To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Ώρες ώρες κάποιοι δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν περάσει καν έξω από κέντρο εκπαίδευσης !!!

Προτείνω τον μπαρμπα Μπίγιο που είχε ένα γάλο !!!! Καλύτερο είναι !!!

κάθεσαι και εσύ και ασχολείσαι με χαζομάρες !! :ernaehrung004:

Καλός και ο μπάρμπα Μπίλιος με τον γάλο, αλλά η ωραία πεταλούδα σαφώς καλύτερη...... :BDGBGDB55:

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να βγαίνουν και από πάνω οι δήθεν αντιρρησίες - επαναστάτες που έβαζαν μέσο για να πάνε στα πρατήρια, πάει πολύ...... Σουρεάλ καταστάσεις.... :laugh:

Και οι άλλοι που έβγαιναν φωτογραφίες με τα G3 καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια, εκ των υστέρων το παίζουν γιωτάδες και πως ξεγελάστηκαν......

Το κορυφαίο δε, είναι να βγουν και οι στρατονόμοι (γνωστοί και ως καρακόλια) και να μιλάνε για στρατόκαυλους....... :flipout:

Ποιος έχτισε την Αγ. Σοφιά; Ο Σουλεϊμάν;

Αυτός που την έχτισε, την έχτισε εκκλησία. Και πολύ θα ήθελα να ανάψω κερί στην Αγ. Σοφιά.

Υ.Γ. Το ότι ο Τούκος θέλει το αίμα το δικό μου, φαντάζομαι μου δίνει το δικαίωμα να τραγουδάω ότι δεν θα μου το πάρει......

Μοβόρε!

Αυτός που την έχτισε, την έχτισε εκκλησία. Και πολύ θα ήθελα να ανάψω κερί στην Αγ. Σοφιά.

Υ.Γ. Το ότι ο Τούκος θέλει το αίμα το δικό μου, φαντάζομαι μου δίνει το δικαίωμα να τραγουδάω ότι δεν θα μου το πάρει......
θα θέλεις βεβαία να γίνουν και τζαμιά στην αθηνα να ασκούν όλοι τα θρησκευτικά τους πιστεύω... η´ άλλο αυτό?

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Ναι αλλά σαν Ελληνορθόδοξοι πατριώται που είμαστε δεν πρέπει να δίνουμε το αίμα μας για τη πατρίδα;
Κι άμα το δίνουμε εμείς αυτοί που θα το πάρουν δεν θα είναι Τούρκοι; τι θα είναι; Στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών;
Τώρα που τα λέμε, όχι κεράκι, λαμπάδα ίσα με το μπόι της αγίας θα άναβα για κανά σταθερό και αξιοπρεπές μεροκάματο, αλλά αν πάω να την ανάψω στη Κωνσταντινούπολη και μετά έρθει κανάς Πασάς να πατήσει τουμπεκί στο Λευκό Πύργο και ανεβεί και κανάς μουσάτος με χιτώνα τη Πλάκα να θυσιάσει δυο κατσίκια στη Θεά μπροστά στον Παρθενώνα, θα ζήσουμε τα κουλουβάχατα της ιστορίας...

Εγω παλι μεχρι τωρα μονο τα κατωθι ηξερα οτι θελουν το αιμα μου...
leech.jpg

660896_b.jpg

kounoupiNeilou.jpg

vampire.jpg

Οποτε δεν ανησυχω τοσο για τον υποθετικο Τουρκο που θα μου πιει το αιμα
οταν το κανει με επιτυχια ο Στουρναρας.

Οι τούρκοι ξυπνάνε το πρωί και ψάχνουν να βρουν αίμα ελληνικό... αν δεν βρουν χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο....

μετά πίνουν καφέ τούρκικο... ή μήπως ελληνικό;

ή μήπως ψάχνουν να βρουν τούρκικο αίμα και πίνουν ελληνικό καφέ;

που είναι ο άντιτς ο Μακεδόνας με την ελληνική ψυχή να μας διαφωτίσει;

Οχι μονο τους το δινουμε αλλα τους στηριζουμε κιολας!
Για να μας το ζητανε οι συμπατριωτες μας θα ειναι για καλο σκοπο ρε atofie!
Eδω στηριζουμε αυτους που μας το πινουν τα τελευταια χρονια με το μπουρι της σομπας,
μια συριγγα θα μας πειραξει? Σταγονα στον ωκεανο!

Last edited:
Οποτε δεν ανησυχω τοσο για τον υποθετικο Τουρκο που θα μου πιει το αιμα
οταν το κανει με επιτυχια ο Στουρναρας.

To θεμα ειναι να μη στο πιει Τουρκος...
Αν ειναι Ελληνας ή Ευρωπεος ολα καλα...

θα θέλεις βεβαία να γίνουν και τζαμιά στην αθηνα να ασκούν όλοι τα θρησκευτικά τους πιστεύω... η´ άλλο αυτό?

Ναι ρε γαμώτο..... Πόσα τζαμιά υπήρχαν στην Αθήνα που σφραγίστηκαν και έγιναν εκκλησίες.....

Και για όσους δεν ξέρουν..... Συνυπήρξα με Έλληνες μουσουλμάνους για πάνω από ένα χρόνο. Και οι οποίοι αισθάνονταν περισσότερο Έλληνες από διάφορα ανθρωπάκια που σιχαίνονται το κάθε τι Ελληνικό.

Είχαν, και συνεχίζουν να έχουν τον σεβασμό μου. Ας είναι καλά εκεί που είναι......

Ναι ρε γαμώτο..... Πόσα τζαμιά υπήρχαν στην Αθήνα που σφραγίστηκαν και έγιναν εκκλησίες.....

Και για όσους δεν ξέρουν..... Συνυπήρξα με Έλληνες μουσουλμάνους για πάνω από ένα χρόνο. Και οι οποίοι αισθάνονταν περισσότερο Έλληνες από διάφορα ανθρωπάκια που σιχαίνονται το κάθε τι Ελληνικό.

Είχαν, και συνεχίζουν να έχουν τον σεβασμό μου. Ας είναι καλά εκεί που είναι......
αθηνα δεν ξερω, αλλα εδω που μενω εχει μερικα
http://el.wikipedia.org/wiki/Αλατζά_Ιμαρέτ

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

έλα παίδες βρήκα γιατί το λεει το παλικαρι και έχει και δίκιο ... τουμπεκιαστιτε ντεμεκ μαγκες.... που λέμε και στα Ελληνικα
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/278401/sok--23hronos-toyrkos-pashei-apo-vampirismo

Κλαιωωωωω
I stand corrected! (που λενε και στον πολιτισμενο κοσμο):worshippy:

Last edited:
αθηνα δεν ξερω, αλλα εδω που μενω εχει μερικα
http://el.wikipedia.org/wiki/Αλατζά_Ιμαρέτ

Φαντάζομαι πως αν μπει κάποιος μουσουλμάνος και αρχίσει να κάνει τεμενάδες, κανείς δεν θα ασχοληθεί...... Οπως ακριβώς και αν κάποιος κάνει τον σταυρό του στην Αγ. Σοφιά..... :p

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι,τι εμποδιζει τους ανδριωμενους απογονους του Βυζαντα,να ανακαταλαβουν την ευρυτερη περιοχη και ειδικοτερα την Αγια Σοφια ωστε να μπορουν ν' αναβουν νυχθημερον οσα κερια και λιβανια θελουν...
Μπορουν καλλιστα να συγκεντρωσουν τριακοσια ατομα (κατι σαν ατυπο remake της μαχης των Θερμοπυλων) και να ξεκινησουν κουτσα κουτσα προς την δοξα...(προσοχη εδω...θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας στην μετεπειτα ηρωοποιηση...Οι πρωτοι 300 που θα δηλωσουν συμμετοχη θα λαβουν την τιμη που τους αξιζει απο τους μελλοντικους ιστορικους,θα γινουν ταινια και παει κλαιγοντας...)
Τους υπολοιπους θα τους φαει η μαρμαγκα της ιστοριας οπως εφαγε τους Θεσπιεις και τους Θηβαιους...

Αλλα βρε παιδια...Εμας τους υπολοιπους που δεν πιστευουμε σε συνορα και επεκτατικους πολεμους,τι μας τυρρανατε;;
Ο δρομος εκει ειναι...

ΥΓ...Ο Τρωικος πολεμος,προηγηθηκε της Βυζαντινης αυτοκρατοριας,η ειναι ιδεα μου;;:guitarist:

Ο Τουρκικος καφες που φτιαχνεται στην Βραζιλια ειναι Ελληνικος...Τελεια και παυλα...:ADFADF1:

Α τωρα που το θυμηθηκα...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%91%C2%B4

Δυο σημεια..

''Από τις πρώτες ενέργειες του Ιουστινιανού ήταν η βελτίωση των οικονομικών, μέσω είσπραξης των φόρων, εργασία που ανέθεσε στον ικανό αλλά αντιπαθή στο λαό Ιωάννη Καππαδόκη. Επίσης, αναθέτει τον ίδιο καιρό στον Τριβωνιανό την επανακωδικοποίηση των νόμων του Θεοδοσίου, απαλείφοντας αντικρουόμενες διατάξεις και μειώνοντας δραστικά το μέγεθος και την έκταση των ισχυουσών διατάξεων.'' (κατι μου θυμιζει)

''Ο Ιουστινιανός θεωρούσε τον εαυτό του πρωτίστως ως ορθόδοξο Αυτοκράτορα, και έλαβε μέτρα για την ενεργό επιβολή του χαλκηδονιανού Χριστιανισμού (Γ´ Οικουμενική Σύνοδος) σε όλη την επικράτειά του. Έτσι, από νωρίς (το 529), έλαβε σκληρά μέτρα κατά των εναπομεινάντων ειδωλολατρών, και έκλεισε την περίφημη Ακαδημία Πλάτωνος.Περιόρισε με νομοθετικά μέτρα τα δικαιώματα των Εβραίων, και συνέτριψε με σκληρότητα την εξέγερση των Σαμαριτών.'' (τα bold μαλλον θα φερουν μερικους σε δυσκολη θεση)

Status
Not open for further replies.