Εγω δεν καταλαβαινω πως χαλαρωνει καποιος με ενα τηλεφωνο η ενα πμ οταν εχει θιχτει γραπτα και δημοσια.
Το θεμα εχει με το νημα Τελος Εποχης στη Hi End. Ο κ Κωτσης ανοιξε αυτο το θεμα για να μας πληροφορήσει για την αποχωρηση του αποτον Ηχο...., οπωςθα εχετε πιστευω διαβασει.
Ηδη απο το ποστ34 κανω συστασεις γιατι αρχιζει η παραφιλολογια για το αν θα παρει ο Κογιας τη θεση του Κωτση στον Ηχο βεβαια ασχετο με το θεμα και βεβαια παραπλανητικο για την ουσια του.
Καποιο οπως θα δειτε αρπαζουν την ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους στο Κωτση, το θεωρω προσβλητικο για τον ιδιο και το θεμα που ανοιξε( αν ηθελαν θα μπορουσαν ν ανοιξουν αλλο θεμα για να του την πουνε...) και καποιοι για να πουνε τον καημο τους για τα χαϊενταδικα περιοδικα .
Ηδη τα πραγματα αρχιζουν να αξυνονται και να παιρνω π.μ.για αναρμοστη συμπεριφορα ορισμενων εξ αιτιας χαρακτηρισμων επι προσωπικου.
Στο 118 ποστ ξανασυστηνω σ ολους να ειναι εντος θεματος γιατι εχει αρχισει να ξεφευγει πολυ. Στη συνεχεια μπαναρετε ο Κογιας και απο το ποστ 136 συνεζιζετε η κουβεντα με τελειως ασχετα με το παρον θεμα.
Και ξανασυστηνω οτι ειναι εκτος και θα πρεπει να σβηστουν και εκει το συγκεκριμενο μελος με αγνοει με κατακρινει επειδη σαν διαχειριστης του εκανα υποδειξεις και ζητα την υποστηριξη του εταιρου S.M. Τασου να κριθει και απο αυτον και τελειωνει με τις φρασεις
"Τα σβησεις, δεν τα σβησεις το ιδιο μου κανει πλεον.
Και αν θες να πεις οτι χεσαμε το θεμα, ή κατι αλλο να το πεις. " Στην κριση σας!
Φυσικα παιρνει την αναλογη απαντηση αποτον Τασο ο οποιος προειδοποιει τελειώνοντας
"Λοιπόν τα επόμενα άσχετα μηνύματα με το θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση."
και φυσικα ξανασυνεχιζει να ποσταρει ασχετα ....αγνοώντας παντελως οποιαδηποτε συσταση ή υποδειξη......
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω κατι παραπανω...μετα ειδικοτερα απο τη συσταση του μελους
"Kοιταχτητε στον καθρεφτη, κρινετε τους εαυτους σας,...."
Μάλιστα τελευταιο ποστ ηταν το δικο σου Αλέξη, απαντηση στον Δημήτρη Θ. για τον αν η ουσια μετραει ή ο τρόπος.Φυσικα ασχετα του θεματος κα γιαυτο κλειδωθηκε το νημα μιας και ειχε εξαντληθει και απο κει και περα δεν ειχε νοημα κατα την κριση μου οπιαδηποτε συνεχεια στο ιδιο το νήμα, αλλα σε διαφορετικου θέματος και σε αλλη κατηγορια οπως και εγινε.
και οπωσδηποτε δεν ειναι θεμα τσαμπουκα, γιατι καπου το διαβασα και αυτο και με στεναχωρησε, αλλα σεβασμου σε καποιον που παραιτηθηκε απο τη δουλεια του,... ασχετα αν τον συμπαθουμε η τον αντιπαθουμε.
Το θεμα εχει με το νημα Τελος Εποχης στη Hi End. Ο κ Κωτσης ανοιξε αυτο το θεμα για να μας πληροφορήσει για την αποχωρηση του αποτον Ηχο...., οπωςθα εχετε πιστευω διαβασει.
Ηδη απο το ποστ34 κανω συστασεις γιατι αρχιζει η παραφιλολογια για το αν θα παρει ο Κογιας τη θεση του Κωτση στον Ηχο βεβαια ασχετο με το θεμα και βεβαια παραπλανητικο για την ουσια του.
Καποιο οπως θα δειτε αρπαζουν την ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους στο Κωτση, το θεωρω προσβλητικο για τον ιδιο και το θεμα που ανοιξε( αν ηθελαν θα μπορουσαν ν ανοιξουν αλλο θεμα για να του την πουνε...) και καποιοι για να πουνε τον καημο τους για τα χαϊενταδικα περιοδικα .
Ηδη τα πραγματα αρχιζουν να αξυνονται και να παιρνω π.μ.για αναρμοστη συμπεριφορα ορισμενων εξ αιτιας χαρακτηρισμων επι προσωπικου.
Στο 118 ποστ ξανασυστηνω σ ολους να ειναι εντος θεματος γιατι εχει αρχισει να ξεφευγει πολυ. Στη συνεχεια μπαναρετε ο Κογιας και απο το ποστ 136 συνεζιζετε η κουβεντα με τελειως ασχετα με το παρον θεμα.Και ξανασυστηνω οτι ειναι εκτος και θα πρεπει να σβηστουν και εκει το συγκεκριμενο μελος με αγνοει με κατακρινει επειδη σαν διαχειριστης του εκανα υποδειξεις και ζητα την υποστηριξη του εταιρου S.M. Τασου να κριθει και απο αυτον και τελειωνει με τις φρασεις
"Τα σβησεις, δεν τα σβησεις το ιδιο μου κανει πλεον.
Και αν θες να πεις οτι χεσαμε το θεμα, ή κατι αλλο να το πεις. " Στην κριση σας!
Φυσικα παιρνει την αναλογη απαντηση αποτον Τασο ο οποιος προειδοποιει τελειώνοντας
"Λοιπόν τα επόμενα άσχετα μηνύματα με το θέμα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση."
και φυσικα ξανασυνεχιζει να ποσταρει ασχετα ....αγνοώντας παντελως οποιαδηποτε συσταση ή υποδειξη......
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω κατι παραπανω...μετα ειδικοτερα απο τη συσταση του μελους
"Kοιταχτητε στον καθρεφτη, κρινετε τους εαυτους σας,...."
Μάλιστα τελευταιο ποστ ηταν το δικο σου Αλέξη, απαντηση στον Δημήτρη Θ. για τον αν η ουσια μετραει ή ο τρόπος.Φυσικα ασχετα του θεματος κα γιαυτο κλειδωθηκε το νημα
Να προσθέσω ότι μετά την προειδοποίηση του Τάσου στο post 141, ακολούθησαν
12 posts επίσης άσχετα του θέματος. Η προσθήκη γίνεται για να μην
δημιουργούνται εντυπώσεις προς άτομα που δεν έχουν παρακολουθήσει
ή δεν έχουν διαβάσει το thread στην Hi End.
μιας και ειχε εξαντληθει και απο κει και περα δεν ειχε νοημα κατα την κριση μου οπιαδηποτε συνεχεια στο ιδιο το νήμα, αλλα σε διαφορετικου θέματος και σε αλλη κατηγορια οπως και εγινε.
και οπωσδηποτε δεν ειναι θεμα τσαμπουκα, γιατι καπου το διαβασα και αυτο και με στεναχωρησε, αλλα σεβασμου σε καποιον που παραιτηθηκε απο τη δουλεια του,... ασχετα αν τον συμπαθουμε η τον αντιπαθουμε.
Post 139 "Τωρα εγω να σας τα σβήσω που δεν καταλαβαινετε!!! οτι ειστε εκτος θέματος?
Να μην πω τι τοχετε κανει το θέμα."
Κύριε Δημοσθένη, καταρχήν να δηλώσω ότι δεν είχατε άδικο στο συγκεκριμένο
post επί της ουσίας, ο τρόπος όμως ........ ΝΑΙ περιέχει τσαμπουκά.
Browser said:Καλα, πιστευεις οτι ο κ. Κωτσης δεν ηξερε οτι θα εκτεθει σε τετοια κουβεντα , και μαλιστα εμμεσως προκαλωντας τη ?
Ειχε και λογο ομως και αντιλογο.
Tη ρητορική ερώτηση του Browser προσυπογράφω 100% και συμπληρώνω: μία, γενικά κι αόριστα, "παραίτηση από τη δουλειά" έχει θέση μόνο στην Εκτός Θέματος.
Ανοίγοντας όμως το θέμα της παραίτησής του από τον Ηχο στη Hi end, ο κ. Κωτσής γνωρίζει εκ των προτέρων - δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελής - ότι το θέμα θα πάει παραπέρα: στο επίπεδο και στην πορεία του ειδικού τύπου (θέμα, εξάλλου, το οποίο ο ίδιος θίγει στο πρώτο post του thread), στον φημολογούμενο αντικαταστάτη του και πολύ πιθανώς να ασκηθεί και κριτική στα γραπτά του. Δε νομίζω να περίμενε μόνο χτυπήματα συμπαράστασης στην πλάτη.
Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, κανένα από τα μηνύματα που ακολούθησαν δεν ήταν "off topic".
Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, όμως, προέκυψε ένα άλλο θέμα: η πασιφανής αγωνία της δ.ο. του φόρουμ να προστατέψει από την ευθεία κριτική ένα αναγνωρίσιμο (και από μερικούς αναγνωρισμένο) και επιφανές μέλος της, έναν γνωστό reviewer που "μας κάνει την τιμή" να γράφει στο φόρουμ, "μια πολύ σημαντική παρουσία" κ.ο.κ.
Δε θα εξετάσω την ουσία όσων του προσάπτει ο κ. Κόγιας (δεν έχω ούτε τη γνώση ούτε τη δυνατότητα άλλωστε) αλλά αναρωτιέμαι αν αυτή η αγωνία της δ.ο. συνάδει με τα περί ανεξαρτησίας του φόρουμ, τα περί εξ ορισμού υπεροχής του έναντι του μη διαδραστικού έντυπου Τύπου, τα περί «ελεύθερης έκφρασης του ακροατή απέναντι στις επιδόσεις ενός μηχανήματος» και κατ’ επέκταση απέναντι στη γνώμη ενός άλλου ακροατή (ή μέλους ή reviewer ή οτιδήποτε).
Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που διάφοροι χρήστες προκάλεσαν συντάκτες περιοδικών "να γράψουν εδώ αυτά που γράφουν στο περιοδικό" (π.χ.) ή άφησαν υπονοούμενα για την αξιοπιστία και κυρίως τη διαφάνεια των test.
Ορίστε, λοιπόν, ιδού οι reviewers ιδού και το πήδημα.
Νομίζω ότι το θέμα είναι η διαγραφή των μηνυμάτων του Ντίνου με το αιτιολογικό του "off topic" και οι συνέπειες αυτής της ενέργειας.
Και θα ήταν προτιμότερο αντί να εμφανίζεσαι "βασιλικότερος του βασιλέως" και να αναλώνεσαι σε υποδείξεις, να διαβάσεις προσεκτικότερα.
Νομίζω ότι το θέμα είναι η διαγραφή των μηνυμάτων του Ντίνου με το αιτιολογικό του "off topic" και οι συνέπειες αυτής της ενέργειας.
Και θα ήταν προτιμότερο αντί να εμφανίζεσαι "βασιλικότερος του βασιλέως" και να αναλώνεσαι σε υποδείξεις, να διαβάσεις προσεκτικότερα.
Το μονο προβλημα μου αυτη της στιγμη ειναι οτι σας ντρεπομαι ολους…..
Αγαπητέ Ντίνο,
Καλώς μας επέστρεψες, πρώτον όλων...
Δεν εφυγα ποτε, δεν μπορω ....
Ελπίζω, τουλάχιστον, δεδομένης της κουβέντας που έχει γίνει, ν' αποτελούσε αφορμή η διαγραφή των ποστ...
Και αν ο λόγος που άνοιξε αυτό το νήμα ήταν ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η λειτουργία αυτού του φόρου εύρυθμη, όπως εγώ κατάλαβα, πές το μου...
Ας πουμε καμια μαλ@κια instead λεω εγω
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Πολύ χάρηκα που επέστρεψες...
....
Ας πουμε καμια μαλ@κια instead λεω εγω
Χτες το βραδυ ημουν πιεσμενος... (πολυ)
Με ρωτησε η γυναικα μου τι συμβαινει.
Της ειπα το στορυ (ΟΚ, την δικη μου αποψη) και η τελευταια μου κουβεντα ηταν οτι δεν θα ξαναμπω στο φορουμ....
Γελουσε μεχρι που με πηρε ο υπνος....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.