"Των φρονιμων τα παιδια...

Ντίνο, Καλορίζικη...

Μέγιστο ύψος 17,5 εκ.
Μέγιστο βάρος 45 κιλά.

View attachment 9507

Καλημερα βρε Γιαννη, εισαι και ο Πρωτος!

Λοιπον, οι βιδες που θα αντικαταστησουν τα ποδαρακια ειναι 5 mm (Μαζι με τις βολτες τους). Οποτε 6-7 mm τρυπες στο καπακι ειναι ΟΚ.

Το μονο που πρεπει να προσεξουμε ειναι οτι απο τι καπακι αυτο πρεπει να δωσω ενα ποντο "αερα" απο τον προβολεα, για να αναπνεει το φιλτρο.

Κοιτα την σελ. 53, και θα καταλαβεις.

Μιλαμε και στο τηλεφωνο.

Δηλαδη 2 με 2,5 ποντους?
Αν ειναι ολο ανοιχτο (οσο "πιανει" το φιλτρο) πειραζει Χρηστο?

Ας μείνουμε στα του φόρουμ...
Ξέρεις πόσα νήματα θα φτιάξει για να ρυθμίσει το ντίλα, να απαλαγεί από τις ζάρες, να φτιάξει HTPC, να δει blu-ray, να δει HD-DVD, να βάλει υπότιτλους κ.λ.π. κ.λ.π.;;;;

Κουράγιο...

Του βάλουμε δεν του βάλουμε... Το ίδιο και το αυτό... Τουλάχιστον
ΕΠΕΛΕΞΕ προβολέα...

κ. Καστρουνή, ο άλλος οφθαλμός ήταν πιο "σικ"....

Απάντηση: Re: "Των φρονιμων τα παιδια...

Του βάλουμε δεν του βάλουμε... Το ίδιο και το αυτό... Τουλάχιστον
ΕΠΕΛΕΞΕ προβολέα...

κ. Καστρουνή, ο άλλος οφθαλμός ήταν πιο "σικ"....

Να τον αλλάξω εαν θέλετε.-bye-

και που να χτισει και σπιτι αυτο το παιδι.......να δεις νηματα που θα γεμισουμε....

Λοιπον, μια ερωτησουλα:

Οταν στην πισινα εχω την βαλβιδα πολλαπλης στη θεση "σκουπα", παρατηρω οτι αν εχω ανοιχτες τις βαλβιδες των τριων σκιμμερ, η σκουπα "τραβαει" λιγοτερο, απο οταν εχω κλειστα τα σκιμμερ, και ανοιχτη την βανα του πατου κατα 1/3.

Αν εχω ολες τις βανες τελειως κλειστες τοτε, παρατηρω οτι απο τους εκτοξευτηρες νερου, μαζι με το νερο βγαινουν και λιγα σκουπιδακια.

Την αμμο στο φιλτρο την καθαρισα, οποτε δεν ειναι θεμα φιλτρου.

Καμμια ιδεα???????

Δεν δινεις ολα τα στοιχεια παλι.......

Ειναι καθαρισμου υπερχείλισης η αναρρόφησης ?

Απάντηση: Re: "Των φρονιμων τα παιδια...

Ειπα "σκιμμερ"

(οχι υπερχειλεισης δλδ)

Αν εχεις απο τα μεγαλα, που ειναι σαν σιφωνι απο πισω, απο εκει σου ερχονται τα σκουπιδακια -bye-.

Ασε τα ντοινγκ και διαβασε τι εγραψες στο πρωτο σου ποστ . Ξανασκεψου το . Η απαντηση ειναι εκει ...

Ωχου!

Λοιπον, μια ερωτησουλα:

Οταν στην πισινα εχω την βαλβιδα πολλαπλης στη θεση "σκουπα", παρατηρω οτι αν εχω ανοιχτες τις βαλβιδες των τριων σκιμμερ, η σκουπα "τραβαει" λιγοτερο, απο οταν εχω κλειστα τα σκιμμερ, και ανοιχτη την βανα του πατου κατα 1/3.

Αν εχω ολες τις βανες τελειως κλειστες τοτε, παρατηρω οτι απο τους εκτοξευτηρες νερου, μαζι με το νερο βγαινουν και λιγα σκουπιδακια.
(και των σκιμμερ δηλαδη)

Την αμμο στο φιλτρο την καθαρισα, οποτε δεν ειναι θεμα φιλτρου.

Καμμια ιδεα???????

Σε καθε περιπτωση μην βασανιζεσαι, μια χαρα ειναι.
Το καλοκαιρακι που θα ερθεις για μακροβουτια θα το διαπιστωσεις-bye-

Αν ερθω εγω για μακροβουτια , να δω που θα βρειτε εσεις νερο μετα να βουτηξετε.....:flipout::flipout:

:flipout:
Μην ανυσυχεις για αυτο, ουτως ή αλλως αδειανη θα την εχω οταν ερθεις!!!

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Αμ ετσι πες μου.

Ειπα κι εγω τοσο ευγενικος ο Ντινος και να με καλεσει....