TOP 5 Horror/Thriller Movies

Re: Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

εγω θα σας πω για την αγαπημενη μου σκηνη απο thriller

ειναι μια και μοναδικη

κανενας σκηνοθετης καμμια νεα τεχνολογια

δεν θα μπορεσει ποτε να κανει μια σκηνη σαν κι αυτη ! !

.

καλα ενταξει τωρα.......οποιος εκανε κατι πρωτος θεωρειται Θεος και απιαστος.....

Ας υπηρχε σημερα να κριτικαρει κι αυτος και αμφιβαλλω αν εβαζε την ταινια του στο τοπ 5 που δηλωνουμε κι εμεις εδω.......
Ηταν τυχερος που του "εκατσε" ο Perkins σε αυτη τη ταινια......

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

καλα ενταξει τωρα.......οποιος εκανε κατι πρωτος θεωρειται Θεος και απιαστος.....

Ηταν τυχερος που του "εκατσε" ο Perkins σε αυτη τη ταινια......

η ταινια λεγεται PSYCHO o σκηνοθετης δεν ηταν ποτε τυχερος τον περκινς τον κατασκευασε αυτος λεγοταν ALFRED HITCHCOCK ....και ναι φιλε μου ηταν θεος ......
και τετοιες ταινιες δεν μπαινουν σε τοπ 5 διπλα στα SAW, HOSTEL, RING.

.

.

η ταινια λεγεται PSYCHO o σκηνοθετης δεν ηταν ποτε τυχερος τον περκινς τον κατασκευασε αυτος λεγοταν ALFRED HITCHCOCK ....και ναι φιλε μου ηταν θεος ......

.

.

Σωστός...

Re: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Ειναι πολλα γιατι τρομαζω ευκολα:smile:
Αλλα αν πρεπει να ξεχωρισω μερικα:

A nightmare on Elm Street
The sixth sense
The exorcism of Emily Rose
Omen I,II,III
The Exorcist

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

.

.

την ξερουμε την ταινια Στελιο.........

Ο Περκινς δεν ειναι τυχαιο πως απο εκεινη την ταινια δεν ξαναεκανε ποτε του τετοια επιτυχια παρα μονο την Φαιδρα του Ντασεν και κατι κλωνους του Ψυχω......
Δεν ξερω τι εκανε στο θεατρο γιατι μου εκανε πιο πολυ για θεατρικος ηθοποιος αλλα στο σινεμα του εκατσε και του παραεκατσε του Αλφρεδου.

Και οπως ειπαμε Θεος ηταν αλλα για την εποχη του.

Οι ταινιες του και σημερα βλεπονται ευχαριστα και με αγωνια αλλα ειναι θεμα παλαιοτητας της τεχνικης και της αισθητικης.
Δεν μπορει ενας θεατης να (συγνωμη για την εκφραση) τα κανει πανω του με το Ψυχω η με τα Πουλια πια......

Μονο ριγη συγκινησης και νοσταλγιας δημιουργουν σε εμας τους πιο παλιους αλλα δε φτανει αυτο για να συγκριθει με πιο συγχρονα αριστουργηματα του ειδους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

την ξερουμε την ταινια Στελιο.........

Ο Περκινς δεν ειναι τυχαιο πως απο εκεινη την ταινια δεν ξαναεκανε ποτε του τετοια επιτυχια παρα μονο την Φαιδρα του Ντασεν και κατι κλωνους του Ψυχω......
ε...αφου δεν ειχε εναν Χιτ...πως να κανει

Και οπως ειπαμε Θεος ηταν αλλα για την εποχη του.
οι θεοι δεν εχουν εποχες Μονο ριγη συγκινησης και νοσταλγιας δημιουργουν σε εμας τους πιο παλιους αλλα δε φτανει αυτο για να συγκριθει με πιο συγχρονα αριστουργηματα του ειδους.
οπως ...για να ακουσουμε τα σγχρονα αριστουργηματα που δεν μπορουν να συγκριθουν με τις ταινιες του Χιτ.......[/QUOTE

-bye-

Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Δεν θέλησα να πάρω μέρος στο συγκεκριμένο ερώτημα, διότι το πώς και αν τρομάζουμε είναι πολύ σχετικό. Εξαρτάτε από την εποχή, το περιβάλλον, την ψυχική κατάσταση την συγκεκριμένη στιγμή, κλπ.
Πιτσιρικάς διάβασα σε συνέχειες από το περιοδικό «ΡΟΜΑΝΤΖΟ» το γνωστό μυθιστόρημα: «Δράκουλας. Ο βρικόλακας τον Καρπαθίων».
Ε, λοιπόν, ο φόβος και η αγωνία που ένοιωσα τότε, δεν ένοιωσα με καμία δρακουλίστικη ταινία που είδα αργότερα.

Εδώ που τα λέμε, την τελευταία φορά που τρόμαξα, ήταν από ένα βιβλίο του Λάβκραφτ!

Με τις σημερινές ταινίες πάντως δεν τρομάζω, αηδιάζω (σιχαμένες σκηνές, etc).

Απάντηση: Re: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Με τις σημερινές ταινίες πάντως δεν τρομάζω, αηδιάζω (σιχαμένες σκηνές, etc).

Ακριβώς έτσι!

Τα μόνα που με είχαν συνεπάρει ήταν το Sixth Sense και το Skeleton Key, λόγω σεναρίου. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιο.

Re: Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Καλά αφού πέθαναν όλοι στο III... :huh2:
το έχουν ξεφτιλίσει!!!!!!!! :furious3:

εδω ξαναγυρισαν το ψυχω μπας και βγαλουν κανα φραγκο.....στο ποιος πεθανε και ποιος οχι θα κολλησουνε?

Το καλυτερο των τελευταιων ετων!!!

Παναγιωτη σκεψου το ειδα δυο φορες. Και δεν το κανω συχνα αυτο.Απορουσα με καποιους που ελεγαν οτι δεν τους αρεσε.......

Απο τα λιγα που ΕΝΟΙΩΣΑ την αγωνια των θυματων. Πολυ καλη κινηματογραφηση.

Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σας άρεσε σε αυτήν την ταινία; προσωπικά δεν μου είπε τίποτα...

θα με κανετε να την δω κι εγω κι αμα δε με πιανει υπνος θα γραφω ολο το βραδυ εδω μεσα να δειτε

Απάντηση: Re: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

θα με κανετε να την δω κι εγω κι αμα δε με πιανει υπνος θα γραφω ολο το βραδυ εδω μεσα να δειτε

Αν δε σου αρέσει όμως δε θα κυνηγάς εμένα....