To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Κανένα απο τα 2 βίντεος δεν μπορούμε να δούμε γιατι τα κατέβασε ο ίδιος που τα είχε ανεβάσει, ή τα έκανε prvate (η οτι αλλο μπορουν να τα κάνουν). Πάντως για το ποιός/τι/γιατί είναι ο τύπος αυτός, μάλλον είναι θολά τα πράγματα, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς παραπάνω. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι ειδικά τώρα με το ιντερνετ και τo mm s/ware, είναι πανεύκολο ολοι να προβοκάρουν όλους.

Προφανως και ειναι πανευκολο. Δεν εχω επιλεξει τυχαια αυτη την υπογραφη στο φορουμ αλλωστε.
Αυτο βεβαια ειναι ενας λογος παραπανω να προσεχουμε τις πηγες που παρατιθενται.
Ας πουμε σε αυτην που παρεθεσες εσυ, φαινεται αρκετα προφανες σε μενα οτι αφενος προκειται για
χρυσαυγιτη και αφετερου οτι δεν εχει και μεγαλη επεφη με την πραγματικοτητα
απο τη στιγμη που λεει οτι "ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".
Δηλαδη τοσα χρονια δεν τα εχει δει αυτος, τωρα οπου να ναι θα τα δουμε και τα βαφτιζει και προβοκατσια.
Εκτος και αν εχει πληροφορηση εκ των εσω και ξερει τι ετοιμαζουν.
Ουτως ή αλλως ομως η σοβαροτητα του ειναι ανυπαρκτη, οποτε δεν ξερω αν θεωρεις οτι θα επρεπε
να βασιστουμε σε οτιδηποτε απο αυτα που λεει και να παρουμε στα σοβαρα εστω και μια τελεια απο το
κειμενο του.

Ε, καλά, μην αρχίσουμε και ταξινομήσεις περί ποιότητας και αξιοπιστίας των διαφόρων σαιτς. Και δεν έχει νόημα, και δεν θα καταλήξουμε στο ποιά είναι τα πιο αξιόπιστα...

Και φυσικα μιλαω για την αξιοπιστια του συγκεκριμενου τυπου ε? Το σαιτ δεν το γνωριζω
(ομολογουμενως παντως δεν μου γεμισε το ματι)

Last edited:

Δεν ξέρω αν πρέπει να βασιστούμε στα γραφόμενά του. Ομως η εξαφάνιση των βίντεος, το οτι πολλά σαιτς ασχολήθηκαν με τον ρόλο που παίζει ο πρωταγωνιστής σ'αυτά, η έλλειψη αντίλογου σε αυτά που του καταμαρτυρούν (πέρα απο το κόψιμο των βιντεος), η φρασεολογία που χρησιμοποιεί (όπως είπαν κι άλλοι εδώ μέσα) κλπ... μπορούν να βάλουν διάφορους σε σκέψεις...

Για το σαιτ, τι να σου πω... Στο παρακάτω λινκ φαίνεται αλλιώς
http://www.inews.gr/127/apokalypsi-...kotose-tin-23chroni-faii-apo-ti-nea-makri.htm

Δεν ξέρω αν πρέπει να βασιστούμε στα γραφόμενά του. Ομως η εξαφάνιση των βίντεος, το οτι πολλά σαιτς ασχολήθηκαν με τον ρόλο που παίζει ο πρωταγωνιστής σ'αυτά, η έλλειψη αντίλογου σε αυτά που του καταμαρτυρούν (πέρα απο το κόψιμο των βιντεος), η φρασεολογία που χρησιμοποιεί (όπως είπαν κι άλλοι εδώ μέσα) κλπ... μπορούν να βάλουν διάφορους σε σκέψεις...

Για το σαιτ, τι να σου πω... Στο παρακάτω λινκ φαίνεται αλλιώς
http://www.inews.gr/127/apokalypsi-...kotose-tin-23chroni-faii-apo-ti-nea-makri.htm

Μπα, δεν το εξεταζω απο αποψη πολιτικης κατευθυνσης. Δεν με αφορα αυτο καθολου.
Το λινκ που παραθετεις τωρα δεν αλλαζει την αποψη μου.
Κακογραμμενο κειμενο διπλα σε λινκς για τα τελευταια νεα των "σταρς" και λινκς απο
παραλιες και κ%λαρακια. Σαιτ του κ%λου γενικοτερα μου φαινεται.
Και αυτο δεν βελτιωνεται αν σε ενα αρθρο του επιτιθεται σε χρυσαυγιτες και σε αλλο
αναπαραγει το παραληρημα ενος απο αυτους. Τουναντιον μαλιστα, μαλλον επιδεινωνεται.

Οσο για το προκειμενο, χρησιμοποιησες ως πηγη το αρθρο ενος τυπου που οπως δειχνουν
τα λογια του ΔΕΝ εχει ιδιαιτερη επαφη με την πραγματικοτητα και
προσκειται ταυτοχρονα ιδεολογικα στην ομαδα που επληττε η αρχικη πληροφορια
. Ως εδω δεν υπαρχει αμφιβολια φανταζομαι.
Αν προσθεσεις σε αυτα και τη σοβαροτητα του σαιτ καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει
καμμια αξιοπιστια στα γραφομενα.

Δηλαδή θα γραφτεί οποιοδήποτε άρθρο, θα εμφανιστεί βίντεο κλπ. που θα αποκαλύπτει τι; πως αναρχοαυτόνομοι θολοκουλτουριάδηδες δέρνουν μετανάστες ως προβοκάτσια εναντίων ποιων; των φασιστών νεοναζί...

Ήμαρτον αδέρφια. Εγώ μόλις γύρισα από τσιπουράκια στη πλατεία της Αργαλαστής, αλλά ακόμη δεν έχω κάνει τόσο κεφάλι...

Δηλαδή θα γραφτεί οποιοδήποτε άρθρο, θα εμφανιστεί βίντεο κλπ. που θα αποκαλύπτει τι; πως αναρχοαυτόνομοι θολοκουλτουριάδηδες δέρνουν μετανάστες ως προβοκάτσια εναντίων ποιων; των φασιστών νεοναζί...

Ήμαρτον αδέρφια. Εγώ μόλις γύρισα από τσιπουράκια στη πλατεία της Αργαλαστής, αλλά ακόμη δεν έχω κάνει τόσο κεφάλι...

Kατα βαση ναι, αυτο που λες, μειον το βιντεο που εκανε φτερα.
Παρεμπιπτοντως δεν προσεχεις τι διαβαζεις. Δεν θα το κανουν λεει οποιοιδηποτε θολοκουλτουριαρηδες
αλλα συριζαιοι!
Αυτο ο συριζας ρε παιδι μου ολο με εκπλησσει.
Μεχρι τωρα ηταν ταυτοχρονα το νεο Πασοκ (τουτεστιν οπορτουνες, διαπλεκομενοι,καρεκλοκενταυροι που μολις ερθουν στα πραματα θα εφαρμοσουν παρομοιο αντιλαικο προγραμμα με ΝΔ-Πασοκ) και παραλληλα
αναρχοσυμμοριτες-τρομοκρατες που επιβουλευονται την εθνικη ασφαλεια και θελουν να φερουν τον
κομμουνισμο. Προσεχως θα γινουν και κυνηγοι μεταναστων! Ρε πολυ δραστηριο κομμα μιλαμε.
Τα παντα ολα κανει!

timthumb.php

http://sfygmosradio.gr/cheretise-nazistika-o-gonidis-foto/

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Γιατι να μην υπαρχουν; Η νοητικη στερηση δεν ειναι μονο Ελληνικο προνομιο.

λ.χ.

http://www.vice.com/read/the-malaysian-nazis-fighting-for-a-pure-race

Πεθανα στα γελια...

Μαλαισιανοι νεοναζι...
Με το καλο να δουμε και Αφρικανους νεοναζι...
Εξισου τραγικο με το να εισαι νεοναζι γεννημενος μερικα χιλιομετρα απο το Διστομο.

Αμερικανικό περιοδικό χλευάζει χρυσαυγίτικο μπιτς πάρτι στην Κρήτη.

Με καυστικό και χλευαστικό τρόπο περιγράφει το αμερικανικό νεανικό περιοδικό Vice την κατασκήνωση χρυσαυγιτών στην Κρήτη, όπου υποδυόμενοι τους αρχαίους Σπαρτιάτες επιδόθηκαν σε αθλήματα όπως η ρίψη ακοντίου και η διελκυστίνδα.

Πέρα από την περιγραφή της κιτς ιστορικής αναπαράστασης, οι συντάκτες του περιοδικού αναφέρουν: «Επειδή περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου μαστιγώνοντας αιγύπτιους οδηγούς ταξί με αλυσίδα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το ρίχνεις έξω που και που. Γι' αυτό τον λόγο κάθε χρόνο οι σκληροπυρηνικοί της Χρυσής Αυγής καταλήγουν στην Κρήτη για μια εθνικά καθαρή ημέρα, υποδυόμενοι τους Σπαρτιάτες.

» Σπαρτιάτες στην Κρήτη. Λίγο περίεργο, αλλά ο ιστορικός αναχρονισμός είναι κάτι που δεν μπορούν καν να προφέρουν, πόσω μάλλον να αποφύγουν».

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231261771

Η εκλογική ανάδυση και εδραίωση της Χρυσής Αυγής στο κομματικό σύστημα της εποχής του μνημονίου συντελέσθηκε σε 2 φάσεις:

α) στην περίοδο Φεβρουαρίου-Μαίου 2012 και β) μετά τις εκλογές.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, η εκλογική επιρροή της παρέμενε ανύπαρκτη (γράφημα 1). Μετά την ψήφιση του ΙΙ Μνημονίου πυροδοτήθηκαν ραγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Το πολιτικό σύστημα της χώρας εισήλθε σε περίοδο ριζικής αναδόμησης.

Του Γιάννη Μαυρή

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-aktinografia-tis-xrysis-aygis

Σπαρτιατες ειναι βρε συ μονο που τον μελανα ζωμο το αντικατεστησαν με πατσα και πιτογυρο....
http://www.vice.com/read/golden-dawn-camp-photos
χαχχαχαχαχααα!!!!
:afro: :antlers::BDGBGDB55::firstprize::award::ridinghorse::fight::dancing:
Αυτοι ειναι φοβεροι!!!!Χαχαααχαχα!!

Δεν έχουν κάν αίσθηση της απερίγραπτης γελοιότητας,της απύθμενης βλακείας κι αγραμματοσύνης τους...

Status
Not open for further replies.