Το user name σας...

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
Τι σημαινει το user name σας?Πως καταληξατε σε αυτο?Βλεπω διαφορα user name και με παραξενευουν ωρες ωρες!

Το δικο μου(mstr),μου ηρθε καπως απο τα συμφωνα απο το επιθετο μου(Μαστορακης),και το εβαλα ετσι οταν γραφτηκα εδω...

Τι σημαινει το user name σας?Πως καταληξατε σε αυτο?Βλεπω διαφορα user name και με παραξενευουν ωρες ωρες!

Το δικο μου(mstr),μου ηρθε καπως απο τα συμφωνα απο το επιθετο μου(Μαστορακης),και το εβαλα ετσι οταν γραφτηκα εδω...

Μαστοράκη είχα καθηγητή στο φροντιστήριο... έκθεση...:fahne90:

Μαστοράκη είχα καθηγητή στο φροντιστήριο... έκθεση...:fahne90:

Ειμαστε πολλοι!:D

Για πες τωρα για το ψευδωνυμο σου που ειναι και περιεργο!

Petran.. βγαίνει απο το επώνυμό μου..

το παρατσούκλι μου είναι.. μου το έβγαλε ένας κολλητός μου πριν χρόνια κι έκτοτε όλοι οι δικοί μου με αποκαλούν petran.

Eddie...εκ της υπερμέγιστης παιχτούρας Eddie Johnson που έπαιξε στον Ολυμπιακό. Είχα τρέλα τότε με το μπάσκετ και έπαιζα και πολύ συχνά και γούσταρα τρελά να τον βλέπω να παίζει. Ηπλάκα είναι ότι και αργότερα που πήγα Αγγλία για σπουδές επειδή το όνομά μου ήταν δύσκολο να το προφέρουν οι Άγγλοι (Ελευθέριος-Eleftherios) και επειδή ξέρανε το παρατσούκλι μου στο νετ με φώναζαν και αυτοί Eddie!!! Και ύστερα από 6 χρόνια που έμεινα Αγγλία το νιώθω σαν δεύτερο όνομα μου.

Εγώ το έβαλα προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου. Το Θ. είναι γιατί αισθάνομαι Θεός.

Θεός, Α. Δημήτρης και Enrico Malatesta......

Μόνο εσύ είσαι ικανός να τους χωρέσεις και τους τρεις μέσα σ' ένα ποστ......:aetsch::aetsch:

dsc00464fq.jpg

Eddie...εκ της υπερμέγιστης παιχτούρας Eddie Johnson που έπαιξε στον Ολυμπιακό. Είχα τρέλα τότε με το μπάσκετ και έπαιζα και πολύ συχνά και γούσταρα τρελά να τον βλέπω να παίζει. Ηπλάκα είναι ότι και αργότερα που πήγα Αγγλία για σπουδές επειδή το όνομά μου ήταν δύσκολο να το προφέρουν οι Άγγλοι (Ελευθέριος-Eleftherios) και επειδή ξέρανε το παρατσούκλι μου στο νετ με φώναζαν και αυτοί Eddie!!! Και ύστερα από 6 χρόνια που έμεινα Αγγλία το νιώθω σαν δεύτερο όνομα μου.

υποκλινοναιιιι :worshippy::worshippy::worshippy:

που σαι ρε eddie να μας κανει ανθρωπους !!!!! :2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup: