To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Ο δικηγόρος του Θεού
Οι σταυροφορίες του μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ κατά των ομοφυλοφίλων και των Εβραίων. Πώς διαλύθηκε το «σύμφωνο συμβίωσης» του φονταμενταλιστή ιεράρχη με τη Χρυσή Αυγή.

Pappas-Serafeim-280x250.jpg

http://www.efsyn.gr/?p=155089

Φασιστικά τραγούδια στον ΚΕΝ Αυλώνας και απειλές σε φαντάρους

Βαθμοφόροι του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) Αυλώνας εξαναγκάζουν τους φαντάρους να τραγουδούν φασιστικά τραγούδια και απειλούν με ποινές όσους βγαίνουν Παραπονούμενοι θίγοντας την παράνομη συμπεριφορά τους και τη βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

http://peiraiotika.gr/?p=826

"Που θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά."

Πραγματικό φασιστοτράγουδο.

Αντί να τραγουδάνε "μια ωραία πεταλούδα" ή "Αχ κουνελάκι"...... :Banane0:

Οτι να ναι..... :nounder:

Τοσα χρονια το τραγουδανε..Δεν βαρεθηκαν...Αυτοι οι καραβαναδες εχουν σκισει χιλιαδες καλσον κι ακομα εδω ειναι...Πφφφ

Kαλά τώρα. Εγώ είχα πάει στην Αυλώνα προ 20 ετών περίπου και δεν είχε πιά τέτοια τραγούδια. Τώρα τα θυμήθηκαν ;

Τα τραγουδια για το τουρκικο αιμα δεν τα δαν μερικοι.
Εμειναν στα κερακια και τις λαμπαδες. Ακριβως μια σειρα πιο πανω ειναι στο λινκ.
Ο,τι να ναι οντως.

"Που θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά."

Πραγματικό φασιστοτράγουδο.

Αντί να τραγουδάνε "μια ωραία πεταλούδα" ή "Αχ κουνελάκι"...... :Banane0:

Οτι να ναι..... :nounder:

Ώρες ώρες κάποιοι δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν περάσει καν έξω από κέντρο εκπαίδευσης !!!

Προτείνω τον μπαρμπα Μπίγιο που είχε ένα γάλο !!!! Καλύτερο είναι !!!

κάθεσαι και εσύ και ασχολείσαι με χαζομάρες !! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ώρες ώρες κάποιοι δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν περάσει καν έξω από κέντρο εκπαίδευσης !!!

Προτείνω τον μπαρμπα Μπίγιο που είχε ένα γάλο !!!! Καλύτερο είναι !!!

κάθεσαι και εσύ και ασχολείσαι με χαζομάρες !! :ernaehrung004:

Δεν σε καταλαβαινω.
Προσωπικα εχω περασει και εξω και μεσα απο κεντρο εκπαιδευσης.
Τραγουδια για g3 και τουρκικο αιμα δε δοκιμασε κανενας να με βαλει να πω.

Αλλα να το παμε ενα βημα παραπερα.
Ακομη και αν συμβαινει σε καποια στρατοπεδα, δικαιολογειται να συνεχισει να συμβαινει?
Τι κυκλικη λογικη ειναι αυτη? Ειτε ειναι σωστο, οποτε ας συνεχισει να γινεται,
ειτε ειναι λαθος, οποτε να σταματησει.
Οταν γινεται καπου κατι λαθος δεν ειναι αναγκη να περασουμε απ'εξω για να εχουμε το
δικαιωμα να το σχολιασουμε.

Τα ασματα αυτα ανεβαζουν το μαχητικο φρονημα του στρατου.
Τα τραγουδας και μεταμορφωνεσαι σε σκυλι του πολεμου.
Μετα βαζεις βυσμα να παρεις καμμια αδεια γιατι η πολλη μαχη κουραζει ή καμμια μεταθεση για να'σαι κοντα στη μαμα....

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν σε καταλαβαινω.
Προσωπικα εχω περασει και εξω και μεσα απο κεντρο εκπαιδευσης.
Τραγουδια για g3 και τουρκικο αιμα δε δοκιμασε κανενας να με βαλει να πω.

Αλλα να το παμε ενα βημα παραπερα.
Ακομη και αν συμβαινει σε καποια στρατοπεδα, δικαιολογειται να συνεχισει να συμβαινει?
Τι κυκλικη λογικη ειναι αυτη? Ειτε ειναι σωστο, οποτε ας συνεχισει να γινεται,
ειτε ειναι λαθος, οποτε να σταματησει.
Οταν γινεται καπου κατι λαθος δεν ειναι αναγκη να περασουμε απ'εξω για να εχουμε το
δικαιωμα να το σχολιασουμε.

Εμένα με έβαλαν να τα πω, δεν τα είπα αλλά ξύρισα τον Θόδωρο και γυάλισα όλο το θάλαμο (και τον όρχο) για επιθεώρηση.. και πολλά άλλα..

Γιώργαρε μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Το σχόλιο που έκανα έχει να κάνει καθαρά με το πόση σημασία δίνετε σε παπαριές που γίνονται απλά για να γίνονται μέσα στα πλαίσια του στρατεύματος. Το quote το έκανα στον Κώστα γιατί αυτός καταλαβαίνει απόλυτα το τι εννοώ..

Αν ήταν να είχαμε γίνει στρατόκαυλοι (ακόμα με κάνει και γελάω αυτό) τότε κάποιοι από εμάς που μπορούσαμε (άνετα) θα είχαμε βολευτεί στο στράτευμα και θα είχαμε περάσει και καλά....

Αν' αυτού είμαστε εκεί έξω και παλεύουμε καθημερινά με όλους και με όλα.....

υ.γ. Στρατός είναι και δεν υπάρχει λογική, αυτό θα έπρεπε να το είχες μάθει, μεγάλο αγόρι είσαι !!! -bye-

..."Σε άλλο Κέντρο Νεοσυλλέκτων αυτό της Καλαμάτας το οποίο επανλειτούργησε για ευνόητους λόγους, κάποιοι χαιρετούν συστηματικά ναζιστικά -από νεοσύλλεκτους εννοούμε- έχουν γίνει αντιληπτοί αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Ίσως επειδή στο ΚΕΝ Καλαμάτας “ερμηνεύουν” τον χαιρετισμό ως “αρχαιοεληνικό” ...

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4988.html

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/12/58.html

Εχει ξεφύγει η κατάσταση...

Last edited:
Εμεις λεγαμε το "Μακεδονια ξακουστη"...Το '94...Τοτε ειχαμε επεκτατικες τασεις προς κεντρικη Ευρωπη μερια και βλεψεις μεχρι τας Ινδιας..Στα λογια ειμαστε αυτοκρατορια..Στην πραγματικοτητα προτεκτορατο των Γερμανων...Γη καλει συννεφα...I repeat....Γη καλει συννεφα...

Εμεις λεγαμε το "Μακεδονια ξακουστη"...Το '94...Τοτε ειχαμε επεκτατικες τασεις προς κεντρικη Ευρωπη μερια και βλεψεις μεχρι τας Ινδιας..Στα λογια ειμαστε αυτοκρατορια..Στην πραγματικοτητα προτεκτορατο των Γερμανων...Γη καλει συννεφα...I repeat....Γη καλει συννεφα...

Κάπου εκεί είσαι Σπύρε !!!!

Το 80 φεύγα εμείς λέγαμε άλλα πράγματα, είχαμε και την ιστορία με την επιφυλακή που μας έστειλαν στα Ρύζια σε σκηνάκια με -10... όλα καλά...:BDGBGDB55:

Δυστυχως καποια ανεγκεφαλα πιτσιρικια ειναι ευκολο μεσα στο στρατευμα να αποκλινουν προς χρυση αυγη μερια οταν οι εκπαιδευτες - μικροβαθμοφοροι δινουν τετοια κατευθυνση. Και καποιοι απο αυτους λογω του τομεα εργασιας τους εχουν ηδη παει προς τα εκει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Εμένα με έβαλαν να τα πω, δεν τα είπα αλλά ξύρισα τον Θόδωρο και γυάλισα όλο το θάλαμο (και τον όρχο) για επιθεώρηση.. και πολλά άλλα..

Γιώργαρε μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Το σχόλιο που έκανα έχει να κάνει καθαρά με το πόση σημασία δίνετε σε παπαριές που γίνονται απλά για να γίνονται μέσα στα πλαίσια του στρατεύματος. Το quote το έκανα στον Κώστα γιατί αυτός καταλαβαίνει απόλυτα το τι εννοώ..

Αν ήταν να είχαμε γίνει στρατόκαυλοι (ακόμα με κάνει και γελάω αυτό) τότε κάποιοι από εμάς που μπορούσαμε (άνετα) θα είχαμε βολευτεί στο στράτευμα και θα είχαμε περάσει και καλά....

Αν' αυτού είμαστε εκεί έξω και παλεύουμε καθημερινά με όλους και με όλα.....

υ.γ. Στρατός είναι και δεν υπάρχει λογική, αυτό θα έπρεπε να το είχες μάθει, μεγάλο αγόρι είσαι !!! -bye-

Η σημασια που δινουμε ηταν το να διαβασουμε (με ενδιαφερον ομολογουμενως) το λινκ απο το
ποστ του Dipie. Ως θεμα μαλλον διογκωθηκε απο την παρεμβαση και προσπαθεια να φανει ως κατι
συνηθισμενο και αναξιο λογου.

Ο στρατος υποτιθεται οτι εχει κανει καποια βηματα εκσυγχρονισμου και εκδημοκρατισμου τις
τελευταιες δεκαετιες. Αλλιως ηταν οι συνθηκες οταν πηγες εσυ, αλλιως οταν πηγα
εγω (χωρις παρεξηγηση η αναφορα στην ηλικια ε?).:grandpa:
Αν τωρα εμφανιζονται πισωγυρισματα νομιζω οτι δεν ειναι λαθος να τα κατακρινουμε.
Ειμαι σιγουρος οτι οπως δεν αντιμετωπισα εγω τα καψωνια που ειχες εσυ, ετσι δεν θα θες να τα αντιμετωπισουν και τα παιδια σου. Το οτι στο στρατο υπαρχει παραλογισμος και γελοια ανθρωποειδη που βγαζουν τα συνδρομα
τους στους στρατευμενους το ξερουμε ολοι οσοι εχουμε περασει. Οπως και οτι υπαρχουν αξιοι ανθρωποι
που κοσμουν το στρατευμα με την παρουσια τους. Ειχα τη χαρα να γνωρισω και τετοιους.

Απο τη στιγμη λοιπον που προς τιμην σου δεν δεχτηκες κι εσυ να τα πεις θα περιμενα να εισαι
απο αυτους που δε βλεπουν θετικα το να επανερχονται αυτα τα πραγματα. Δεν ειναι καιρος να παμε
μπροστα καποτε?

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

..."Σε άλλο Κέντρο Νεοσυλλέκτων αυτό της Καλαμάτας το οποίο επανλειτούργησε για ευνόητους λόγους, κάποιοι χαιρετούν συστηματικά ναζιστικά -από νεοσύλλεκτους εννοούμε- έχουν γίνει αντιληπτοί αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Ίσως επειδή στο ΚΕΝ Καλαμάτας “ερμηνεύουν” τον χαιρετισμό ως “αρχαιοεληνικό” ...

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4988.html

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/12/58.html

Εχει ξεφύγει η κατάσταση...

Ας κάνω τον κόπο να το ξαναγράψω....

Τα "πιτσιρίκια" στον στρατό της Κύπρου έχουν γίνει ΕΛΑΜ"ακια". Υποστηρίζουν οτι δεν λέει και τίποτα κακό το νεο-ναζιστικό κόμμα της Κύπρου(το οποίο παίρνει μεγάλες διαστάσεις) και μέσα στα στρατόπεδα το εθνικιστικό στοιχείο τονώνεται απο τις "ενέσεις" των στρατόκαυλων αξιωματικών.

Αυτα κάνει ο εθνικισμός και όσοι τον υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα....

Οχι βρε!..Υμνος στον συνάνθρωπο είναι...

Ποιος έχτισε την Αγ. Σοφιά; Ο Σουλεϊμάν;

Αυτός που την έχτισε, την έχτισε εκκλησία. Και πολύ θα ήθελα να ανάψω κερί στην Αγ. Σοφιά.

Υ.Γ. Το ότι ο Τούκος θέλει το αίμα το δικό μου, φαντάζομαι μου δίνει το δικαίωμα να τραγουδάω ότι δεν θα μου το πάρει......

Status
Not open for further replies.