το ξερατε ποσα κρατικα αυτοκινητα εχει η ελλαδα?

Κρίμα βρε τα παιδιά. Μόνο 57000 κρατικά αυτοκίνητα?

Ας τους πέρναμε άλλα τόσα να γινόταν στρογγυλό το νούμερο...

Καλή η κίνηση της Κυβέρνησης. Όχι πάνω από 1600κε και υβριδικά (αν κατάλαβα καλά).

Για να δούμε θα το εφαρμόσει?

Για να πώ και την συνηθισμένη κακία μου για τους εκάστωτε κυβερνώντες, ...από αποφάσεις και εγκαίνια χορτάσαμε και από τους άλλους.

θα αντικατασταθούν με νέας τεχνολογίας 1600 ? ή υβριδικών ?

δηλαδή ξανά λεφτά?
Ξανα τογιότα και χόντα ?

να τα κρατήσουν όσα έχουν και να διώξουν τα πιό παλιά, διπλά και τριπλα.

Ειπα και γώ μισή καλή κουβέντα για κυβέρνηση. Μη τη μαγαρίσετε...:BDGBGDB55:

"Οι υπηρεσίες, που διαθέτουν περισσότερα από πέντε αυτοκίνητα, θα πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα να αιτιολογήσουν την ανάγκη χρήσης τους, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρκεστούν στα πέντε οχήματα.

Επιπλέον, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι θα αντικατασταθούν τα κρατικά αυτοκίνητα συμβατικής τεχνολογίας με υβριδικά έως και 1.600 κ. εκ., τα οποία θα αγοραστούν με τη μέθοδο leasing, προκειμένου να περιοριστεί το υπερβολικό κόστος τους σε ανταλλακτικά, καθώς η συντήρησή τους θα βαρύνει την εταιρεία από την οποία θα αγοραστούν.

Το υπουργείο Εσωτερικών στοχεύει και στη μείωση, κατά 30%, της βενζίνης που απαιτεί η μετακίνησή τους.

Αμεσα «κόβονται» 88 αυτοκίνητα κρατικών αξιωματούχων από τα 250, που κυκλοφορούν, ενώ για τη μετακίνηση εντός Αθηνών θα χρησιμοποιούνται οχήματα έως 1.600 κ.εκ."

Από την πηγή που παράθεσε ο φίλος serreos73.

Re: Απάντηση: το ξερατε ποσα κρατικα αυτοκινητα εχει η ελλαδα?

Κρίμα βρε τα παιδιά. Μόνο 57000 κρατικά αυτοκίνητα?

Ας τους πέρναμε άλλα τόσα να γινόταν στρογγυλό το νούμερο...

Καλή η κίνηση της Κυβέρνησης. Όχι πάνω από 1600κε και υβριδικά (αν κατάλαβα καλά).

Για να δούμε θα το εφαρμόσει?

Για να πώ και την συνηθισμένη κακία μου για τους εκάστωτε κυβερνώντες, ...από αποφάσεις και εγκαίνια χορτάσαμε και από τους άλλους.

Χαράς ευαγγέλοια για τις Leasing χρονομισθωτικές εταιρίες -bye-

....... τα οποία θα αγοραστούν με τη μέθοδο leasing, προκειμένου να περιοριστεί το υπερβολικό κόστος τους σε ανταλλακτικά, καθώς η συντήρησή τους θα βαρύνει την εταιρεία από την οποία θα αγοραστούν.

Το υπουργείο Εσωτερικών στοχεύει και στη μείωση, κατά 30%, της βενζίνης που απαιτεί η μετακίνησή τους.

Εφτασε το 2010 για να γινει το αυτονοητο, αυτο που κανουν ολες οι εταιριες, μικρες και μεγαλες.

Τη βενζινη πως θα τη μειωσουν?
Γινοταν σπαταλη δηλαδη τοσο καιρο? Η θα μαθουν στους οδηγους να οδηγουν οικονομικα?

Χαράς ευαγγέλια για τις Leasing χρονομισθωτικές εταιρίες -bye-

Ας γινει διαγωνισμος, και οποιος ειναι φθηνοτερος να τα παρει.

"Οι υπηρεσίες, που διαθέτουν περισσότερα από πέντε αυτοκίνητα, θα πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα να αιτιολογήσουν την ανάγκη χρήσης τους, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρκεστούν στα πέντε οχήματα.

Αυτό το βλέπω λίγο "Ζήσε Μάη μου" αλλά ας δώσω το benefit of a doubt.

παντως στην ελλαδα οπου υπαρχει υποκειμενικη κριση..τα καταφερνουμε και γινονται κατι "παραθυρα" σαν μπαλκονοπορτες! και συγκεκριμενα η φραση.. "..θα πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα να αιτιολογήσουν την ανάγκη χρήσης τους"
υπαρχει καποια υπηρεσια που δεν θα δικαιολογησει την αναγκη να εχει 6,7 ή και παραπανω αυτοκινητα που μπορει ηδη να εχει? και με τι κριτηριο θα αξιολογηθει η εννοια αναγκη? να το πρωτο μεγαλο "παραθυρο"

...και δευτερο η σπαταλη περα απο την ποσοτητα εχει να κανει και με την ποιοτητα στο πως χρησιμοποιεις ενα αγαθο..εδω εχουμε φτασει να χρησιμοποιουνται κρατικα αυτοκινητα για να πηγαινουν μελη της οικογενειας..σε εκτος υπηρεσιας μερη, ως ποτε θα πρεπει να εχουμε εναν μπαμπουλα πανω απο το κεφαλι μας για να μας ελεγχει απο τα αυτονοητα?

Για να ακούσω τις προτάσεις σας.

Με βάση "ότι έγινε έγινε, να τα διορθώσουμε τώρα" (να κατηγορώ ξέρω και γώ)

Ρε σεις, σας παρακαλώ, μη με βάζετε να τους υποστηρίζω (βγάζω καντήλες...)

-bye-

Θετικό το μέτρο αν εφαρμοστεί αλλά....
1.Σε πρώτη φάση η αντικατάσταση μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων με νέα θα επιβαρύνει σημαντικά τον προυπολογισμό φέτος ή του χρόνου (αφού τα αυτοκίνητα αυτά δεν υπάρχουν και φυσικά το λήζιγκ έχει μεγαλο μηνιαίο κόστος, απο εκει κερδίζουν και σου παρέχουν δωρεάν σέρβις κλπ...)
2.Υβριδικά 1400-1600 κυβικά έχουν πολύ λίγες εταιρείες, οι λοιπές θα καθήσουν άραγε με σταυρωμένα χέρια;
3.Κι εγω νομίζω ότι οι υπηρεσίες θα "φουσκώσουν" όσο μπορούν τις ανάγκες τους! Στην Ελλάδα ζούμε όχι σε άλλη χώρα!