Το user name σας...

Μα εγώ φταίω που έχεις τέτοιο πρόστυχο νικ? Αμ το άβαταρ? Άλλη ιστορία αυτό.
Ο Σουηδός Σεφ με το κοτόπουλο. Swedish chick! :flipout:

Πρόστυχο;Τι πιο αθώο και σκληρό συνάμα: O Swedish chef με τον μπαλτά!

Το βλέπεις και σού'ρχονται διάφορα

Που να έβαζα δηλαδή της Ms Piggy!!Ε,ρε γλέντια!!!:music-smiley-005:

Θάταν καλυτερα να εξηγήσω το προηγούμενο, αλλά με φάγαν ορισμένοι κύκλοι εδώ μέσα και το άλλαξα κρατώντας το Όνομα μου και το πρώτο αρχικό απο το επίθετο.

Εμενα παλι ειναι πιο περιπλοκο...
Τον παππου μου τον ελεγαν Κοτσιδη...Γιαννη στο μικρο..τον μπαμπα μου τον λενε Λαζαρο..και οταν γεννηθηκα αποφασισαν να με ονομασουν Κοτσιδη Γιαννη.

Που τυχαινει να ειναι κ το ονομα του Αvatar μου.

που να το σκεφτει κανεις.....

:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Πολύ θα ήθελα να αποκαλύψω το username μου αλλά δυστυχώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο να το κάνω μόνο όταν αποκαλυφθεί πρώτα η ταυτότητα του Stig στο Top Gear!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πολύ θα ήθελα να αποκαλύψω το username μου αλλά δυστυχώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο να το κάνω μόνο όταν αποκαλυφθεί πρώτα η ταυτότητα του Stig στο Top Gear!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

+1 :2thumb22sup:

Μα απόκαλύφθηκε πέρσυ ................... ο Ιαβέρης είναι ο περίφημος Stig:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Το user name σας...

Ναι...μη σκάς..:Banane0:

Officer Planning & Simulation Model...:flipout::flipout::flipout:

+1 :2thumb22sup:

Μα απόκαλύφθηκε πέρσυ ................... ο Ιαβέρης είναι ο περίφημος Stig:BDGBGDB55:

Ανενημέρωτοι ???

http://www.youtube.com/watch?v=ifrtlC4NTys

opsim = oppositive stig identity mystery :flipout: :flipout: :flipout:

skysound = ουρανιος ηχος = αυτοσαρκαστικο για το φτηνο συστημα μου που παιζει τυπικα μετρια, και μελαγχολικο για μενα που δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το αναβαθμισω.