To whom it may concern...

Θελω να ρωτησω τη διαχείριση γιατι δε διαγραφει τα post για τη Μισιρλου που μπηκαν στο θεμα για το Χατζηγιαννη. Ως παραδειγμα το φερνω αλλα μπορω να αναφερω αλλα 200 αναλογα!

Καλα, καταλαβα. Για αλλη μια φορα ισχυει το "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Παντως, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ και εδω και πολυ καιρο, ενεργειες και δηλωσεις του τυπου "σβησαμε το ταδε ποστ επειδη ηταν εκτος θεματος", φανταζουν αστειες.

Τάσο... Από το λίγο που ξέρω τον Ντίνο... Δύσκολα τα πράγματα...
Αλέξη-Νίκο... Νομίζω ότι είναι καλύτερα να περιοριστεί η συζήτηση αυτή σε πμ... Ο Ντίνος θίχτηκε με την αντιμετώπιση των υπευθύνων προς αυτόν και όχι τόσο με τη μη αντιμετώπιση άλλων, που δε συμμετέχουν σε αυτή τη συζήτηση (μάλλον)...

(χμμμμ.... Δεν πρόλαβα....)

Γιάννη καλημέρα.

Δεν είναι ανάγκη να περιοριστεί τίποτα σε pm. Τα μηνύματα τόσο του Νίκου
όσο και τα δικά μου είναι απολύτως σχετικά με το θέμα (με μοναδική εξαίρεση
την ερώτηση μου για το που είναι ο Νίκος).

φανταζομαι οτι εννοει τον Δημοσθενη μιας και με εκεινον πρωτοπαρεξηγηθηκε ο Ντινος.

Εγω παλι λεω να κουλαρουμε και να αφησουμε τα εξασφαιρα στην ακρη να γινουν τα απαραιτητα τηλεφωνα οπου πρεπει να γινουν και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να δινεις τη χαρα σε οποιον πανηγυριζει για την ανακατωσουρα που προκαλεσε......

Κ. Μακρή, το πιο εύκολο πράγμα είναι να μπορώ να πω ότι θέλω, για όποιο θέμα θέλω και παρ' όλα αυτά να πείθω ότι είμαι εντός θέματος και να συνεχίσω ν' αναφέρομαι στην αποχώρηση του Ντίνου από το φόρουμ. Κάθε συζήτηση έχει δικαίωμα να παρ εκτραπεί και οποιοσδήποτε διάλογος μπορεί να οδηγηθεί όπου την πάει ο άνεμος. Δεν νομίζω ότι διαγράφηκε ποστ επειδή ήταν άσχετο με το θέμα. Πρέπει να συντρέχανε και άλλοι λόγοι...

(Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είμαι υπέρ των διαγραφών, για να εξηγούμαι....)

Last edited:
Γιάννη καλημέρα.

Δεν είναι ανάγκη να περιοριστεί τίποτα σε pm. Τα μηνύματα τόσο του Νίκου
όσο και τα δικά μου είναι απολύτως σχετικά με το θέμα (με μοναδική εξαίρεση
την ερώτηση μου για το που είναι ο Νίκος).

Εγώ απλά είμαι ενάντια σε κάποια αναζωπύρωση... Και φυσικά δεν εννοούσα να τα πείτε με πμ επειδή είναι άσχετα... Ξέρεις πολύ καλά ότι σε αυτόν το τομέα έχω μια από τις πρώτες θέσεις....:firstprize:

Απάντηση: Re: To whom it may concern...

Κ. Μακρή, το πιο εύκολο πράγμα είναι να μπορώ να πω ότι θέλω, για όποιο θέμα θέλω και παρ' όλα αυτά να πείθω ότι είμαι εντός θέματος και να συνεχίσω ν' αναφέρομαι στην αποχώρηση του Ντίνου από το φόρουμ. Κάθε συζήτηση έχει δικαίωμα να παρ εκτραπεί και οποιοσδήποτε διάλογος μπορεί να οδηγηθεί όπου την πάει ο άνεμος. Δεν νομίζω ότι διαγράφηκε ποστ επειδή ήταν άσχετο με το θέμα. Πρέπει να συντρέχανε και άλλοι λόγοι...

(Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είμαι υπέρ των διαγραφών, για να εξηγούμαι....)

Προφανως συμφωνω. Αλλωστε, το ιδιο λεμε.

Τι έγινε ρε παιδιά;
Μια μέρα αν περιμένατε ακόμα όλα θα ήταν μιά χαρά...Βελτιώνεται η κατάσταση, άρχισε να φυσάει..

Λοιπόν, σοβαρά τώρα.
Μιλάμε για διαγραφές ασχέτων posts; Αυτό είναι το θέμα;
Γιατί αν είναι αυτό θα πρέπει να σβυστεί όλο το forum και να κάνουμε και format στο δίσκο.
Διαβάστε όποιο θέμα θέλετε... Δείτε από που ξεκινάει και που καταλήγει... Και θα καταλάβετε, αν και είμαι σίγουρος οτι το ξέρετε.
Έτσι όμως είναι η δομή αυτού του forum. Το ξέρουμε και το βλέπουμε όλοι.
Όταν λοιπόν ένα νήμα κυλάει ομαλά όλα ωραία και καλά.
Όταν ένα νήμα πάει να πάρει φωτιά η ΓΔ, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα, θυμάται τoν κανονισμό περί "άσχετων posts" κι αρχίζει να διαγράφει.
Μ' αυτόν τον τρόπο σαφώς και δημιουργούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Μ' αυτόν τον τρόπο σαφώς και κάποιοι παρεξηγούνται για τα posts που τους έσβυσαν άσχετα άν υπάρχουν άλλα 30 δικά τους άσχετα σε διάφορες άλλες κατηγορίες που δεν σβύστηκαν.
Εγώ συγκεκριμένα έχω γεμίσει τον κόσμο άσχετα posts. Λάθος; Ίσως, το κάνω όμως. Κάποια έχουν σβυστεί, τις περισσότερες φοράς σωστά.
Απο την άλλη μεριά όμως, από την πλευρά της ΓΔ, όχι από όλους αλλά από μερικούς, θα προτιμούσα λιγότερο "τσαμπουκά".

Last edited:
Εγώ απλά είμαι ενάντια σε κάποια αναζωπύρωση...

Και εγώ το ίδιο Γιάννη. Από χθες έχω γράψει και έχω σβήσει τουλάχιστον
10 post μόνο και μόνο για να κρατήσω χαμηλά τους τόνους.

Επειδή παρακολούθησα από την πρώτη στιγμή την φάση, το πρώτο μου
κιόλας post είχε σαν στόχο να σβήσω την φωτιά και να πάμε παρακάτω..

Ντίνο άστο ρε φίλε ........... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, σε καταλαβαίνω, μαζί σου .....
πάρτο σαν μια στραβή στιγμή.

Πάμε παρακάτω ........ μην χάνουμε το κέφι μας με βλακίες.:ernaehrung004:

Σήμερα πάλι έγραψα - έσβησα και ξανά μανά. Απλά δεν άντεξα άλλο να
μην γράψω αυτό που θέλω και κρίνω σωστό.

Ο Ντίνος μου είναι από τα πλέον συμπαθή άτομα στο forum
(μέχρι που πιτσιρικάς έχω ζητωκραυγάσει
και για πάρτη του στις κερκίδες της ΦΙΛΙΑΣ και του 1ου ΓΛΗ: ΝΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑ)
και με έχει πειράξει υπερβολικά η όλη φάση.

Τι έγινε ρε παιδιά;
Μια μέρα αν περιμένατε ακόμα όλα θα ήταν μιά χαρά...Βελτιώνεται η κατάσταση, άρχισε να φυσάει..

Λοιπόν, σοβαρά τώρα.
Γιατί αν είναι αυτό θα πρέπει να σβυστεί όλο το forum και να κάνουμε και format στο δίσκο.
Διαβάστε όποιο θέμα θέλετε... Δείτε από που ξεκινάει και που καταλήγει... Και θα καταλάβετε, αν και είμαι σίγουρος οτι το ξέρετε.
Όταν ένα νήμα πάει να πάρει φωτιά η ΓΔ, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα, θυμάται τoν κανονισμό περί "άσχετων posts" κι αρχίζει να διαγράφει.
Μ' αυτόν τον τρόπο σαφώς και κάποιοι παρεξηγούνται για τα posts που τους έσβυσαν άσχετα άν υπάρχουν άλλα 30 δικά τους άσχετα σε διάφορες άλλες κατηγορίες που δεν σβύστηκαν.
Εγώ συγκεκριμένα έχω γεμίσει τον κόσμο άσχετα posts. Λάθος; Ίσως, το κάνω όμως. Κάποια έχουν σβυστεί, τις περισσότερες φοράς σωστά.
Απο την άλλη μεριά όμως, από την πλευρά της ΓΔ, όχι από όλους αλλά από μερικούς, θα προτιμούσα λιγότερο "τσαμπουκά".

Και καλυτερους τροπους θα συμπληρωνα ..

Re: Απάντηση: To whom it may concern...

Τι έγινε ρε παιδιά;

Λοιπόν, σοβαρά τώρα.

+1

That's the point.

Μπάμπη, Χρήστο, Αλέξη... Συμφωνώ απόλυτα με όλους σας... Ειδικά ο κ. Κολέζας λέει θρασύτατα ορισμένα από τα πράγματα που θα ήθελα να ξεστομίσω αλλά ο λόγος που δεν το κάνω είναι ότι θέλω να ξέρω κάτι περισσότερο για το συνομιλητή μου εκτός από το νικ του...
όσων αφορά τον "τσαμπουκά" και τους "τρόπους" απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το βρίσκω λογικό υπό την αρχέγονη στρατιωτική αρχή...

(Και ορισμένες φορές την επικρίνω....)

μου θυμιζει το χωριο του Αστεριξ η φαση μας......μια χαρουμενη παρεα......τραλιραρα τραλιραρο.....μια ωραια πρωια εμφανιζεται ο "κακος" της ιστοριας πεταει το σπορο της διχονοιας και της αγενειας και κανει στην ακρη.....

Οπως ειπε και ο Αστεριξ ορθα : "Πεθαινουμε να φαγωνομαστε"

ειναι κι αυτο ενας τροπος εκτονωσης ξερετε......οπως ενα καλο βρισιμο στο τιμονι του αυτοκινητου....οπως ενα καλο βρισιμο στο γηπεδο.....
Ο Σπυρος Σουρλας θα ειχε περισσοτερα να πει επ'αυτου............

Τα άτομα που έτυχε χθες να είναι on line και να διαχειριστούν τη συγκεκριμένη κατάσταση, είναι σε πολύ δυσκολότερη θέση από τους υπόλοιπους, μην το ξεχνάμε αυτό.
Ο λόγος είναι ότι έχουν (ως διαχειριστές) πολύ έντονη την αίσθηση της ευθύνης. Μπείτε για λίγο στη θέση τους και αναρωτηθείτε με ειλικρίνεια τί θα κάνατε εσείς.
Κανείς δεν πάει να πουλήσει τσαμπουκά, ούτε καν τίθεται τέτοιο θέμα. Απλά τα παιδιά προσπάθησαν να πράξουν αυτό που έκριναν ως σωστότερο.

Όσο γι' αυτό που ειπώθηκε για τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά, είναι τουλάχιστον για γέλια. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζεται κάποιος από τη διαχείριση σε βάρος κάποιου άλλου? Έχει η διαχείριση να κερδίσει κάτι απ' αυτό? Γιατί να το κάνει? Προσωπικά θα το θεωρήσω τουλάχιστον προσβλητικό αν ξαναδιαβάσω κάτι τέτοιο.

Καλημέρα σε όλους.

Όσο γι' αυτό που ειπώθηκε για τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά, είναι τουλάχιστον για γέλια. Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζεται κάποιος από τη διαχείριση σε βάρος κάποιου άλλου? Έχει η διαχείριση να κερδίσει κάτι απ' αυτό? Γιατί να το κάνει? Προσωπικά θα το θεωρήσω τουλάχιστον προσβλητικό αν ξαναδιαβάσω κάτι τέτοιο.

Καλημέρα σε όλους.

εγω εχω το "δικαίωμα" να προσβληθω που για πολλοστη φορα η διαχειριση δεν απανταει σε μια απλη μου ερωτηση? Ξερεις, μια απαντηση του στυλ "ετσι πραξαμε γιατι ετσι γουσταρουμε" θα ηταν απολυτως αποδεκτη απο εμενα.

Καλημερα και σε εσενα.

εγω εχω το "δικαίωμα" να προσβληθω που για πολλοστη φορα η διαχειριση δεν απανταει σε μια απλη μου ερωτηση? Ξερεις, μια απαντηση του στυλ "ετσι πραξαμε γιατι ετσι γουσταρουμε" θα ηταν απολυτως αποδεκτη απο εμενα.

Καλημερα και σε εσενα.

Μη βιαζεσαι, θα σε παρουν τηλεφωνο η θα λαβεις πμ. -bye-

Στην ερώτηση περί Χατζηγιάννη εννοείς?
Μα, το θέμα δεν ήταν ο Χατζηγιάννης αυτός καθαυτός, αλλά το φαινόμενο. Βέβαια, δεν έχω προλάβει ακόμη να διαβάσω τί γράφτηκε χθες το απόγευμα.
Θα επανέλθω.

Παντως να ξερατε ποσο θα βοηθουσε να ασχολειται ο καθε διαχειριστης με την κατηγορια του.....

Στην ερώτηση περί Χατζηγιάννη εννοείς?
Μα, το θέμα δεν ήταν ο Χατζηγιάννης αυτός καθαυτός, αλλά το φαινόμενο. Βέβαια, δεν έχω προλάβει ακόμη να διαβάσω τί γράφτηκε χθες το απόγευμα.
Θα επανέλθω.

εννοω πως υπαρχουν χιλιαδες 'off topic" που δε διαγραφονται και συνεπως οταν διαγραφεται ενα ποστ με τη δικαιολογια πως ειναι εκτος θεματος, εμενα μου κακοφαινεται.

Το θεμα εχει με το νημα Τελος Εποχης στη Hi End. Ο κ Κωτσης ανοιξε αυτο το θεμα για να μας πληροφορήσει για την αποχωρηση του αποτον Ηχο...., οπωςθα εχετε πιστευω διαβασει.
Ηδη απο το ποστ34 κανω συστασεις γιατι αρχιζει η παραφιλολογια για το αν θα παρει ο Κογιας τη θεση του Κωτση στον Ηχο βεβαια ασχετο με το θεμα και βεβαια παραπλανητικο για την ουσια του.
Καποιο οπως θα δειτε αρπαζουν την ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους στο Κωτση, το θεωρω προσβλητικο για τον ιδιο και το θεμα που ανοιξε( αν ηθελαν θα μπορουσαν ν ανοιξουν αλλο θεμα για να του την πουνε...) και καποιοι για να πουνε τον καημο τους για τα χαϊενταδικα περιοδικα .
Ηδη τα πραγματα αρχιζουν να αξυνονται και να παιρνω π.μ.για αναρμοστη συμπεριφορα ορισμενων εξ αιτιας χαρακτηρισμων επι προσωπικου.
Στο 118 ποστ ξανασυστηνω σ ολους να ειναι εντος θεματος γιατι εχει αρχισει να ξεφευγει πολυ. Στη συνεχεια μπαναρετε ο Κογιας και απο το ποστ 136 συνεζιζετε η κουβεντα με τελειως ασχετα με το παρον θεμα.Και ξανασυστηνω οτι ειναι εκτος και θα πρεπει να σβηστουν και εκει το συγκεκριμενο μελος με αγνοει με κατακρινει επειδη σαν διαχειριστης του εκανα υποδειξεις και ζητα την υποστηριξη του εταιρου S.M. Τασου να κριθει και απο αυτον και τελειωνει με τις φρασεις
"Τα σβησεις, δεν τα σβησεις το ιδιο μου κανει πλεον.

Και αν θες να πεις οτι χεσαμε το θεμα, ή κατι αλλο να το πεις. " Στην κριση σας!

Φυσικα παιρνει την αναλογη απαντηση αποτον Τασο ο οποιος προειδοποιει τελειώνοντας
"Λοιπόν τα επόμενα άσχετα μηνύματα με το θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση."

και φυσικα ξανασυνεχιζει να ποσταρει ασχετα ....αγνοώντας παντελως οποιαδηποτε συσταση ή υποδειξη......

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω κατι παραπανω...μετα ειδικοτερα απο τη συσταση του μελους
"Kοιταχτητε στον καθρεφτη, κρινετε τους εαυτους σας,...."

Μάλιστα τελευταιο ποστ ηταν το δικο σου Αλέξη, απαντηση στον Δημήτρη Θ. για τον αν η ουσια μετραει ή ο τρόπος.Φυσικα ασχετα του θεματος κα γιαυτο κλειδωθηκε το νημα μιας και ειχε εξαντληθει και απο κει και περα δεν ειχε νοημα κατα την κριση μου οπιαδηποτε συνεχεια στο ιδιο το νήμα, αλλα σε διαφορετικου θέματος και σε αλλη κατηγορια οπως και εγινε.

και οπωσδηποτε δεν ειναι θεμα τσαμπουκα, γιατι καπου το διαβασα και αυτο και με στεναχωρησε, αλλα σεβασμου σε καποιον που παραιτηθηκε απο τη δουλεια του,... ασχετα αν τον συμπαθουμε η τον αντιπαθουμε.

φανταζομαι οτι εννοει τον Δημοσθενη μιας και με εκεινον πρωτοπαρεξηγηθηκε ο Ντινος.

Εγω παλι λεω να κουλαρουμε και να αφησουμε τα εξασφαιρα στην ακρη να γινουν τα απαραιτητα τηλεφωνα οπου πρεπει να γινουν και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να δινεις τη χαρα σε οποιον πανηγυριζει για την ανακατωσουρα που προκαλεσε......

Kαλή ιδέα Ναθαναήλ,
Ασε που με τόση ζέστη, δεν αξίζει να χαλιόμαστε-bye-