Το youtube κολλάει με 24άρα...

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Ας μου εξηγήσει κάποιος γνώστης πως γίνεται σε 24άρα συνδεση που κατεβάζει σταθερά απο rapidshare με 2 mb/s να κολλάει το youtube.

π.χ. αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=elDDTFMfue8

έκανε 4 λεπτά να μου το φορτώσει χωρίς καμμία παράλληλη δραστηριότητα που θα κατανάλωνε bandwidth.

Ευχαριστώ.

Το κάνει συνέχεια ή απλά μια φορά? Εάν συνέχεια τότε ρίξε μια ματιά μην το μλοκάρει το antivirus σου. Εάν μια φορά, μην ανυσηχείς.

Το κάνει συχνά. Είναι δυνατόν να το μπλοκάρει το nod μερικώς και όχι τελείως;

Ας μου εξηγήσει κάποιος γνώστης πως γίνεται σε 24άρα συνδεση που κατεβάζει σταθερά απο rapidshare με 2 mb/s να κολλάει το youtube.

έκανε 4 λεπτά να μου το φορτώσει χωρίς καμμία παράλληλη δραστηριότητα που θα κατανάλωνε bandwidth.

Ευχαριστώ.

Μηπως εχεις Forthnet?:chinscratch:

Τι λογικά βρε παιδιά;
24αρα λέει οτι έχει ο άνθρωπος.
Αρα το ιδανικό κατέβασμα είναι 3ΜΒ/S.(Iσοτιμία του 8)
Λόγω όμως διαφόρων τεχνικών λόγων δεν μπορεί να επιτευχθεί το απόλυτο,και είναι στα 2ΜΒ/S.
Τα κολλήματα τα εμφανίζει και σε μένα το youtube,ορισμένες φορές όμως...
Κι εγώ με NOD32.

Re: Απάντηση: Re: Το youtube κολλάει με 24άρα...

Η ταχύτητα 2mbps σου δίνει κάτέβασμα 200kb/sec (ιδεατά) και όχι 2mb/sec.
Παιδιά δεν είμαι άσχετος.Έχω 24άρα και κατεβάζω με 1800-2000 Kilobyte/sec.

το να μην δίνει το youtube μεγαλύτερο bandwith δεν παίζει ανάλογα με το traffic?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το youtube κολλάει με 24άρα...

Παιδιά δεν είμαι άσχετος.Έχω 24άρα και κατεβάζω με 1800-2000 Kilobyte/sec.

Εάν πιάνεις τέτοιες ταχύτητες είσαι από τους πολύ τυχερούς. Η πλειοψηφία των χρηστών πιάνει δεν πιάνει 1mb/s (1000kb/s). Να υποθέσω είσαι δίπλα στο καφάο του ΟΤΕ?

Μηπως εχεις Forthnet?:chinscratch:

αυτό ξαναπέστο!
δεν παίζονται σε ανυποληψία πλέον..

πρωτοσυνδέθηκα με 21 ονομαστική στο μόντεμ κι έπειτα από 2 χρόνια έχω φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζω μόλις βλέπω το 13...
υπάρχουν μέρες που για να δω βίντεο στο youtube αισθάνομαι Ηρακλής που κάνει άθλους!:HTEHETH63:

όσοι ξέρω με φορθνετ έχουν όλοι ακριβώς το ίδιο φαινόμενο: σταδιακή μείωση ονομαστικής ταχύτητας με το πέρασμα του χρόνου και ό,τι αυτό επιφέρει.

Απάντηση: Re: Το youtube κολλάει με 24άρα...

όσοι ξέρω με φορθνετ έχουν όλοι ακριβώς το ίδιο φαινόμενο: σταδιακή μείωση ονομαστικής ταχύτητας με το πέρασμα του χρόνου και ό,τι αυτό επιφέρει.

Για το οποίο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φταίει η ακατονόμαστη, αλλά οι νόμοι της φυσικής... Οσο περισσότεροι ενεργοποιούνται σε adsl, τόσο περισσότερο παρεμβάλλουν τα καλώδια μεταξύ τους... Με συνολικό αποτέλεσμα, να μειώνονται οι ταχύτητες όλων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το youtube κολλάει με 24άρα...

Εάν πιάνεις τέτοιες ταχύτητες είσαι από τους πολύ τυχερούς. Η πλειοψηφία των χρηστών πιάνει δεν πιάνει 1mb/s (1000kb/s). Να υποθέσω είσαι δίπλα στο καφάο του ΟΤΕ?
To βλέπω απο το παράθυρο μου!!!