Το videoclip της ημέρας

Die Doofen------>Mief

Zητω την επιεικια των γερμανομαθων....:flipout:

Απάντηση: Re: Now playing...

Τρυπάει τον εγκέφαλο η τύπισα.
Αλλά μου αρέσε οτι στο videoclip πατούσε πάνω σε d'n'b.
Σε άλλο related videaki έριχνε gospellιές .

και σε καλαματιανό να πάταγε,, θα την πάταγα αν "τραγούδαγε" μπροστά μου

Re: Now playing...

Μουκ και Σπύρο, άμα θέλετε βοήθεια για τη δολοφονία, προσφέρομαι.

Κάνω και τη βρώμικη δουλειά, άμα λάχει! :flipout:

Απάντηση: Now playing...

αλήθεια fedra πως το ανακάλυψες αυτο?:ADFADF1:

:flipout::flipout: Αυτη η τραγουδίστρια έχει ένα σπουδέο ταλέντο
τραγουδάει σε πολύ υψηλή τεσιτούρα και η φωνή της φτάνει τον ψηλό ήχο της κιθάρας αν είδες και σε άλλα βίντεό της.
Κάτι παρόμοιο μπορώ να κάνω και εγώ όχι τόσο ψηλά βέβαια αλλά σας ορκίζομαι πως δεν θα τραγουδίσω ποτέ μπροστά σας για να μην με :smash:

Χμμμμμμμμμ............ξέρω και άλλες τραγουδίστριες που τραγουδάνε κάπως έτσι πειράζει?

Re: Απάντηση: Now playing...

:flipout::flipout: Αυτη η τραγουδίστρια έχει ένα σπουδέο ταλέντο
τραγουδάει σε πολύ υψηλή τεσιτούρα και η φωνή της φτάνει τον ψηλό ήχο της κιθάρας αν είδες και σε άλλα βίντεό της.
Κάτι παρόμοιο μπορώ να κάνω και εγώ όχι τόσο ψηλά βέβαια αλλά σας ορκίζομαι πως δεν θα τραγουδίσω ποτέ μπροστά σας για να μην με :smash:

Χμμμμμμμμμ............ξέρω και άλλες τραγουδίστριες που τραγουδάνε κάπως έτσι πειράζει?

Κατάλαβα.. μας βρήκε άλλος ένας Satriani των φωνητικών χορδών αυτή τη φορά, αλλά το ίδιο ανούσιος και επιδειξίας:smash:

Κατάλαβα.. μας βρήκε άλλος ένας Satriani των φωνητικών χορδών αυτή τη φορά, αλλά το ίδιο ανούσιος και επιδειξίας:smash:

Στρωνεις εδαφος να παρουσιασεις το ''μυστηριο της ροκ'' ? :Banane0:

Mια που τον ανεφερε ο Μουκ., ακουσα ενα track απο το νεο αλμπουμ του Satriani και ηταν πολυ καλο. Καλα ξηγιεται αυτος. Κανει τη σολο πλακα του χωρις αγχος και τα κονομαει απο τους Μπον Τζοβι.

Mια που τον ανεφερε ο Μουκ., ακουσα ενα track απο το νεο αλμπουμ του Satriani και ηταν πολυ καλο. Καλα ξηγιεται αυτος. Κανει τη σολο πλακα του χωρις αγχος και τα κονομαει απο τους Μπον Τζοβι.

Μου το εδωσε ενας φιλος ,παντα ειναι (πολυ)καλα τα αλμπουμ του με το.. μειονεκτημα (για μενα προσωπικα) της αφορητης μονοτονιας πια..ευτυχως υπαρχουν και τα εξωφυλλα για να μην μπερδευομαστε.

http://www.youtube.com/watch?v=5lUCG3TQ7f8

Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Αμερικής 60ς 70ς
η οποία επιρρέασε τις μεταγεννέστερες ποπ τραγουδίστριες και όχι μόνο..............
πχ Mariah Carey κλπ

Minnie Riperton for ever

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Το ιδιαίτερο ταλέντο του κάθε προικισμένου ανθρώπου το βρίσκεις ανούσιο η επίδειξη?
Η εύκολη, γρήγορη και κακή κριτική τι είναι? επί της ουσίας?
Η μεγαλοστομία, η μπαμπινιώτικη προσέγγιση με τους απλούς ανθρώπους,η ξήλινη γλώσσα του ''γκέτου''τι είναι επίτευγμα?
Πάντα με καλή διάθεση σου λέω ότι διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου και τα προσπερνώ γενναία.
Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να μάθουν κάτι καινούργιο και δεν θα τους το στερήσω για μερικά κακά σχόλεια.
Ούτε και εμένα μου το στέρησαν.-bye-:grinning-smiley-043