Tomb Raider Origins

Το εκανα απο σημερα κρατηση στα Seven(αυριο ερχεται).Θα λειπει και αυριο βραδυ η γυναικα μου,τα δυο μας επιτελους Mrs.Croft,Lara Croft.. :devil-smiley-029:

καμημερα & καλο μηνα!
χαμηλοτερη τιμη προς το παρον 39.66 απο getitnow η εχετε βρει κατι καλυτερο;

Παρελαβα χθες το απογευμα ,

P1120996_zps764ae60e.jpg

P1120999_zps37982b82.jpg

P1130003_zps58893ad2.jpg

το gameplay καπως διαφορετικο απο αυτα που μας εχει συνηθισει ως τωρα η σειρα
(κατι σαν uncharted και assasins creed ,ετσι διαβαζω , δεν τα ξερω για να εχω προσωπική αποψη)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δε ξερω , η πρωταγωνιστρια μου φερνει προς Jennifer Lawrence look alike

ευχαριστω

πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω μονο νυχτα ειναι ολο το παιχνιδι ...?

επιτελους ξημερωσε

λοιπον 1ες εντυπωσεις , 100 αστερια απο εμενα
υποψιν δεν ειμαι και φανατικος παιχτης οποτε σε εναν hardcore gamer το origins μπορει να θυμιζει
αλλα παιχνιδια και μαλιστα να ειναι και υποδιεστερο τους , αλλα για μενα οπως ειπα 100 αστερια
τα προηγουμενα (πχ underwold ) θυμιζει παιχνιδι για ηλικιες εως 12 χρονων

παρατηρησεις εως τωρα ειναι οτι εχει self healing (σωστα το λεω ?) (medipacks I miss you) ,
καθολου κολυμπι (αυτο δε μου λειπει και τοσο)
πιστες αχανεις ... open world το λενε ? (χαχα επρεπε να το ψαξω να δω τι σημαινει ..

πολυ καλος ο ρεαλισμος στις κινησεις της λαρα (σκαρφαλωμα , πηδημα , dodging )
το τοξο ολα τα λεφτα
οι αντιπαλοι κρυβονται και δεν ερχονται γιουρια
1-2 πυροβολισμοι για να τους ξεκανεις εχει και headshots με βελος

καποιες σκηνες ψιλοσπλατερ ,

α ρε λαρα που καποτε πυροβολαγες τα ποντικια ...

επιτελους ενα παιχνιδι που κολαω και σιγουρα θα παιχθει ξανα και ξανα

lara is back ... for good

αυτα ...

Last edited:
ευχαριστω

πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω μονο νυχτα ειναι ολο το παιχνιδι ...?

επιτελους ξημερωσε

λοιπον 1ες εντυπωσεις , 100 αστερια απο εμενα
υποψιν δεν ειμαι και φανατικος παιχτης οποτε σε εναν hardcore gamer το origins μπορει να θυμιζει
αλλα παιχνιδια και μαλιστα να ειναι και υποδιεστερο τους , αλλα για μενα οπως ειπα 100 αστερια
τα προηγουμενα (πχ underwold ) θυμιζει παιχνιδι για ηλικιες εως 12 χρονων

παρατηρησεις εως τωρα ειναι οτι εχει self healing (σωστα το λεω ?) (medipacks I miss you) ,
καθολου κολυμπι (αυτο δε μου λειπει και τοσο)
πιστες αχανεις ... open world το λενε ? (χαχα επρεπε να το ψαξω να δω τι σημαινει ..

πολυ καλος ο ρεαλισμος στις κινησεις της λαρα (σκαρφαλωμα , πηδημα , dodging )
το τοξο ολα τα λεφτα
οι αντιπαλοι κρυβονται και δεν ερχονται γιουρια
1-2 πυροβολισμοι για να τους ξεκανεις εχει και headshots με βελος

καποιες σκηνες ψιλοσπλατερ ,

α ρε λαρα που καποτε πυροβολαγες τα ποντικια ...

επιτελους ενα παιχνιδι που κολαω και σιγουρα θα παιχθει ξανα και ξανα

lara is back ... for good

αυτα ...

+1000

Συμφωνω απολυτα,super παιχνιδι, αυτο ειναι πραγματικα πετυχημενο reboot,ευγε...

Το "κουτακι" που παρελαβε ο MoDis τις προαλλες :award:, περιμενω και γω .. :eating:
Αντεεεεεεεεεεεεεε

Το παιχνιδι εχει τερματιστει εδω και μια βδομαδα.Εντυπωσεις εξαιρετικοτατες και σιγουρα θα ειναι το μοναδικο μετα το IV(για μενα προσωπικα) που θα ξαναπαιχτει.
Βεβαια το επαιξα στο easy mode αφου δεν ειμαι τοσο..γνωστης των τελευταιων version του παιχνιδιου σε σχεση με την παλια πλατφορμα τουλαχιστον..
Το μονο που δε μου αρεσε,μια μικρη κοιλια μετα τη μεση του παιχνιδιου στο σεναριο και το οτι τοσο upgrade στα οπλα και οχι μονο,τελικα δεν εχουν και τοσο ανταποκριση στο παιχνιδι(τουλαχιστον στο easy)

Και εγώ το έχω τερματίσει, εντυπώσεις πολύ καλές! Γραφικά πολύ καλά, gameplay το ίδιο. Μου θύμισε βελτιωμένο Uncharted με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι εχθροί βέβαια δεν ήταν ατελείωτοι όπως στο Uncharted (ευτυχώς) που έσκαγαν απο παντού και έπρεπε κάθε φορά που σου την πέφτουν να πέφτει εικοσάλεπτο πιστολίδι και μάλιστα με κακή κατ'εμε στόχευση. Στο Tomb Raider αν στοχεύσεις καλά μπορείς εύκολα να κάνεις headshot. Επίσης είχε πολλές στιγμές δράσης με αποκορύφωμα (για όσους το έχουν παίξει) το αλεξίπτωτο (!). Το μόνο "αρνητικό" του ήταν οτι δεν το βρήκα αυθεντικό, μου έλειψε το κλίμα και η μεταφορά σε μια άλλη -αρχαία- εποχή που επιτύγχαναν τα προηγούμενα. Ακόμα και οι τύμβοι ήταν προαιρετικοί και αποκομένοι απο το κυρίως παιχνίδι χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο σε αυτό. Κλείνοντας, πιστεύω οτι είναι ένα game το οποίο κανείς φίλος της σειράς και του είδους γενικότερα δεν πρεπει να χάσει. Eκτός απροόπτου, goty.

το δοκίμασα στο pc και μου ψηλοκόλαγε και τρώω το κόλλημα, το αγόρασα για ps3 κάηκα, το τερμάτισα σε μια εβδομάδα στο hard κατευθείαν και έλπιζα να ξεκλειδώσει κανένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας αλλά δεν...

υπόψιν ότι είχα να αγοράσω με το που πρωτοκυκλοφόρησε παιχνίδι απο το Δεκέμβριο του 2011 που κυκλοφόρησε το Uncharted 3...

Όπως έγραψα και σε άλλο forum:

καταφερε με πολυ ομορφο τροπο να μαζεψει με σεβασμο ολο το legacy και το χτησιμο του χαρακτηρα αυτης της τοσο αναγνωρισιμης περσονας και να τον κανει reboot γενοντας τον απο την αρχη με τροπο που να αναγνωρισουν οι παλιοι και να ενθουσιασει τους νεους παικτες.
Βασικα χαμογελαγα σκεπτομενος οτι ειναι κατι σαν το πρωτο επισοδειο του Star Wars. Ολοι ειχαμε εντυπωσιαστει απο εκεινο το μαυροντυμενο τυπο με τη μασκα και τον γνωρισαμε απο την αρχη. Το πρωτο και το δευτερο ηταν καλα, το τριτο ηταν αριστουργημα.
Ας δωσουμε χρονο στο production team γιατι ειχαν ηδη παρα πολλα πραγματα να κανουν. Το λεει και το παιχνιδι απο μονο του: Reborn!

Last edited:
Όντως από τα καλύτερα tomb raider που έχουν κυκλοφορήσει, με ένα ενδιαφέρον σενάριο και ένα reboot σωστό. Πολύ καλή ατμόσφαιρα (ιδιαίτερα στην αρχή) κατληκτικός ήχος (τα ηχεία το βγάλανε το ψωμί τους 😉) αλλά να πω την αλήθεια με χάλασε λίγο το hard core killing που έχει το παιχνίδι όπως και η πολύ γρήγορη εναλλαγή της Lara από άβγαλτη φοβισμένη φοιτητριούλα σε Sam fisher 😄 αλλά συγχωρείται ελέω ποιητικής αδείας.

Re: Απάντηση: Tomb Raider Origins

Βασικα χαμογελαγα σκεπτομενος οτι ειναι κατι σαν το πρωτο επισοδειο του Star Wars. Ολοι ειχαμε εντυπωσιαστει απο εκεινο το μαυροντυμενο τυπο με τη μασκα και τον γνωρισαμε απο την αρχη. Το πρωτο και το δευτερο ηταν καλα, το τριτο ηταν αριστουργημα.
Α

:flipout::flipout::flipout:

Αυτό καλού καλού μην το πείς στο νήμα των γούκηδων! χεχε