε όχι δα Αιμίλιε.

...
Οι «κόσμιες» διαμαρτυρίες κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Παππάς έβγαλε το πουλί του ...

http://www.aixmi.gr/index.php/prwtofaneis-athliotites-xrysaugitwn-exoapo-mega/

Το χει ξανακανει...
Xristos_Pappas_Xrysi_AYG;I_4141.JPG

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πού ακριβώς η εξίσωση, δεν κατάλαβα. Κατ' αρχάς όταν συγκρίνω καταστάσεις βάσει κοινών τους χαρακτηριστικών, δεν σημαίνει και ότι τις εξισώνω, αλλά και παραπάνω, κατάλαβες να γίνεται έστω σύγκριση κομμουνισμού και φασισμού; Εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι και η απλή συνύπαρξη στην ίδια πρόταση, στην ίδια περίοδο, των δύο όρων λειτουργεί εξισωτικά. Ε όχι δα Αιμίλιε.

Μα το αναφέρεις και μόνος σου....λέγοντας περι "κοινών χαρακτηριστικών".... Εγω αυτό το θεωρώ εξίσωση και αποπροσανατολιστικό, εσύ όχι.... Ας το κρίνουν και αυτοί που μας διαβάζουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Μα το αναφέρεις και μόνος σου....λέγοντας περι "κοινών χαρακτηριστικών".... Εγω αυτό το θεωρώ εξίσωση και αποπροσανατολιστικό, εσύ όχι.... Ας το κρίνουν και αυτοί που μας διαβάζουν....

Κοινά χαρακτηριστικά βρίσκει στην απαγόρευση εκδηλώσεων που συνδέονται με τα δύο, όχι σε κομμουνισμό και φασισμό. Θα ξεχάσουμε τη γλώσσα μας σε λίγο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Κοινά χαρακτηριστικά βρίσκει στην απαγόρευση εκδηλώσεων που συνδέονται με τα δύο, όχι σε κομμουνισμό και φασισμό. Θα ξεχάσουμε τη γλώσσα μας σε λίγο.

Οκ. Πάω πάσο.... Παρερμήνευσα... Βλέπεις δεν την μιλάω τόσο καλά, την ελληνική.

Υ.Γ Η γλώσσα δεν ξεχνιέται, θα φτιάξουν οι παπάδες "κρυφά" σκολειά.....

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά Χρυσής Αυγής για το βανδαλισμό στον Άη Μαθιά

Την ημέρα της 25ης Μαρτίου επέλεξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα για να βανδαλίσουν τα γραφεία του ΚΚΕ στον Άγιο Ματθαίο, όπως καταγγέλλουν η Ν.Ε του ΚΚΕ αλλά και οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

http://left.gr/news/kke-syriza-kai-antarsya-kata-hrysis-aygis-gia-vandalismo-ston-ai-mathia

Στη Βουλή των Ελλήνων έφτασε η καταγγελία των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης και η οποία έκανε λόγο για ελλιπή περιφρούρηση της πόλης της Ξάνθης, λόγω απασχόλησης του προσωπικού στη φύλαξη ευαίσθητων πολιτικών στόχων.

Ο λόγος για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, τα οποία μετά την τελευταία επίθεση που δέχθηκαν πριν μερικούς μήνες φυλάσσονται σε καθημερινή βάση.
Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, οι Αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη του χώρου έξω από τα γραφεία, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι,
χρησιμοποιούν δικά τους αυτοκίνητα λόγω ελλείψεων που καταγράφονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης
ενώ παράλληλα οι ίδιοι επισημαίνουν πως η απασχόλησή τους εκεί έχει, ως αποτέλεσμα την ελλιπή φύλαξη της υπόλοιπης πόλης, δεδομένων και των ελλείψεων σε προσωπικό.

"Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να βρίσκεται έξω από εκείνο τον χώρο το βράδυ, εκτεθειμένος χωρίς κάποιο υπηρεσιακό όχημα και να αποτελεί φυσικά και ο ίδιος στόχο" εξηγεί ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης Κώστας Μαλικόπουλος μιλώντας στο ThrakiToday.com
ενώ παράλληλα εξηγεί πως μετά την διαμαρτυρία τους υπήρξε κινητοποίηση από πλευράς του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης, ώστε να διατεθεί υπηρεσιακό όχημα στους αστυνομικούς που φρουρούν τον χώρο.

Η καταγγελία των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης έφτασε στη Βουλή με τη μορφή επίκαιρης ερώτησης από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ,
ενώ δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις που έχουν καταγραφεί σε τοπικό επίπεδο και οι οποίες κάνουν λόγο για περιττή απασχόληση των Αστυνομικών της Ξάνθης στη φύλαξη των συγκεκριμένων γραφείων,
τη στιγμή που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις περιπολίες μέσα στην πόλη της Ξάνθης ως μέτρο περιορισμού των εγκληματικών ενεργειών.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=200038&catid=6

:flipout::fahne90:

Σέ ένα νήμα για τον Ναζισμό,δεν χάνουν πάντως την ευκαιρία είτε κρυφοί ομοϊδεάτες του(τι κάνει νιάου-νιάου,τόχουμε δεί σε άλλα νήματα με θέσεις υπέρ εξολοθρευσης μεταναστών αλλά και δικαιολόγησης καθε ρατσιστικής ενέργειας ενώ αντιθέτως αμφισβητούνται ειρωνικότατα οι αποδεδειγμένες ρατσιστικές πράξεις)είτε δήθεν οπαδοί της ''θεωρίας των 2 άκρων'' να εξισώσουν τον Ναζισμό με τον αποτυχημένο ''πρώην υπαρκτό''..

Αυτο οχι μονον είναι αντιϊστορικό ,αλλά μπερδεύει εσκεμένα το ναζιστικο φαινόμενο 9που ως κριτήριο του είχε την φυλετική διάκριση και την εξολόθρευση κάθε διαφορετικότητας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για να επικρατήσει η Αρεια Φυλή)με τον Σταλινισμό που βεβαίως και διέπραξε εγκλήματα αλλά με εντελώς διαφορετικο σκοπό (την εξόντωση η τον περιορισμό των '''αντιφρονούντων''..)

Αυτο φυσικά δεν γίνεται τυχαία γιατί τα φασιστόμουτρα τα τσούζει ακόμα και σήμερα το πήδημα που έφαγαν στο Στάλινγκραντ..

Sorry για το off-topic αλλά δεν θα ξεχάσουμε και την Ιστορία,οπως κάνουν διάφοροι ''αναθεωρητές'' σήμερα που προσπαθούν και εν Ελλάδι να αθωώσουν τους ταγματασφαλίτες..(βλ Στάθης Καλύβας και Μαραντζίδης)

Εγω που μπαναριστικα κυριε Σουρλα, τι ειμαι δηλαδη; Κρυφοφασιστας η εξισσωτης; Απλα για να ξερω..

και για να αιτιολογηθω λιγακι ακομα πριν με ξανα μπαναρετε, δεν ειδα καποιον να λεει το παραμικρο για την επιθεση που δεχθηκαν χθες βραδυ ομοιδεατες μου στην Νεα Ιονια απο Χρυσαυγητες. αλλα ειπαμε. η φασιστας θα σαι η κομουνι..κατι αλλο αποκλειεται. απαγορευεται βρε παιδι μου. δε πειραζει..μαθημενα τα βουνα απο χιονια. η ημιμαθεια χρονια υπαρχει σε ολα τα καθεστωτα.

@sifis_samos

καταρχάς το ερώτημα για το ban (εάν δεν έχεις καταλάβει τον λόγο) πρέπει να το απευθύνεις στους αρμόδιους διαχειριστές της κατηγορίας και φυσικά όχι μέσα στη ροή ενός νήματος ....

κατά δεύτερον γιατί προδικάζεις οτι θα ξανα μπαναριστείς ? θα το επιδιώξεις ?

και ποιοί είναι οι ομοιδεάτες σου ? (ειλικρινά δεν ξέρω)
και γιατί πρέπει ντε και καλά κάποιος να σχολιάζει το κάθε συμβάν ?

και στο κάτω κάτω γιατί δεν τους υπερασπίζεσαι εσύ ?

Last edited:
@sifis_samos

καταρχάς το ερώτημα για το ban (εάν δεν έχεις καταλάβει τον λόγο) πρέπει να το απευθύνεις στους αρμόδιους διαχειριστές της κατηγορίας και φυσικά όχι μέσα στη ροή ενός νήματος ....

κατά δεύτερον γιατί προδικάζεις οτι θα ξανα μπαναριστείς ? θα το επιδιώξεις ?

και ποιοί είναι οι ομοιδεάτες σου ? (ειλικρινά δεν ξέρω)
και γιατί πρέπει ντε και καλά κάποιος να σχολιάζει το κάθε συμβάν ?

και στο κάτω κάτω γιατί δεν τους υπερασπίζεσαι εσύ ?

Jim δε προδικαζω βρε φιλε κατι. Απλα το ανεφερα γιατι την προηγουμενη φορα δε προλαβα να κανω κιχ, και ειλικρηνα ακομα απορω το γιατι εγινε. Ρωτησα τους αρμοδιους αλλα απαντηση γιοκ..

Κατα τ αλλα, συζηταμε το urban legend. Δηλαδης μυθοι κτλ. Πιστευω πως οτι εγραψα ηταν απολυτα εναρμονισμενο με το νημα. Και παρολα αυτα τσακ και μου σβηστικαν οτι εγραφα και εφαγα και την ποινη.

Περι υπερασπισης, τι να γραψω φιλε μου; Δυστηχως ειναι παρα πολυ πολυπλοκο να κανω κατι τετοιο δημοσιως, καθως απαιτει πολυ χρονο που δυστηχως δεν εχω..
Δεν εχω την απαιτηση απο κανεναν να σχολιαζει καθε συμβαν. Αλοιμονο.. Απλα στεναχωρεθηκα, γιατι περα απτο μαυρο και το ασπρο υπαρχουν κ αλλα χρωματα.

Συζητωντας λοιπον περι Χ.Α και το urban legend της, εγω πχ ενας τομεας που με ενοχλει ιδιαιτερα στην δραση της Χ.Α ειναι η συμπεριφορα της προς ΜΗ Χριστιανους Ορθοδοξους. Με ενοχλει που μια ομαδα δηθεν πατριωτων το παιζει Σουπερ Χριστιανοι και διωκουν καθε εναν που θεωρουν αντιφρονουντα! Αυτο ακριβως σχολιασα φιλε μου και μπαναριστικα. Δε κατηγορησα ουτε εξισωσα κανεναν.

Εγω που μπαναριστικα κυριε Σουρλα, τι ειμαι δηλαδη; Κρυφοφασιστας η εξισσωτης; Απλα για να ξερω..

Δεν κατανοώ την ερώτηση...Και δεν έχω καμιά σχέση με την καφέ...και με την διαχείρισή της..

Η τοποθέτησή μου ήταν σαφώς γενική και δεν αφορούσε συγκεκριμένο πρόσωπο και αφορά την σύγχρονη απόπειρα ''ανάγνωσης'' της Ιστορίας.

Αρα κακώς μου απευθύνεις την ερώτηση.

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν κατανοώ την ερώτηση...Και δεν έχω καμιά σχέση με την καφέ...

Η τοποθέτησή μου ήταν σαφώς γενική και δεν αφορούσε συγκεκριμένο πρόσωπο..

Αρα κακώς μου απευθύνεις την ερώτηση.

Σας την απευθυνα γιατι ηταν το ακριβως επομενο ποστ μετα την διαγραφη των μυνηματων μου, με σαφεις αιχμες.. αν δεν υπονοουσατε εμενα τοτε ολα καλα.. :ernaehrung004:

@sifis_samos
δύο λόγια για το μπαν, αν και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος ...
από όσο είδα, έκανε κάποιες συστάσεις ο sm της κατηγορίας χωρίς αντίκρυσμα ........... περισσότερα με πμ ......

κατά τα άλλα συζητάμε το urban legend της χα .....

οι ομοιδεάτες σου εξακολουθώ να μην ξέρω ποιοί είναι ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Σας την απευθυνα γιατι ηταν το ακριβως επομενο ποστ μετα την διαγραφη των μυνηματων μου, με σαφεις αιχμες.. αν δεν υπονοουσατε εμενα τοτε ολα καλα.. :ernaehrung004:

Η αλήθεια είναι πως το ban το κατάλαβα αργότερα και φυσικά δεν εκφράζω οιαδήποτε γνώμη γιατί δεν είναι στις αρμοδιότητές μου....Σε διαβεβαιώ πάντως πως οσα έγραψα δεν έχουν σχέση με σένα..:a0210:

Πέραν των άλλων,δεν έχεις γράψει σε άλλα νήματα υπέρ εξολοθρεύσεως κ.λ.π που αναφέρω..Είμαι σαφέστατος..Καμιά σχέση με σένα.

Status
Not open for further replies.