Το videoclip της ημέρας

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

http://www.youtube.com/watch?v=6tFDABk0PEc&feature=related

Does the rain have any meaning?
Does it want to tell me something?
Little drops against the windows,
rolling down like someone crying.
And my boots are getting worn out,
And the streets are wet and muddy;
I don't have a winter greatcoat,
that can warm me as I study.
Does the candle have a meaning?
Does it want to tell me something?
As it drips and melts its tallow
Soon there will be naught remaining.
Thus I sputter in the chapel,
like the candle burning weakly,
till I too will be extinguished,
near the east wall, dying meekly..

.
τελικα ζουμε σε μια χωρα πολυ cult
εισαστε νεοι ..
το 1967 πολυ λιγοι ηξεραν τον Βob Dylan στην Ελλαδα
και αυτος εφιαξε το πρωτο rock συγροτημα στην Ελλαδα και επαιζε Φρανκ Ζαπα !

συνατησα προχθες την φιλη του την Θελκα
πιτσιρικια καναμε παρεα εκει στην οδο Λημνου
και τον θυμηθηκα

γεια σου βρε Πουλικα
γνησιε !!

watch

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Υπάρχει βέβαια και η αυθεντική εκτέλεση που και αυτή είναι διαμαντάκι!!!!

Σαν εκτέλεση ναι, αλλά σαν "ομορφιά".........

Υ.Γ Άσε που ο Cantat χειροδίκησε μεθυσμένος και η κοπέλα πέθανε λίγο μετά....:smash:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Σαν εκτέλεση ναι, αλλά σαν "ομορφιά".........

Υ.Γ Άσε που ο Cantat χειροδίκησε μεθυσμένος και η κοπέλα πέθανε λίγο μετά....:smash:

Η κοπέλα ήταν η Marie Trintignant κόρη του Jean Louis, του γνωστού ηθοποιού. Πάντως ο Cantat αποφυλακίστηκε πριν από 5 χρόνια περίπου.

Παιδιά στο κλιπάκι δεν είναι η ίδια η Τρενιντιάν ... είναι η Ρεβέκκα Χάμπτον ...
η αυθεντική εκτέλεση δεν συγκρίνεται ...

Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Παιδιά στο κλιπάκι δεν είναι η ίδια η Τρενιντιάν ... είναι η Ρεβέκκα Χάμπτον ...
η αυθεντική εκτέλεση δεν συγκρίνεται ...

Tι λες και εσύ βρε???

Δεν λέμε για κανένα βίντεάκι..... Λέγαμε για τον Cantat των Noir(γκρουπάρα) και το περιστατικό που συνέβη με την κοπέλα του Τρενιντιάν, παρασυρόμενοι απο την αυθεντική εκτέλεση του κομματιού...

Προφανώς και δεν συγκρίνεται αλλά μου αρέσει πολύ η φυσιογνωμία που πρωταγωνιστεί στην διασκευή....Sophie....

Αυτό το τρεμούλιασμα στο χέρι.....

http://www.youtube.com/watch?v=oaalBHEuTTA

Μπράβο στα πιτσιρίκια που βάζουν "καπέλα" σε κάτι ξενέρωτους που το παίζουν κριτές.... Η κρίση σας δεν μας ενδιαφέρει, ποτέ δεν μας ενδιέφερε...

Γαμημένο σύστημα που δημιουργείς "κρίσεις"...

Re: Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Tι λες και εσύ βρε???

Δεν λέμε για κανένα βίντεάκι..... Λέγαμε για τον Cantat των Noir(γκρουπάρα) και το περιστατικό που συνέβη με την κοπέλα του Τρενιντιάν, παρασυρόμενοι απο την αυθεντική εκτέλεση του κομματιού...

Προφανώς και δεν συγκρίνεται αλλά μου αρέσει πολύ η φυσιογνωμία που πρωταγωνιστεί στην διασκευή....Sophie....

Καλέ μου, επίτρεψε μου σαν γηραιότερος να έχω λατρέψει την γκρουπάρα από τα μέσα των 90ς ... απλά από την παρέμβαση του Opsim σε αυτό που έγραψες περί ''ομορφιάς'' στο αυθεντικό κλιπ, παρανόησα ότι ίσως παρανοήσατε ότι η πρωταγωνίστρια του κλιπ ήταν η ίδια η κακότυχη ... τεσ' πα, παρεξήγησις ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Καλέ μου, επίτρεψε μου σαν γηραιότερος να έχω λατρέψει την γκρουπάρα από τα μέσα των 90ς ... απλά από την παρέμβαση του Opsim σε αυτό που έγραψες περί ''ομορφιάς'' στο αυθεντικό κλιπ, παρανόησα ότι ίσως παρανοήσατε ότι η πρωταγωνίστρια του κλιπ ήταν η ίδια η κακότυχη ... τεσ' πα, παρεξήγησις ...

Άντε ρε "γηραιότερε"...... Τύφλα να χουν οι νέοι ρε.....

Βρε φυσικά και έχεις δίκιο και ήταν λάθος η "διατύπωση" μου.....Απλώς αναφέρθηκα σε σένα, για να μην δημιουργήσεις λάθος εντύπωση επί των γραπτών μου, τελείως "παρείστικα"...