Το videoclip της ημέρας

Eric Satie _ Gymnopedies ( No 1 )

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

PS : Προσεξτε λιγο και τα ιμπρεσσιονοστικα ταμπλω που συνοδευουν την διαρκεια της ερμηνειας.
Για να παρουμε λιγο το αρωμα της εποχης και της πολης του Φωτος. Και που παραμενει ακομα με σθεναρη αντισταση.

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

https://www.youtube.com/watch?v=KGE2y-YBvCI

Aφιερωμενο με αγαπη στον Φοινικα και στον Αλφα.....:aetsch::elefant:

Πανο μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν σέβεσαι τον server και τον φορτώνεις με πράγματα που δεν μπορεί να σηκώσει..Αν πατήσουμε ταυτόχρονα το play καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί. :flipout:

χιλιες φορες... παρα μανο :chinese:

Cicadelic κάνε μου μια χάρη..Τι λένε τούτοι.. Δεν πιστεύω να μας βρίζουν και να τους ακούμε. . :)

Cicadelic κάνε μου μια χάρη..Τι λένε τούτοι.. Δεν πιστεύω να μας βρίζουν και να τους ακούμε. . :)

Περιεργο, γιατι εστειλες αυτο το τραγουδι την στιγμη που διαβαζα κατι "συνομοσιολογικο", και μαλιστα βαρύ...απο αυτα που κανουν να μειδιουν ολοι οι καθως πρεπει ορθασκεπτομενοι.

Και βαζω το τραγουδι και με λιγα λογια εκφραζει ακριβως αυτο που διαβαζα.

Το λαμβανω περισσοτερο σαν σινιαλο παρα σαν (ακομα) μια συμπτωση.

Οχι δεν νομιζω οτι βριζει, αλλα ισως υπενθυμιζει. Kαι υπενθυμιζει την θυμιση...και την θυμιση που θυμαται τι θυμαται και αναρωτιεται αν αυτο που θυμαται ειναι οντως μια θυμιση και αν ειναι δικη του. Mise en boite που λεμε σαν λογοτεχνικο σχημα. Καθως και το κυριο οχημα του ειναι η Μνημη... (Memoire).
Προκειται για καθαρη ποιηση με νοημα αλλα και σχημα οπως αρμοζει στα κομψοτεχνηματα της τεχνης που ξεκιναει τελειωνεις και ενδιαμεσα πλεκει.

Θα το μεταφρασω και θα σου το στειλω.