Το videoclip της ημέρας

όχι videoclip αλλά τραγουδάρα με τρομερούς στίχους και γνωτό ήχο αναφοράς ..

"...they think about their lands, their herds
That were taken away from them
With a gun, bomb, teargas and the cannon.
And when they hear that Choo-Choo train
They always curse, curse the coal train,
The coal train that brought them to Johannesburg."

http://www.youtube.com/watch?v=n4Bb7p9gggc

Κωστα, αλλαξε το "shit" με το "thorns" ομως ο Cash, για να ειναι πιο radio friendly...

Aπο τα υπεραγαπημενα μου τραγουδια.

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Aπο τα υπεραγαπημενα μου τραγουδια.

Μνημείο Πέτρο.
Αν ήμουν ο Reznor θα άλλαζα επάγγελμα.
Και χώρα.
Και, καλού κακού, θα έκανα και μια πλαστική προσώπου.
Να μη με γνωρίζουν πια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Μνημείο Πέτρο.
Αν ήμουν ο Reznor θα άλλαζα επάγγελμα.
Και χώρα.
Και, καλού κακού, θα έκανα και μια πλαστική προσώπου.
Να μη με γνωρίζουν πια.

Kαταλαβαινω τι λες, αλλα ο Reznor ειναι σουπερ τυπος γενικα. Αν ειχες ερθει στη συναυλια του, θα καταλαβαινες τι λεω. Προσωπικα, δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. Χωρις να κανει τιποτα, σε κυριευε. Χαρισματικοτατος.

http://www.youtube.com/watch?v=BHI6ewoe3hw

Personne ne sait ce qui se passe aujourd'hui parce que personne ne veut qu'il se passe quelque chose, en réalité on ne sait jamais ce qu'il se passe on sait seulement ce que l'on veut qu'il se passe, et c'est comme ça que les choses arrivent.
En 17 Lénine et ses camarades ne disaient pas: Nous allons faire la révolution parce que nous voulons la révolution. Ils disaient " Toutes les conditions de la révolutions sont réunies, la révolution est inéluctable !" Ils ont fait la révolution qui n'aurait jamais eu lieu, s'il ne l'avait pas faite et qu'il n'aurait pas faite s'ils n'avaient pas pensé qu'elle était inéluctable uniquement parce qu'ils le voulaient.
A chaque fois que quelque chose a bougé dans ce monde ça a toujours été pour le pire! Voilà pourquoi personne ne bouge, personne n'ose provoquer l'avenir ! Faudrait être fou pour provoquer l'avenir !!! Faudrait être fou pour risquer de provoquer un nouveau 19..

Ενδιαφέρον sample. Eίναι παρμένο από την ταινία του Philippe Garrel (ενός σκηνοθέτη που έζησε τον Μάη του '68) "Liberte, la nuit" του 1983. Νομίζω ότι αυτήν την περίοδο του κάνει αφιέρωμα η "Κινηματογραφική Λέσχη" στην ΕΤ1.

thanks για την πληροφορία,θα το ψάξω!
Βασικά κάπου το ξετρύπωσε ο μπαμπάς μου το συγκεκριμένο κομμάτι (εν τω μεταξυ το cd δεν υπάρχει στα δισκοπωλεία...ειναι δυνατον??) και αφού μου έγινε η ''πλυση εγκεφάλου'' είπα να το μοιραστώ!!

Το αστείο είναι πως στην δεκαετία του 80 εγώ και λοιποί φίλοι με κάτι τύπους σαν τους Sparks σπάγαμε γενικά πάρα πολύ πλάκα. Ισχύει και εδώ το γνωστό “μην κοροϊδεύεις γιατί θα σου έρθει κάποια στιγμή”.
Μετά από μεγάλο κόλλημα που μου συνέβη με το video που υπάρχει στο thread “έρχεται vo 2” , άρχισα να ψάχνω γενικώς. Φταίει βέβαια και το ότι κάποιος μας έχει φάει τα αυτιά με αυτούς.

http://www.youtube.com/watch?v=cO_9ALIM47w

Αυτό εδώ το “σκατουλάκι” κάτι έχει……………

@stefania

Το κομμάτι το έχω από μια άσχετη συλλογή με γαλλικά τραγούδια. Την είχε το billboard το 2003 που το αγόραζε ένας φίλος μου και επειδή δεν ακούει γαλλικά κομμάτια μου τον έδωσε. Εντελώς κουφό!!!!

Καλά Troublemakers παίζω παντού και πάντα στα μαγαζιά.

Τους έχουμε παρουσιάσει παλιότερα.

Τα cd υπήρχαν πάμφθηνα πριν από λίγο καιρό. Στο μεγάλο κατάστημα.

Το ανησυχητικό είναι ότι το ξετρύπωσε ο μπαμπάς της Στεφανίας.:drummer:

Πάει γεράσαμε.:grandpa:

Καλά Troublemakers παίζω παντού και πάντα στα μαγαζιά.

Τους έχουμε παρουσιάσει παλιότερα.

Τα cd υπήρχαν πάμφθηνα πριν από λίγο καιρό. Στο μεγάλο κατάστημα.

Το ανησυχητικό είναι ότι το ξετρύπωσε ο μπαμπάς της Στεφανίας.:drummer:

Πάει γεράσαμε.:grandpa:

Αληθεια υπήρχαν τα CD? γιατι ο μπαμπας το δανειστηκε απο μια συναδελφο η οποια το αγορασε απο ένα μπαρακι στη Θεσσαλονικη που επαιζε τέτοια μουσική...την προηγούμενη βδομαδα πηγε σε 3 δισκοπωλεια και οι πωλητες με εκπληξη τον ρώτησαν που το βρηκε!!?!!..και ότι δεν υπαρχει πουθενα..ετσι αναγκαστηκα να του το αντιγραψω.;)

....και για να χουμε καλό ερώτημα,σε ποια μαγαζιά δηλαδή παίζεις troublemakers??

thanks για την πληροφορία,θα το ψάξω!
Βασικά κάπου το ξετρύπωσε ο μπαμπάς μου το συγκεκριμένο κομμάτι (εν τω μεταξυ το cd δεν υπάρχει στα δισκοπωλεία...ειναι δυνατον??) και αφού μου έγινε η ''πλυση εγκεφάλου'' είπα να το μοιραστώ!!

41QBRV09TZL._SL500_AA240_.jpg

Ο δίσκος είναι το Doubts & Convictions (2001) από τους Μαρσεγιέζους Troublemakers.

Tον είχα παρουσιάσει πολύ παλιά, στις μέρες του πρώτου φόρουμ (τότε που γράφαμε για 50 δίσκους ανά ημέρα - δυστυχώς αυτά τα κείμενα δεν έχουν σωθεί), κι αμέσως μου ζητήθηκε από 20 περίπου μέλη να τους τον βρω. Που να'ξεραν ότι ενώ στην Ελλάδα δεν υπήρχε τότε ούτε για αστείο, θα τους τον έφερνα από Αμερική με κόστος 3 Ευρώ!!! Φυσικά και ήταν δωράκι από μένα.

Τρομακτικής έμπνευσης δίσκος που βασίστηκε στο downtempo και την αληθινή μαύρη soul των βρώμικων δρόμων..