Το videoclip της ημέρας

Η Ιντερ(Internazionale F.C.)έγινε 103 ετών..

http://www.youtube.com/watch?v=doaCzgXFu1Y

Inter ti Amo...

:music-smiley-005::music-smiley-005:

Στον φίλο Γιάννη τόν άλλο ''τρελλό'' Ιντερίστα..πού μού το ''δάνεισε''(τροποποιημένο γιά τά 103)

Σπύρο γεια!
Μου είπε ο Λύμπε για την αφιέρωση και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
Με συγκίνησες ιδιαίτερα κι ελπίζω η συνέχεια να είναι εξ' ίσου ενδιαφέρουσα, όσον αφορά τα αποτελέσματα, ´ώστε να δικαιολογηθεί το smilie...
Είναι μεγάλη η λατρεία γι αυτή την ομάδα!...
Παράλληλα όμως, συμφωνώ μ' όσα έγραψε στο ενημερωτικό mail o Κώστας, ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μιλάνου, πέρα από την αντιπαλότητα υπάρχει κι ένας αμοιβαίος σεβασμός.
Είναι, βλέπεις, συστατικά της υπέρτατης αγάπης για την Squadra Azzurra.
Κάπου πήρε το μάτι μου, ότι θα γίνει ματς Ιταλίας-Ελλάδας στην Αμερική.
Υπάρχουν πολλά άλλα για να προτιμήσουμε την Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν παιχτεί κάποτε τελικός Euro ή Mundial ανάμεσα στις δύο δηλώνω απερίφραστα - και εκ μέρους του Λύμπε - ότι χωρίς να προκαλέσουμε την ομήγυρη, θα πάμε στο σπίτι του ενός από μας, θα πιούμε τη μπύρα μας, θ' ακούσουμε classic rock, θα θυμηθούμε παλιές τρέλες κι όταν αρχίσει το ματς Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ. Όποιος αισθάνεται τα ίδια είναι καλοδεχούμενος!... :award:

Καλώς τον Γιάννη....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Αλλοίμονο νά μήν τιμήσουμε έναν γνήσιο Ιντερίστα..
Σάμπως ειμαστε και πολλοί??

Και φυσικά μεγάλο respect οταν παιζει η Μιλαν στην Ευρώπη και πάντα μαζί της..

Υ.Γ.
Το Μουντιάλ τού 82 θά μείνει στην μνήμη μου ως το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό γεγονός..

Μετά απ´αυτό ή κούπα τού Ντιέγκο στο Μεξικό γιατί ήταν σχεδόν μιά ομάδα μόνος του..

Re: Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Τι όμορφο τραγούδι ρε γαμώτο..:award:

Αυτό και το "Δυό μέρες μόνο" είναι τα λατρεμένα μου της Γαλάνη,μετά το '90 !

Μου ´'εφτιαξες την νύχτα μου Αιμίλιε..-bye-

At your service....

Another one....for a good night sleep....

http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho

-bye-