To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Επιτέλους το πρώτο καλό νέο εδώ και μήνες.
Ας ελπίσουμε να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ώστε τα σκουλίκια να πάρουν αυτό που αξίζουν, στην ψειρού και το σαπούνι συνέχεια στο πάτωμα, βεντούζα.

Last edited:
Μηπως θες να πεις ..."μνημονιο 4"

Νομίζω 3 αλλά ίσως και να κάνω λάθος.
Με τόσα μεσοπρόθεσμα και επικαιροποιήσεις στο ενδιάμεσο αναμενόμενη είναι μια θολούρα.

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Επιτέλους το πρώτο καλό νέο εδώ και μήνες.
Ας ελπίσουμε να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ώστε τα σκουλίκια να πάρουν αυτό που αξίζουν, στην ψειρού και το σαπούνι συνέχεια στο πάτωμα, βεντούζα.

Οταν θα ικανοποιηθούν τα ζητούμενα,πάλι έξω θάναι μέχρι νεωτέρας ζήτησης...

Πάντα έτσι συμβαίνει με τα παρακρατικά φασισταριά.Απλά κατά καιρούς ανανεώνονται τα πρόσωπα και τα...μορφώματα...

Μη ξεχνάμε τι συνέβει στο παρελθόν με τον τρομοκράτη νεοναζί-βομβιστή Μιχαλολιάκο.Απο έγκλειστος υπεύθυνος για δεκάδες θύματα και κλοπές στρατιωτικών όπλων, βρέθηκε σήμερα αρχηγός κόμματος...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Οταν θα ικανοποιηθούν τα ζητούμενα,πάλι έξω θάναι μέχρι νεωτέρας ζήτησης...

Πάντα έτσι συμβαίνει με τα παρακρατικά φασισταριά.Απλά κατά καιρούς ανανεώνονται τα πρόσωπα και τα...μορφώματα...

Μη ξεχνάμε τι συνέβει στο παρελθόν με τον τρομοκράτη νεοναζί-βομβιστή Μιχαλολιάκο.Απο έγκλειστος υπεύθυνος για δεκάδες θύματα και κλοπές στρατιωτικών όπλων, βρέθηκε σήμερα αρχηγός κόμματος...

Σωστα μπορουν να επανελθουν με αλλη ονομασια κλπ δεν το απαγορευει η Δημοκρατια αλλα πρεπει να κινουνται εντος πλαισιων ,αυτοι ειχαν ξεφυγει...

Αν δεν ληφθεί λέει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση τότε μπορούν να κατέβουν υποψήφιοι ακόμα και μέσα απο την φυλακή...

Τους τελείωνουν με εντολές απο πάνω ... πολύ πάνω !

η εισαγγελεία έχει τσουβάλια χαρτιά έτοιμα για δέσιμο ! θα ρημάξουν πολλούς !

τεσπα , είδωμεν !

Τους τελείωνουν με εντολές απο πάνω ... πολύ πάνω !

η εισαγγελεία έχει τσουβάλια χαρτιά έτοιμα για δέσιμο ! θα ρημάξουν πολλούς !

τεσπα , είδωμεν !
Ενα μηνα φυλακη μονο θελω μαζι με αλλοδαπους! Θ αβγουνε με φουστιτσες και γο:BDGBGDB55:βακια...

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης - Εντάλματα και γι' άλλους βουλευτές

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231267017

Πρέπει να πω ότι είμαι κατά αυτής της διασταλτικής ερμηνείας του αυτοφώρου, όταν μάλιστα γίνεται νομοθετικώς. Το αυτόφωρο δεν είναι απλώς νομική έννοια, είναι όρος που χρησιμοποιεί το Σύνταγμα (άρθρο 6), άρα ανεπίδεκτο "ελεύθερης" νομοθετικής ερμηνείας. Αυτόφωρο είναι το έγκλημα όταν διαπράττεται ή μόλις έχει διαπραχθεί. Αυτός ήταν ο υφιστάμενος κατά τον ΚΠΔ ορισμός, αυτό συνεπώς είχαν κατά νου οι πατέρες του έθνους όταν συνέτασσαν το Σύνταγμα. Δεν μπορεί να έρχεται ο καθένας και να το ερμηνεύει όπως θέλει, συνεπώς. Δημιουργώντας, όπως έκαναν οι απίστευτοι, "αυτόφωρα" διάρκειας 18 μηνών για τους οφειλέτες του δημοσίου. Θα έπρεπε να είχε ακολουθηθεί η διαδικασία μέσω της Βουλής, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πρέπει να πω ότι είμαι κατά αυτής της διασταλτικής ερμηνείας του αυτοφώρου, όταν μάλιστα γίνεται νομοθετικώς. Το αυτόφωρο δεν είναι απλώς νομική έννοια, είναι όρος που χρησιμοποιεί το Σύνταγμα (άρθρο 6), άρα ανεπίδεκτο "ελεύθερης" νομοθετικής ερμηνείας. Αυτόφωρο είναι το έγκλημα όταν διαπράττεται ή μόλις έχει διαπραχθεί. Αυτός ήταν ο υφιστάμενος κατά τον ΚΠΔ ορισμός, αυτό συνεπώς είχαν κατά νου οι πατέρες του έθνους όταν συνέτασσαν το Σύνταγμα. Δεν μπορεί να έρχεται ο καθένας και να το ερμηνεύει όπως θέλει, συνεπώς. Δημιουργώντας, όπως έκαναν οι απίστευτοι, "αυτόφωρα" διάρκειας 18 μηνών για τους οφειλέτες του δημοσίου. Θα έπρεπε να είχε ακολουθηθεί η διαδικασία μέσω της Βουλής, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Τωρα χαιρομαστε αυτα μετα τις 2μμ!!! Εχω βγαλει αποφαση νωριτερα:grandpa:

Τωρα που επιτελους το αποφασισαν οι "αποπάνω", ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να ξεμπερδεψουμε με τους ψευτοπαληκαραδες.

Το στοιχημα ειναι να τους "δεσουν" καλα και να μην την σκαπουλαρουν αλωβητοι ή ακομα χειροτερα "αντισυστημικα" ηρωοποιημενοι στα ματια καποιων.

Ούτε στον άρχοντα των δακτυλιδιών τόσο σκοτάδι, αποφάσεις δικαστών στα όρια (ή μέσα?) του φασισμού, δεν χτυπάς έτσι τα φασιστόμουτρα, αύριο στη θέση τους μπορεί να είναι το ΚΚΕ, Ο ΣΥΡΙΖΑ.......... με αποφάσεις λάστιχο, με δικαστές που βρίσκουν το μνημόνιο αντισυνταγματικό αλλά αναγκαίο, που αφήνουν τύπους με τσουβάλια βόμβες έξω' αλλά πιάνουν "τρομοκράτες" στις Σκουριές..... που αφήνουν έξω Τσουκάτους κλπ......

Βρε κατι αντανακλαστικα που εχει αυτη η δικαιοσυνη ...

ΔΕΝ ειμαι εξοργισμενος με την συλληψη του φασισταριου.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.

Αλλα ετσι ειναι αυτα .... η συλληψη συνεφερε το πολιτικομματικο συστημα.
Ολη νυχτα, μοιραζαν χιτωνες και σανδαλια για τα επερχομενα !!!!

Tiποτα .... ΔΕΝ υπαρχει Ελλαδα .... μονο κομματικες συσπειρωσεις.
ΣΚ@ΤΑ στην μουρη τους (και μουρη μας).

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης - Εντάλματα και γι' άλλους βουλευτές

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231267017

Πως βρεθηκε ξαφνιKα για να συλληφθει ο Κασιδιαρης τσακ μπαμ.......την προηγουμενη φορα που τον "εψαχναν" μετα το επεισοδιο με την Κανελλη ολους τους αχρηστους ειχαν στειλει ? :D

Μιλάμε για την ίδια Δικαιοσύνη που αθώωσε τον Κασιδιάρη προ έτους για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης, έτσι; Που κάπου μπλέχτηκε με τις αποδείξεις πάρκιν-τι-ήταν και είχε αμφιβολίες. Φαίνεται πως έγινε θαύμα και της διαλύθηκαν.

Status
Not open for further replies.