Το πιο δύσκολο πράγμα τελικα είναι να είσαι πραγματικα ελεύθερος.. Το πιο εύκολο είναι να υποκρίνεται ότι είσαι...
Τεράστιο κομμάτι από τον άνθρωπο που αναβάθμισε την ποιότητα της εσωστρέφειας στα μέσα των '90s.
Παντα μ'αρεσε αυτο το παιδι. Σεμνος με τεραστεια Ροκ κουλτουρα και ακουσματα, με χαμηλο προφιλ αλλα hard blues touch και φαντασια να φτιαχνει μελωδικες γραμες με τις χορδες του.
Ειδα οτι υπογραφει "προσωπικο" δισκο. Περα απο καθε μπλα-μπλα, κανει αυτο που του αρεσε παντα. Tαξιδι μεσα στις νοτες, η μεσα στο κορτξ...το ιδιο...
Takis Barbagalas - Phosphorus part 3 απο το αλμπουμ Phosphorus Hesperus
Eχεις παθει ψυχωση με αυτους....
Παρε κατι αιθεριο ευαισθητο και ευθραυστο τοσο που λες " τα λεει στα γαλλικα ;"... Αμ δε...:AFADF0: στα αγγλικα τραγουδοψιθυριζει...
Something's Wrong with the Morning απο την Margo Guryan
Λιωνω...:drool:
Και εδω Lana Del Rey - Old Money
Eδω παει...εχω χυθει στο πατωμα και με μαζευουν με το κουταλακι...
Δικαιολογημένα. Στο τελευταίο άλμπουμ πρωταγωνιστούν η Εντίθ Πιάφ, ο Τίτος Ανδρόνικος, η χήρα Λίνκολν και το ζεύγος Μάκβεθ. Μεταξύ άλλων...
Από αντισυμβατική πόζα σκίζουν. Από attitude επίσης. Κι από ήχο...που να σ'τα λέω. Και υπ όψιν: "περπατάνε" τα 70-φεύγα :award:
Ευχαριστώ για τη Guryan, τη Lana την ξέρω απ έξω κι ανακατωτά: η βαφτισιμιά μου (14) κόβει φλέβες :ernaehrung004:
To χα βαλει παλιοτερα οταν παιζοταν η σειρα.
Αλλα I do Reccurence
Bρισκω αυτο το βιντεο, generique απο ενα επισοδειο του εργου του Σορεντινο σε συνδυασμο με αυτη την μουσικη και αυτην την φωνη, σαν μια ωδη στην υπαρξη που ειναι το απωγειο της δημιουργιας.