Το videoclip της ημέρας

Μάλλον έπεσε επιδημία... εξαφάνισης όλων των βιντεοκλιπ, μαζί και της εντολής "ΥΤ"....!!!
Κανείς διαχειριστής;;;

Η εντολή YT είναι πλέον απολύτως περιττή.
Έτσι κι αλλιώς, οι περισσότεροι ποτέ δεν έμαθαν να τη χρησιμοποιούν σωστά.

Με τις νέες προσθήκες στην πλατφόρμα, βάζοντας απλά το λινκ, βγαίνει αυτόματα παραθυράκι με το βίντεο κι όχι μόνο από το YouTube, αλλά κι από Google Video και άλλα.
Το έχει γράψει στις ανακοινώσεις ό Μπαβιόλης.

Αυτό περί εξαφάνισης βίντεο κλιπς, το αφήνω ασχολίαστο. Έχουν να πειραχτούν βίντεο κλιπ, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η εντολή YT είναι πλέον απολύτως περιττή.
Έτσι κι αλλιώς, οι περισσότεροι ποτέ δεν έμαθαν να τη χρησιμοποιούν σωστά.

Με τις νέες προσθήκες στην πλατφόρμα, βάζοντας απλά το λινκ, βγαίνει αυτόματα παραθυράκι με το βίντεο κι όχι μόνο από το YouTube, αλλά κι από Google Video και άλλα.
Το έχει γράψει στις ανακοινώσεις ό Μπαβιόλης.

Αυτό περί εξαφάνισης βίντεο κλιπς, το αφήνω ασχολίαστο. Έχουν να πειραχτούν βίντεο κλιπ, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η προσθήκη καλοδεχούμενη, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν όντως εξαφανιστεί τα περισσότερα βίντεο (δεν είπα ότι τα εξαφανίσατε εσκεμμένα) -δεν θα έπρεπε όμως να αποκατασταθούν; Έτσι έχουν αχρηστευτεί ένα σωρό σελίδες! (Θα μπορούσε πχ να προστεθεί σε κάθε κωδικό το υπόλοιπο λινκ που είναι κοινό ή να αφεθεί σε ισχύ η εντολή)

Έτσι κι αλλιώς εκείνα τα βιντεοκλίπ θα έχουν λήξει, μια και όλα τα γιουτούμπια λήγουν.

Επίσης, για να επανέλθουν, ξέρεις τι λάντζα θέλει;

με αυτό τον τρόπο καταστράφηκαν δυο thread....
1 ) το video clip της ημέρας και
2 ) οι μουσικές που αγαπήσαμε
τελικά τα καταφέρατε .....

υ.γ
δεν ξέρω για το πρώτο αλλά για το δεύτερο θα τα ξαναβάλω ένα ένα
έτσι για να γεμίζω την ώρα μου !

Λες και το είχαμε σκοπό. Μόνο εδώ έχει βιντεοκλίπς σ' όλο το φόρουμ;
Μετά βλέπω εγώ φαντάσματα και εχθρούς παντού.

Άμα ήταν τόσο τρομερό αυτό που χάσατε, να πω το Μπαβιόλη να επαναφέρει τη λειτουργία.

Ευχαριστώ που μου κάνετε τη ζωή δύσκολη.

Εβγαλα την συγκεκριμενη λειτουργια διοτι με τον νεο τροπο τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα και ευκολα. Συγνωμη αλλα δεν το εκανα σκοπιμα ουτε σκεφτηκα οτι θα μπορουσε η αφαιρεση του παλιου τροπου ανεβασματος των videos να αφαιρεσει τα ηδη ανεβασμενα απο τα ποστς. Οι συντονιστες δεν φταινε σε τιποτα και δεν χρειαζετε να απολογουνται σε κανεναν.
Σου ηταν τοσο δυσκολο μιας και δεν ειχα παρει χαμπαρι τι εγινε στα ποστ να με ενημερωσεις με ενα πμ, τηλεφωνο,sms,mail και να ξαναγινουν ολα οπως και πριν ? Αν παρατηρησες τα εχω φτιαξει ηδη παλι. Απλα η φραση "τελικά τα καταφέρατε ..... " δεν μπορω ακομα να καταλαβω που κολαει. Λες να εχουμε κατι μαζι σου ? Ελεος .

Ουτε στοες γνωριζω ουτε τουνελ εγω. Απο την στιγμη που τετοιου ειδους ενεργειες στην πλατφορμα γινονται ΜΟΝΟ απο εμενα και δεν θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβει καποιος και επειδη τον Κωστα τον γνωριζω μιας και ειναι συναδελφος και φιλος θα περιμενα μια ενημερωση για το οτι υπαρχει θεμα στα ποστς και απο κει και περα εγω ηξερα πολυ καλα τι να κανω. Αυτο που δεν μου καθετε ειναι το γιατι εγω το εμαθα απο εδω μεσα και με τετοιο τροπο. "τελικά τα καταφέρατε ....."

Τελος παντων το θεμα εληξε. Τα ποστ διορθωθηκαν και λειτουργουν κανονικοτατα. Μπορειτε να συνεχισετε με οποιον απο τους 2 τροπους θελετε να ανεβαζετε τα βιντεακια σας.

Nightwish - While Your Lips Are Still Red

Aπο την φιλανδικη ταινια του 2007 LIEKSA

[youtube]VAeYpP_H7Xs[/youtube]

Grace Jones - Corporate Cannibal....Καπληκτικό!!!!!!

Amy MacDonald-----This Is The Life

http://www.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

"Oh... the wind whistles down
The cold dark street tonight......

.....And the songs they get louder
Each one better than before

And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?"