Έχω τη γνώμη ότι δεν θεωρούμαστε ηλίθιοι. Κουτοπόνηροι, ξερόλες, παρορμητικοί και εύκολοι στις καταδίκες και τα ωσαννά, ίσως...ηλίθιους, πάντως, δεν θα μας έλεγα, γι' αυτό ακόμα χαμογελάω όταν ακούω πολύ κόσμο να λέει τον ΓΑΠ ηλίθιο. Ένας έξυπνος μπορεί να υποδυθεί τον ηλίθιο, ένας ηλίθιος δεν μπορεί να κάνει τον έξυπνο και να περάσει όλα όσα θέλει.
Το ύφος και ο τρόπος που τα διαπλοκοκάναλα χειρίζονται το θέμα (όχι μόνο αυτό..), μαρτυρά του λόγου το αληθές.
Ο αντωνάκης μια χαρά στο εβραικό λόμπυ στο αμέρικα αλλά δυστυχώς δεν πάει πιο βλάκας. Τον βλέπω νεκρό σε λίγο
δεν ξέρω.
Προσωπικά τη πάτησα... αν και υπάρχει και σενάριο που τακτοποιεί τα πράγματα, αν όλα πάνε καλά στη δίκη.
(δεν λέω ότι ελπίζω, γιατί δεύτερη φορά σε λίγες μέρες πάει πολύ)
?????
Ενώ τα υπόλοιπα τα κατάλαβες.....
Αν ήταν δλδ άτιμος, αδερφάρα και άνεργος, δεν είχε και παιδιά και δεν ήθελε να μας δείξει τι αλήτης είναι, καλώς να τον κλότσαγε!!!!!!
Βάζουμε στη φυλακή το κόμμα που αρνείται το ολοκαύτωμα έχει αντισημιτικό λόγο κλπ κλπ. Βέβαια τότε που τα έλεγε κάποιοι του έλεγαν μη φοβάσαι θα μπούνε φυλακή - 30 χρόνια ο καθένας θα φάει.
ΝΑΙ ... μου εκανε και μενα εντυπωση η αναφορα στο εβραικο λομπυ.
Ποιο εβραικο λομπυ χειροκροτα ΤΟΣΟ ηλιθιες κυβερνητικες κωλοτουμπες.
Σιγα μην πηρε ευσημα ο Σαμαρας ...
Παντως,
υπαρχει το ενδεχομενο να αφεθησαν ελευθεροι οι φουσκωτοι γιατι ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
το δικαστικο συστημα προικοδοτηθηκε με υπερβολικες εξουσιες πανω στο βουλευτικο.
Γιατι αυτο ? Γιατι αν σταματησεις την χρηματοδοτηση ενος κομματος δεν μπορεις να
συνεχισεις να πληρωνεις βουλευτικους μισθους (στις φυλακες). Ποση ευθυνη φερει
το κομμα για την παρανομη δραστηριοτητα καποιων βουλευτων του ? Μπορει να
κυρηχθει ολοκληρο το κομμα σε παρανομια. ΑΥΤΟ .... αγγιζει (Τσουκατος, Τσοχατζο,
Μαντελης, Ρουσοπουλος, Μπασιακος, κλπ) και αλλα κομματα. ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!!
Υπαναχωρησαν οι μπουχεσοπουλοι της Βουλης ... γιατι ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ενα μετρο και ενα σταθμο.
Just a thought .....
Ποιο εβραικο λομπυ χειροκροτα ΤΟΣΟ ηλιθιες κυβερνητικες κωλοτουμπες.
Όταν αυτός ο κάποιος κατά την έξοδό του αρχίζει να απειλεί ότι θα διαπράξει αυτά τα εγκλήματα (και άλλα), με ποια φιλοσοφία τον αποφυλακίζουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.