Το videoclip της ημέρας

Όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος προκάλεσε σοκ στην δυτική κοινωνία...την ίδια κοινωνία που τώρα ισχυρίζεται ότι "...δεν έγινε και τίποτα,,ένα κορανι θα εκαιγε ο αλλος
πως κάνουν ετσι;..αμέσως να πάρουν τα σπαθιά στα χέρια ,απειλώντας θεούς και δαίμονες..."

Αμέσως λοιπόν κάλυψαν το εξώφυλλο με ένα σεντόνι,,αφήνοντας όμως το θέαμα στην δεύτερη σελίδα του artwork....Τι σύμπτωση...τα ίδια συμβαινουν και στον αληθινό κόσμο,όπως κατάφεραν να τον καταντήσουν ...εκεί οπού σοκάρονται με τον "τηλεοπτικό" βιασμό,,και κλείνουν τα μάτια (αυτιά και στόμα),στον πραγματικό βιασμό,που συντελείται πολλές φορές δίπλα τους....

Λιθοβολισμοί γυναικών,κάψιμο ιερών βιβλίων,αποκεφαλισμοί ανθρώπων κάπου στην Αφρική,,συγγραφείς και μουσικοί που εξορίζονται η φεύγουν νύχτα από την χώρα τους επειδή έθιξαν τα πιστεύω των θρησκευτικών τους ηγετών,,κ.α. συνθέτουν ένα πολύχρωμο μα αιματοβαμμένο σκηνικό,,που περνάει από μπροστά μας σε εικόνες κάθε μέρα απ το γυαλί..... ε λοιπόν όλοι αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα με λίγα μπινελίκια...

Για το live τι να πω....κάθε συνάντηση μαζί τους είναι σαν μια χειραψία με έναν οδοστρωτήρα...:Banane0:

http://www.youtube.com/watch?v=bZdp_VjprFs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AhoKxcI_IA4&fmt=18

In my life I've traveled far
And you will find my blinding light
As the days turn into night
You may find some comfort there
And when as if tomorrow comes
You will see your star ascend
You will find your comfort there
And you will swim against the tide
As you seek your guiding light
Slowly days fold into night
You will find some comfort here
You will see your star ascend
You will find your comfort here

I will be searching for the sun
For the sun
I was young
In my life
Your star ascends
You will find
Your guiding light
And you could say

But never reached my guiding light (because of you)
I may seek some comfort here
And when as if tomorrow comes (as we sing)
I will see my star descend
And as the day turn into night (turn into every night)
I will find some comfort here

I will be searching for the sun
For the sun
I was young

But never reached my guiding light
As the days turned into night
I may seek some comfort here
I will see my star descend
And as the day turns into night
I will find some comfort here...

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Μαζι με τους Paradise Lost και τους Skyclad οτι καλυτερο βγηκε απο το νησι σε μεταλ στα 90'ς....

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...Βγήκαν επίσης οι Bolt Thrower,,Cradle Of Filth,,Benediction Akercocke,,Carcass,,Anathema και ένα σωρό άλλες αξιόλογες μπάντες..:2thumb22sup:

Σου επιτρεπω...:music-smiley-005::flipout:
Για τους Carcass συμφωνω και επαυξανω και ντροπη που τους ξεχασα.Αλλα πλην των Αναθεματισμενων που για μενα ηταν απλα καλοι οι υπολοιποι δεν...

Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Σου επιτρεπω...:music-smiley-005::flipout:
Για τους Carcass συμφωνω και επαυξανω και ντροπη που τους ξεχασα.Αλλα πλην των Αναθεματισμενων που για μενα ηταν απλα καλοι οι υπολοιποι δεν...

Ε τότε να σου αποκαλύψω πως εκείνη η εμφάνιση των cradle of filth στο rockwave στα τέλη του '90,ήταν ότι πιο "in your face" έχω νιώσει στην ζωή μου...άσε,, μοντάρισμα,κιθάρες,,τύμπανα απ τον χοντρό,και αέρινες μελωδίες απ την χοντρή...αμ τις άλλες στα κλουβιά μέσα,,που τις βάζεις:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το videoclip της ημέρας

Ε τότε να σου αποκαλύψω πως εκείνη η εμφάνιση των cradle of filth στο rockwave στα τέλη του '90,ήταν ότι πιο "in your face" έχω νιώσει στην ζωή μου...άσε,, μοντάρισμα,κιθάρες,,τύμπανα απ τον χοντρό,και αέρινες μελωδίες απ την χοντρή...αμ τις άλλες στα κλουβιά μέσα,,που τις βάζεις:flipout:

In your face ε? Επρεπε να σε ειχα στους D.R.I στο ΡΟΔΟΝ...