Tools - How to - Supplies

Ναι βρε το ξέχασα...

Δέχεται να φτιάξετε μόνοι σας τη διαφάνεια εκτύπωσης...το λένε φιλμ...αλλά στην ουσία είναι μία διαφάνεια τύπου laser ή inkjet όπου εκτυπώνεται το περιεχομενό σας. Απλά σε laser ειδικά το μαύρο βγαίνει καλύτερα.
Κατά αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε τα 20 ευρώ του φιλμ.
Την πίσω πλευρά ενός προενισχυτή, τη χρεώνει για ένα κομμάτι 20 για το φιλμ + 20 για την εκτύπωση, εσείς πάτε το φιλμ μόνοι σας και πληρώνετε μόνο το 20αρι.
Για μεταξοτυπία άσπρη σε μαύρη πλάτη, χρειάζεται μία διαφάνεια με μαύρη εκτύπωση 1:1 και είστε ΟΚ.

Μια και λύση,αν μπορείτε να τα βρείτε πλέον γιατί δεν έχουν πέραση πια είναι stencil γραμματοσειρές.με υπομονή και σταθερό χέρι βγαίνουν άψογο και μετά περνάτε τα γράμματα μόνο με λίγο μοντελιστικο βερνίκι και τέλος.με λίγη μαεστρία βγαίνουν όσο καλά και η μεταξοτυπία

Βασίλη λες αυτά που κάποτε τα αγοράζαμε και γράφανε Letraset? Ήταν μαύρα αλφαριθμητικά και σύμβολα που τα πάταγες με στυλό και βγαίναν σε χαρτί...

letraset1.jpg

Για plexiglass και πολυκαρμπονικά.

ΤΕΧΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ αφοί Στρεμπέλια. Θησέως 4-6 (εντός στοάς) Σύνταγμα τηλ 2103254472 και υποκ/μα Κωνσταντινουπόλεως 365 Σεπόλια τηλ 2105126751. Εγω πάντα πηγαίνω στο υποκατάστημα και είμαι ευχαριστημένος.

Για ότι έχει να κάνει με αλουμίνιο: Αφοί Μανουσαρίδη: http://www.manousaridis.com.gr/

Τους είχα κάτω από τη μύτη μου τόσα χρόνια και δεν το ήξερα.. Ευχαριστώ geovar! -bye-

Πήγα μια βόλτα από εκεί το Σάββατο και όταν είδα τι έχουν έγινα κανονικά "kid in a candy store".

π.χ. (πολύ μικρό δείγμα, η αποθήκη είναι πολύ μεγάλη):

2016-03-05 13.16.35_resize.jpg

Κόβουν στις διαστάσεις που θέλουμε αλλά με τροχό, οπότε χωρίς εγγυημένη ακρίβεια. Γενικά πουλάνε με το κιλό, με κόστος ~6 / κιλό.

Εκτός από αλουμίνιο έχουν και έναν σκασμό άλλα καλούδια, π.χ. τόνους τεφλόν και άλλα πλαστικά.

Για όσους δεν έχουν ακόμα ιδιόκτητη cnc φρέζα - τόρνο, Μηχανουργείο ειδικών κατασκευών TGS στο Ταύρο, Τηλ 2103451429 φαξ 2103452983 www.tgs-parts.gr email :[email protected]
Τον δοκίμασα σήμερα και μου φάνηκε ότι κάνει καλή δουλειά και οικονομικός. Δέχεται και ψηφιακά αρχεία για αυτόματη κατασκευή. Νέα παιδιά με χαμόγελο....

Re: Απάντηση: Tools - How to - Supplies

Ο δευτερος ειναι αυτος που αγορασες την προσοψη του dac ?
Δηλαδη φτιαχνει τις γωνιες και γυαλιζει ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tools - How to - Supplies

Ο δευτερος ειναι αυτος που αγορασες την προσοψη του dac ?
Δηλαδη φτιαχνει τις γωνιες και γυαλιζει ?
Καλημέρα Δημήτρη.
Ναι ο δεύτερος είναι αυτός που μου έχει φτιάξει όλες τις προσόψεις μέχρι σήμερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Σήμερα όμως βρήκα και τον πρώτο, ο οποίος μου φάνηκε εξίσου καλός, και είχε και ένα κομμάτι 2 εκ πάχος μαύρο που χρειάστηκα.
Έχει πιο σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας, καθώς και λέιζερ κοπής που διαβάζει αρχεία pdf κλπ

Και οι δύο φτιάχνουν γωνιές και γυαλίζουν.

πλακες αλουμινιου??

Μηπως γνωριζει που μπορει κανεις να βρει πλακες αλουμινιου λεπτες και χοντρες
βαμμενες η οχι και γενικα για ωραιες κατασκευες ενισχυτη?

Re: πλακες αλουμινιου??

ενας ειναι ο Αργυρακης Πόντου 27, Ταύρος 177 78

να ξερεις ομως οτι οποιον και να παρεις οσο καλα και αν το κοψουν θα εχει θεματα αρκιβειας και κατι ακομα να ζητησεις ολα τα κομματια να ειναι απο το κραμα ξερουν αυτοι γιατι αν ειναι διαφορετικα και κανεις ανοδειωση θα εχουν διαφορετικη αποχρωση εκτος βεβαια απο το μαυρο που σχεδον παντα βγαινει ιδιο οποιο αλλουμινο και αν παρεις

και κατι ακομα κοιτα να εχουν οσο το δυνατον λιγοτερες γρατζουνιες

υπαρχει και αυτος http://www.manousaridis.com.gr/

Arenal στον Πειραιά τηλ. 2104222872
1μετρο Χ 2μετρα με πάχος 1,
.5 χιλιοστά. 50 ευρώ + το κόψειμο αλλά 20 ευρώ. Αλλά θα κόψεις πλάκες πάνω και κάτω για 10 ενισχυτές

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαφή δεν αναλαμβάνουν πρέπει να το πας εσύ σε κάποιον

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με τι τροπο τις κοβουν?

με ένα πράμα σαν πριόνι μοιάζει με τροχό αλλά έχει δόντια και κόβει πάγκου σταθερό μεν άλλα από δεν έχει απολυτή ακρίβεια κάποια χιλ θα ειναι λάθος σίγουρα μπορείς να πας μετά σε μηχανουργείο να στα μηδενίσουν για βαφή ρωτα σε αυτούς που τα πουλάνε αν και δεν υπάρχουν και πολλοί