Tokyo Vice [ΗΒΟ Μax]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 100.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    4
εχει βρει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια 5 εως 8 ?
Μεχρι το 4 εχω βρει μονο... το παρατησαν αραγε μετα ?

εχει γραψει νομιζω οτι θα βγαζει υποτιτλους για ενα επεισοδιο καθε εβδομαδα.

Πολύ δυνατή σειρά, αρκετά πειστική ματιά σε μια πολύ παράξενη κουλτούρα χωρίς να φαίνεται σαν τουριστικό σόου όπως συνήθως. Δυνατές κάποιες σκηνές, και ενδιαφέρον στόρυ, όμως τελείωσε λίγο απότομα.

Είναι slow burning αλλά κολλάς. Αρκει να μην νυστάζεις γιατί ο ύπνος είναι εγγυημένος!
αμα κοιμαται κανεις σε αυτην την σειρα μαλλον ειναι κουρασμενος.

Καλά, αν είναι η ώρα μου να κοιμηθώ, δε με κρατάει ούτε χαστούκι. Έχω κοιμηθεί σε Hobbit, Avengers και διάφορα άλλα είτε καθηλωτικά είτε φασαριόζικα, απλά επειδή ήταν η σωστή ώρα. :D

Θα δούμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο. Συμπαθητική αλλά περίμενα πολλά περισσότερα. Το θέμα της είναι πολύ δυνατό, όμως το εξ Αμερικής πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι για μένα ακατάλληλο και λίγο (ειδικά η εικόνα του μέγιστου χλεχλέ και μπούλη Adelstein σαν σπουδαίου και μοιραίου εραστή είναι εντελώς ασύμβατη με το σενάριο), ενώ και οι Ιάπωνες ηθοποιοί, ειδικά στους διαλόγους, φαίνονται επίσης λίγοι. Ακόμα και ο αγαπημένος Ken Watanabe εδώ δεν πείθει. Μόνο ο Shun Sugata ως Ishida διασώζεται. Το περίμενα πολύ πιο σκοτεινό και σκληρό, αλλά εδώ βλέπουμε μια καρικατούρα της τρομερής Yakuza (σε πλήρη αντιδιαστολή με το φοβερά ρεαλιστικό Gomorra που επίσης βλέπουμε αυτόν τον καιρό και ασχολείται με την Ιταλική Camorra).
Εδώ θα είμαι και αύριο (για να ρίξω την ψήφο μου στο poll), αν αλλάξει κάτι στην άποψή μου το φινάλε της σεζόν, θα το γράψω :P

• Like
Reactions: evanfotis and Kosh
είχα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες, είδα με το ζόρι τα δύο πρώτα και το άφησα...

Canceled

Εξαιρετική απόφαση.

Για ποιον ? για εσενα που δεν σου αρεσε η σειρα ετσι κι αλλιως ?

Η σειρα ηταν εξαιρετικα στημενη, η ατμοσφαιρα πολυ πειστικη και σκληρη οσο πρεπει χωρις υπερβολες εντυπωσιασμου.

Κριμα

H σειρά ήταν πολύ καλή, αλλά η απόφαση να μην ανανεωθεί ήταν όντως σωστή: Η πλοκή έκανε τον κύκλο της, αν συνεχιζόταν θα ήθελε τελείως διαφορετικό στόρι και θα γινόταν πιθανώς μια μάπα-όπως η δεύτερη σεζόν του 13 Reasons Why.

Κοιταζα κατι ακυρους υποτιτλους για μια παλια σειρα και τους ειδα μπροστα μου και νομιζα οτι τα εχω χασει.

και ειναι και 10 επεισοδια αυτος ο δευτερος κυκλος.