To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Fillipos Fillipou? τον ξέρουμε κάπου αυτόν παιδιά? :idea:

AAAAAA Londhno!!!!!!!!!! :Banane0::Banane0::Banane0:

Last edited:
Θα είναι ο πυρήνας Λονδίνου.Βέβαια, πηγαίνοντας εκεί, δεν τους κλέβει τις δουλειές; :Banane0:

Απολαύστε κόρη Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια..Έιδατε τι μπορούν να κάνουν τα...ναζάκια;;
http://www.zougla.gr/greece/article/kimeno-misous-apo-tin-kori-tou-n-mixaloliakou

Αν και απο οτι φαινεται το μηλο πεφτει κατω απο την μηλια -και λογικο ειναι με τοσο μισος να διαχεεται καθημερινα σε ενα παιδικο μυαλο- εγω θα ξεχνουσα αυτο το παιδι τουλαχιστον μεχρι να μεγαλωσει και να οριστικοποιησει αυτες τις σκεψεις μισους που ταλανιζουν το μυαλο της.

Και η Λεπεν μια απο τα ιδια εγινε αλλα δεν ειναι βεβαιο οτι η κορη ΜΙλαλολιακου περνωντας σε αλλη ηλικια θα μεινει η ιδια.....

Ε τότε Ναθ ας μείνουν απ'έξω και τα υπόλοιπα παιδιά που κάνουν καταλήψεις και διαμαρτυρίες.Ευχαριστώ,εγω προσωπικά δε θα πάρω απο αυτή την προσέγγιση.Οποιοσδήποτε απευθύνει "ανοικτές επιστολές" να κρίνεται.

Ε τότε Ναθ ας μείνουν απ'έξω και τα υπόλοιπα παιδιά που κάνουν καταλήψεις και διαμαρτυρίες.Ευχαριστώ,εγω προσωπικά δε θα πάρω απο αυτή την προσέγγιση.Οποιοσδήποτε απευθύνει "ανοικτές επιστολές" να κρίνεται.

Συμφωνω αλλα εχω δει τοσα παιδια να γινονται αλλοι ανθρωποι οταν ενηλιωνονται που θα σεβομουν και την κορη του χιτλερ.....

that's me

και εχοντας ζησει τραγικες εφηβειες παιδιων φιλων μου θα δικαιολογουσα τα παντα με την ελπιδα οτι υπαρχει μια περιπτωση στο εκατομμυριο να σωθει απο τετοιο μισος .

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πρωτιά Κασιδιάρη (προ φόνου) για τη δημαρχία Αθηνών.Είπατε τίποτα;

http://news247.gr/eidiseis/politiki/dhmoskophseis_sok_sthn_athhna_apo_thn_pro_fonoy_prwtia_kasidiarh.2424078.html

Κάτσε βρε Νικόλα..Αυτά δεν ειναι δημοσκοπήσεις...Είναι προπαγάνδα..Και αυτή την προπαγάνδα την κάνουν οι υποστηρικτές του Καμίνη που θέλουν και καλά να φτιάξουν ''αντιφασιστικό'' μέτωπο...Μούφα ολκής...

Που είναι τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας??

Σου εγγυώμαι πως δεν είναι έτσι.

''Σύμφωνα με πληροφορίες'' κ.λ.π.,κ.λ.π....

Aπο το "ΕΘΝΟΣ" φωτο και ρεπορτάζ,απο την παρακρατική-παραστρατιωτική δράση της ΧΑ...

Στρατιωτική εκπαίδευση,στολές παραλλαγής,ρόπαλα και μαχαίρια...

Τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει....

http://www.youtube.com/watch?v=A7XpvbzYqbI

Κάτι πάλι μου λέει πως σε λίγα χρόνια το μήλο Μιχαλολιάκου Ζαρούλια, αρχαιοελληνίδα με έντονα τα χαρακτηριστικά της άρειας φυλής όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, θα πέσει από τη μηλιά κατευθείαν σε κάποιο βουλευτικό έδρανο να εισπράττει το μισθό της κι αυτή, σύμφωνα με την αντισυστημική διαπαιδαγώγηση που δέχεται μεγαλώνοντας.

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

«Είναι η Αστυνομία σύμμαχος της Χρυσής Αυγής;»

Ανάλυση στοιχείων από το τμήμα ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Καλά, ο Μαρατζίδης έκανε την έρευνα; :BDGBGDB55: Μάλλον το Πα. Μα. φιλοξενεί κι' άλλα μπουμπούκια του ιστορικού αναθεωρητισμού και του ξεπλύματος δωσιλόγων και συνεργατών των ναζί. :HTEHETH63:

Ανάρμοστες σχέσεις Αστυνομίας-Χ.Α.

Αρης Χατζηστεφάνου πριν λίγο...στο twitter...

Ο Αξιωματικός υποστήριζε ότι η ΕΥΠ ήταν ενήμερη για κινήσεις της Χ.Α. Το ερεύνησε ο νέος διευθυντής και πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού;

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

O γνωστός ''Ιστορικός'' που με το άλλο το τίποτα τον Καλύβα δικαιώνουν τους ταγματασφαλίτες στην Κατοχή???:music-smiley-005::music-smiley-005:

α μα να γεια σου... Που είχε κάνει και φοβερή αναζήτηση και ενδελεχή έρευνα ρωτώντας κάποιους "κατοίκους"....

Status
Not open for further replies.