Το user name σας...

Sithassassin Sith:γιατι προφανως μου αρεσει το STAR WARS Και Assassin:γιατι μου αρεσει το Assassin's Creed :P:Banane0::Banane0:

Βασικά το δικό μου δεν το σκέφτηκα πολύ, έπρεπε να βάλω ένα νικ, το send είναι αναγραμματισμός του den s, οδούς λατινιστί (το είχα παλιά νικ αλλού και είπα να παραλάσσει κάπως), αλλά έχει και από μόνο του σημασία, συντομότατο, μονοσύλλαβο και μου άρεσε. Ε, μάλλον φαινόταν περίεργο και όλοι ρωτούσαν τι είναι αυτός ο σεντ, οπότε και έμεινε.

Απάντηση: Re: Το user name σας...

Aπο το Βabylon 5

Kosh

Eχει το χαρακτηριστικο οτι δεν μιλαει σχεδον καθολου σε αντιθεση με εμενα :D

To Νταρθ σου πάει καλύτερα (προδότη...:D)

:ernaehrung004:

Από το Star Trek.

Άψογος!

Εμένα βγαίνει από επώνυμο και όνομα, δυστυχώς δεν ρισκάρω τη συνεχή χρήση του λόγω δουλειάς... αν και πολύ θα το ήθελα.

Πρίν καταλήξω σε αυτό το όνομα χρήστη, έπαιζαν και τα "Low End" (θα φαινόταν κάπως...), "funtime" (και αυτό επίσης...), "αγάπη μου" (θα είχε πλάκα όταν μου απαντούσατε με προσφώνηση το user name:flipout::flipout: ) ...

To καλύτερο μου πάντως είναι το "Houston we've got a problem" πραγματικά ζήλεψα όταν το πρωτοείδα...:worshippy:

Έχω κάτι υπόψιν μου για το μέλλον, έτσι για να χαθούν τα ίχνη μου λίγο, αλλά δεν το λέω για να μη μου το κλέψετε...:playingball::D

Ωραίο νήμα mstr!

Κάποτε σε ένα αμερικάνικο φωτογραφικό φόρουμ τσακώθηκα με έναν Σουηδό βλάκα ρατσιστή. Το nick μου ήταν σκέτο Billy (απο το Βασίλης).
Απο τον τσακωμό μας έφαγε μόνιμο μπάν ο Σουηδός, και ο αdmin του φόρουμ μου πρότεινε το Billy the Kid, όνομα αμερικανού λήσταρχου του 19ου αι.

Re: Απάντηση: Re: Το user name σας...

Aπο το Βabylon 5

Kosh

Eχει το χαρακτηριστικο οτι δεν μιλαει σχεδον καθολου σε αντιθεση με εμενα :D

To Νταρθ σου πάει καλύτερα (προδότη...:D)

Και οχι μονο μου παει καλυτερα αλλα το γουσταρω με χιλια κι ολας.

Αλλα ειναι πολυφορεμενο. Το παλαιο μου εδω μεσα ηταν havoc (ολεθρος).

Μου ταιριαζε καλυτερα :D

Re: Απάντηση: Το user name σας...

Κάποτε σε ένα αμερικάνικο φωτογραφικό φόρουμ τσακώθηκα με έναν Σουηδό βλάκα ρατσιστή. Το nick μου ήταν σκέτο Billy (απο το Βασίλης).
Απο τον τσακωμό μας έφαγε μόνιμο μπάν ο Σουηδός, και ο αdmin του φόρουμ μου πρότεινε το Billy the Kid, όνομα αμερικανού λήσταρχου του 19ου αι.

γιατί?
μπήκες σε πρόγραμμα προστασίας μάρτυρα?:fahne90:

Eγώ από τον Καπετάν Μάνο γνωστό τουρκοφάγο στη επανάσταση του´21 που σκοτώθηκε λίγα χρόνια αργότερα πέφτοντας σ´ένα λάκο.

Μου το κόλλησαν στη σχολή από την πρώτη μέρα που ανακάλυψαν ότι δουλεύω παράλληλα σαν μουσικός... Έκτοτε έμεινε, και εξελίχθηκε σε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, που θα είναι το επόμενο nickname μου, όταν αποφασίσω να βαρεθώ αυτό...

... πάντως είναι ένα όνομα στο οποίο ακούω πλέον και στο δρόμο... :D:D:D

εγω επειδη απο εμπειρες πηγες εμαθα οτι γραφει το φορουμ και ο Δουρος ειπα να μπω να του τα πω ενα χερακι !!!!!!!

Σηκωσε ρε το τηλεφωνο αν τολμας βγες στη τηλεοραση ρε μου στερησες το πρωταθλημα κ με χεις κανει να παιζω σε διαφημισεις .......
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ο ... προπάππος μου ήταν Κινέζος ( Xiao Vag Nik με τ'όνομα) και μου δώσανε μόνο τα δυο τελευταία ιδεογράμματα από το όνομα, ο πατέρας μου ήταν ο γνωστός Xiao Nik Vag ...)