Το videoclip της ημέρας

Σήμερα πήγα στην τράπεζα μετά από τηλέφωνο τους για να πάρω νέα πιστωτική χωρίς πάγια κλπ κλπ. Ο τύπος με τον οποίο βγήκαμε και παλιοί συμμαθητές μου είπε "βλέπεις αυτά εκεί πίσω? Όλα φάκελοι με στεγαστικά είναι".

Μην και ξεχνιόμαστε;

:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Μας σκότωσες βραδιάτικα ...Λοιπόν για να σε φτιάξω..Αυτήν την είχα βγάλει προπερσι σε στιγμές βαρεμάρας...
Αγαπημένος δίσκος από άκρη σε άκρη...

down.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Τελευταία φορά που τον άκουσα στο αυτοκίνητο τρακαρα να ξέρεις. (Όχι κάτι το ιδιαίτερο) :)

:flipout:

Κοντεψα να το παθω και γω τις προαλλες με το Stranger in a Strange Land.Εκει στο σολο του Σμιθ...μπηκα σε μια στροφη waaaayyyy off limits..και η 'τανα ειχε τον ατελειωτο.Σαν το σολο του Αντρεα...:flipout:

Μαλλον δεν πρεπει να ακουμε πωρωτικα τραγουδια οταν οδηγαμε...:bike:

Εγώ το έπαθα με όπισθεν σε λεωφόρο βρε..Δεν έτρεχα...Και τι να ακούσεις όταν οδηγείς ; Αμπιεντ; Θα την πάθεις σαν το Χάρρυ Κλυνν με την νταλίκα. :))

Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Εγώ το έπαθα με όπισθεν σε λεωφόρο βρε..Δεν έτρεχα...Και τι να ακούσεις όταν οδηγείς ; Αμπιεντ; Θα την πάθεις σαν το Χάρρυ Κλυνν με την νταλίκα. :))

Δεν εχεις αδικο αλλα εγω δεν μπορω να παταω φρενο με τετοια οταν ταξιδευω...και ξεχνιεμαι...
Θα βαζω ντισκο...

Re: Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

Δεν εχεις αδικο αλλα εγω δεν μπορω να παταω φρενο με τετοια οταν ταξιδευω...και ξεχνιεμαι...
Θα βαζω ντισκο...
Να τι να βάλεις ..Δεν θα σε πλησιάζουν ούτε οι στροφές...Καλά για αλλά οχήματα δεν το συζητάμε..Θα κρατάνε απόσταση σοβαρή.. :)

Megaloschemos II (Bulgarian Orthodox Hymn)

Salve Regina