Δεν περιμενα οτι θα αγοραζα ποτε δισκο απο "γεροντια"...δεν εννοω απο καλλιτεχνες που εχουν γερασει, ενω εχαν ηδη δημιουργησει γιατι κατ 'αυτον τον τροπο εχω αγορασει και απο πεθαμενους. Ουτε απο ατομα οπως Μικ Τζαγκερ η ο συγχωρεμενος Μπαουι, οπου ειχαν μια συνοδεία απο coach, διατροφεις, διαμονες σε κεντρα αναστηλωσης κλπ... Αλλα αλτερνατιφ καλλιτεχνες χωρις πολλα, και που γερνανε καπως "πραγματικα" και δημιουργουν In Real Time.
Οταν ακουσα λοιπον τον δισκο των JAD FAIR & KRAMER ειπα...αυτον τον δισκο τον δισκο τον θελω ! Για καποιο λογο μου φανηκε απαραιτητος και...τοσο νεανικος !
Το μονο ραπ που βρισκω πραγματικα ενδιαφερον ειναι απο αυτους τους πιτσιρικαδες. Kαι τους μονους που παρακολουθω.
Bigflo & Oli
Το νοημα του " Περι Φιλιας" του Αριστοτελη, εξεφρασμενο απο καποιες ριμες πιτσιρικδων, σε ενα εξαλεπτο τραγουδακι, Επρεπε να ζησει καποιος για να το δει...
Y a de l'espoir enfin...
Emotango es un proyecto de tangos tipicos versionados en forma electronica. Bailarines de tango, bailarines contemporάneos,piano, bandoneόn, violin y Dj en vivo hacen de Emotango un espectάculo de vanguardia.
Μολις ειδα την εισαγωγη των Guardians of the Galaxy (Vol 2) ... και ειλικρινα εχω ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ !
Mε το ασμα ασματων των ELO .... αλλα κυριως με τις χορευτικες φιγουρες του Baby Groot
Η πιο χορευταραδικη εισαγωγη SciFi .... που εχω απολαυσει ! No kidding !