Τον χάσαμε τον παράδεισο και πάει...

Παπάκια και σκα σου σου και τότε υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν.
Απλά κάποιοι επιλέγουν να ακούσουν κάτι άλλο αυτό έιναι όλο.

Χωρίς να είμαι τρελός γνώστης θεωρώ τους fields of the nephilim και sisters of mercy περισσότερο gothic από όποιδήποτε άλλο έχω ακούσει. Ο πρωτος των sisters απλά θεικός.

Θυμάτε κανένας το παλιό rebound στην Αμερικής;

Χ... αυτό κάτι μου θυμίζει...
Υπήρχε το 94-96; Γιατί αν ναι μάλλον έχω πάει. Ανέβαινα συχνά τότε πάνω, (τέτοιες μέρες στο φεστιβαλ κινηματογράφου συνήθως αλλά και καναδυό πρωτοχρονιές)

Το rebound πάντως είναι λίγο παλιότερο, από το 89-93 περίπου το θυμάμαι.

Το Rebound ήταν στη Πλατεία Αμερικής. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη στο ίδιο στυλ...
Στη Μηθύμνης όπως κατεβαίνεις από την Πατησίων στο αριστερό σου χέρι πριν το ταχυδρομείο...
Από το 87 μέχρι το 93 τουλάχιστον ήταν πορτιέρης ο Μπάμπης.
Αν δεν ήμουν εκεί σήμαινε ότι είχα βρει λεφτά για να πάω Αγκάθι ή Rainbow ή το άλλο στην εθνική στο Αιγάλεω που έκλεινε εναλάξ με την Rainbow... :flipout:

Θυμάτε κανένας το παλιό rebound στην Αμερικής;

Όχι...

:grandpa: Καταραμένο Altzheimer! :flipout:

Last edited:
η πλακα ειναι οτι το rebound ξεκινησε απο ντισκοτεκ στις αρχες των 80'ς.τωρα πως εγινε γκοθαδικο δεν ξερω.ισως ανακαλυψαν γκοθ χροιες στον ηχο των boney - m...παντως ηταν σπουδαιο μαγαζι

Και το τραγικό ειναι ότι το Χ ξεκίνησε ως γκοθάδικο κι έγινε ντισκοτέκ.

Πλέον ονομάζεται 8ball και gothic έχει μόνο τα Σάββατα...

Εννοείται Ηλία. Εξάλλου με κάτι νύφες του σκότους είχαμε τραβήγματα.:flipout:

Στις παλιές καλές εποχές του ,είχαμε σοβαρά θέματα στο μαγαζί.:grandpa:

Άκόμη υπάρχει.

Πέρυσι ήθελε να με ξαναπάει ο πολυχρονίδης αλλά δεν έβρισκα eye liner και δεν πήγα.

Ο Γιώργος είναι πιο ειδικός για το μαγαζί.

Πολλά κοινά έχουμε με τον Πολυχρονίδη τελικά...
Μέναμε στην ίδια γειτονιά...
Πηγαίναμε στα ίδια στέκια...

Βρε σίγουρα δεν έχουμε πλακωθεί ποτέ στο ξύλο; :flipout:

Εννοείται Ηλία. Εξάλλου με κάτι νύφες του σκότους είχαμε τραβήγματα.:flipout:

Στις παλιές καλές εποχές του ,είχαμε σοβαρά θέματα στο μαγαζί.:grandpa:

Άκόμη υπάρχει.

Πέρυσι ήθελε να με ξαναπάει ο πολυχρονίδης αλλά δεν έβρισκα eye liner και δεν πήγα.

Ο Γιώργος είναι πιο ειδικός για το μαγαζί.

Την επόμενη φορά που θα κατέβω, θα σε πάρουμε σηκωτό, με τον Πολυχρονίδη και τον Κυριακαράκο, κανόνισε!

Πάντως εγώ θα πάω μια φορά, το έχω άχτι...

Ωραία! Έρχεται ο Στέργιος Αθήνα, μπαίνουμε όλοι στο Jazz, πάμε Rebound, τα πίνουμε και κατά τα ξημερώματα παίρνουμε τηλέφωνο τον Στέργιο να περάσει να μας πάει πάλι σπίτια μας μιας και ακόμη θα ψάχνει για να παρκάρει... :flipout: