Tomb Raider: Underworld !!! NEO KAI ΔΥΝΑΜΙΚΟ!

εχω σε nintendo ds τη νεα lara και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να λυσω το γριφο των τιτανων στην helheim.εχω κολλήσει εχει κάποιος καμμιά ιδέα πως να ξεκολλήσω;ευχαριστώ προκαταβολικά

Re: Απάντηση: Tomb Raider: Underworld !!! NEO KAI ΔΥΝΑΜΙΚΟ!

εχω σε nintendo ds τη νεα lara και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να λυσω το γριφο των τιτανων στην helheim.εχω κολλήσει εχει κάποιος καμμιά ιδέα πως να ξεκολλήσω;ευχαριστώ προκαταβολικά
http://www.gamesradar.com/f/tomb-raider-underworld-full-walkthrough/a-20081119173953187016

Μου ηρθε σημερα απο play.com μαζι με το βιβλιαρακι με τις φωτογραφίες απο το gamespot!

Παω να το συνεχίσω απο εκει που είχα μεινει οταν το νοικιασα.... Ειμαι στην πιστα με την Ταυλάνδη....-bye-

τελικά το παιχνίδι κρύβει μια μεγάλη απογοήτευση μέσα του !!!!

κι αυτή είναι οτι τερματίζει πριν καλά το πάρεις χαμπάρι οτι ξεκίνησες ....

το τερμάτισε φίλος και μόλις έπεσαν οι τίτλοι ξενέρωσα με την μια . :angry:

Παιδια δεν θελω να σας στεναχωρήσω αλλα το παιχνίδι έχει μόνο 5 πίστες δυστυχώς.

Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ομως οι πιστες...

Και αν δεν το παιζει καποιος με τον οδηγό, του παιρνει αρκετό καιρό να το τερματίσει...:grandpa:

Επίσης με χαλαει λίγο το οτι δεν εχει αρχηγό στο τελος καθε πιστας...

κάποια στιγμή θα σας αφήσει έτσι απλά ....

σαν τις γκόμενες που ενώ όλα είναι τέλεια μια ωραία πρωία εξαφανίζονται!! LOL

Re: Απάντηση: Tomb Raider: Underworld !!! NEO KAI ΔΥΝΑΜΙΚΟ!

κάποια στιγμή θα σας αφήσει έτσι απλά ....

σαν τις γκόμενες που ενώ όλα είναι τέλεια μια ωραία πρωία εξαφανίζονται!! LOL
Μα γι αυτο κι εμεις κολάμε στα παιχνίδια...

Όταν φτάσει αυτή η στιγμή, είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποχωριστείς....:flipout::flipout::flipout:

Παιδιά το τελείωσα και εγώ πάρα πολύ γρήγορα στο μεσαίο επίπεδο και χωρίς να ψάχνω θησαυρούς με μισή-μια ώρα την ημέρα.
Όμορφο, αλλά λίγο. Εύκολοι οι γρίφοι (στα προηγούμενα υπήρχαν σημεία που κόλλαγα όμως σε αυτό το να ψάχνεις κάτι 10-15 λεπτά δεν το θεωρώ κόλλημα) και το μόνο σημείο που κόλλησα ήταν γιατί δεν ήξερα με πιο κουμπί τρέχει γρήγορα πάνω σε αλυσίδα.
Γραφικά πολύ όμορφα...η επιδερμίδα της Lara ιδρωμένη ήταν πολύ ρεαλιστική :P
Και από απαιτήσεις δεν νομίζω ότι ήταν υψηλές. Με 2 geforce8600 GTS σε sli έπαιζα άνετα σε 1920x1200 με anti-aliasing 2x & Anisotropic filtering 2x. Στο τελευταίο μόνο επίπεδο με το οξύ έπρεπε να κατεβάσω το anisotropic σε trilinear...