Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Σαββατο 6 Σεπτεμβριου

Players (με τυχαια σειρα):

1) dCS Puccini (???????)
2) EMM LABS CDSA
3) ΑΜR CD77
4) WEISS JASON-MEDEA (??????)
5) Guest Star - player Δημητρη Μανωλακου
Βρήκα σύνδεση κάπου στις Πρέσπες (!!!) και σας γράφω.
Θα έχω στην διάθεσή σας κατά 90% ένα Μedea χωρίς μάλλον το Jason.
Θα επιθυμούσα να παιχτεί με το transport του EMM ή του dCS.
Αν ενδιαφέρει θα είναι διαθέσιμο πιθανόν και ένα υποδιπλάσιας αξίας Minerva με πρόσθετη δυνατότητα σύνδεσης firewire για ακρόαση με HD υλικό.
Καλή επιτυχία και απόλαυση στους ακροατές.
Θ.Ζ

Kυριε Θεμη σας ευχαριστουμε πολυ!

Εγω προτεινα να ειναι μαζι και το Jason ωστε να παιρναμε μια πραγματικη γευση απο τα εξαιρετικα μηχανηματα της WEISS. Αν βεβαια θεωρειται οτι θα παρουμε την ηχητικη σφραγιδα της WEISS με καποιο αλλο transport φυσικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Οσον αφορα το διλλημα MEDEA - MINERVA, θεωρω οτι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησουμε το DAC το οποιο τιμολογιακα ειναι πιο κοντα στα υπολοιπα player της δοκιμης.

Καλες διακοπες στις πανεμορφες Πρεσπες!!!!:smile:

Kυριε Θεμη σας ευχαριστουμε πολυ!
Οσον αφορα το διλλημα MEDEA - MINERVA, θεωρω οτι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησουμε το DAC το οποιο τιμολογιακα ειναι πιο κοντα στα υπολοιπα player της δοκιμης.

Δεν εννοούσα το ένα ή το άλλο, απλά και το MINERVA, αν σκοπεύατε να ακούσετε HD υλικό στη δοκιμή. Aν όχι, τότε σε δεύτερη δοκιμή επι τούτου.

Ωραια οποτε η δοκιμη θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 6 Σεπτεμβριου. Στην δοκιμη θα παρουν μερος τα παρακατω Players.

1) dCS Puccini
2) EMM LABS CDSA
3) ΑΜR CD77
4) WEISS MEDEA (Με transport EMM LABS η dCS pUCCINI)

Ακροατες:

Internet King
geopolitis
maggelan
tsimisce
Λακης
Γιαννης Μιχαηλος

Παροντες θα ειναι οι Δημητρης Μανωλακος, audionet, Deminio, Μacmod, Dolfon. Παιδια δυστυχως ο χωρος ειναι μικρος και δεν χωρουν αλλοι. Θα προσπαθησω να διαμορφωσω το χωρο ετσι ωστε οι βαθμολογητες να ειναι περισσοτεροι.

Mενει να ξεκαθαριστει αν θα εχουμε το dCS Puccini.

Παρακαλω να προτεινετε το υλικο προς ακροασης οπως και την ακριβη διαδικασια.

Για την διαδικασια εχουμε δυο επιλογες. Ειτε Knock out ειτε Α-Β, Γ-Δ, ΣΤ μπαι.

Πιστευω οτι πρεπει να δωσουμε ιδιαιτερη σημασια στο μουσικο υλικο που θα χρησιμοποιηθει. Θα πρεπει να ειναι απαιτητικο ως προς την αναπαραγωγη του και να καλυπτει πολλες διαφορετικες μουσικες επιλογες.

Περιμενω τις προτασεις σας.

Last edited:

Ωραια οποτε η δοκιμη θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 6 Σεπτεμβριου. Στην δοκιμη θα παρουν μερος τα παρακατω Players.

1) dCS Puccini
2) EMM LABS CDSA
3) ΑΜR CD77
4) WEISS MEDEA (Με transport EMM LABS η dCS pUCCINI)

Περιμενω τις προτασεις σας.

Νομίζω πως λείπει ένας καλός Γιαπωνέζος(esoteric)...

Δυστυχως Μανο δεν εχει καποιος φιλος ουτε εχω σχεση με τον αντιπροσωπο ωστε να μπορεσουμε να βρουμε. Αν βρεθει καλως, αν οχι και με αυτα τα players μια χαρα ειμαστε.

Νομίζω πως λείπει ένας καλός Γιαπωνέζος(esoteric)...

Καλός Γιαπωνέζος είναι ο νεκρός Γιαπωνέζος!

Μήπως μπορούμε να βρούμε κανένα χαλασμένο Esoteric; :flipout:

Το θέμα ανοίχθηκε κι εξελίχθηκε στην διάρκεια των διακοπών μου,έτσι κάθησα και το διάβασα όλο τώρα.

Μερικές παρατηρήσεις-προτάσεις:

*Παίρνοντας υπόψη τα στάνταρντς των συγκριτικών,των διάφορων περιοδικών,νομίζω ότι γενικά η όλη οργάνωση είναι πάρα πολύ καλύτερη. Μ' αυτήν την έννοια,ποιός να πεί-τί;-bye-
Σοβαρές αδυναμίες,κατά την γνώμη μου είναι,ο μεγάλος αριθμός των μηχανημάτων σε συνάρτηση με τον πολύ μικρό χρόνο διεκπεραίωσης και το μη ομογενές απο άποψη ακουστικών εμπειριών ακροατήριο.

*Κανείς δεν διεκδίκησε-ισχυρίστηκε,ότι η ακρόαση αυτή είναι επιστημονικά δομημένη-πλαισιωμένη.Δεν είναι αυτός ο σκοπός κι αλλωστε ποιός άλλος το έχει κάνει;

Θα πρότεινα,το μουσικό υλικό να είναι 2 κομμάτια το πολύ(1 με μεγάλη ορχήστρα-φωνές κι 1 πληθωρικό-βαρβάτο ρόκ κομμάτι πάλι με φωνές).Ακόμα η θέση ακρόασης να είναι για 1 το πολύ 2 άτομα κι όχι μιά σειρά καθισμάτων γι´όλους.Ετσι,δεν υπάρχει περίπτωση να ακούνε όλοι τα "ίδιο".

Επίσης,σε σχέση με το μηχάνημα του Δημήτρη,να γίνει μιά πρώτη ακρόαση με ένα απο τα ακριβά κι άν χάσει να φύγει απο την αρχή απο την μέση.Αν όχι παραμένει.Ενα άλλο ζήτημα,είναι το ματσάρισμα με καλώδια.Αν οι αντιπρόσωποι δεν έχουν πρόβλημα,να είναι τα ίδια.Αν δεν το επιθυμούν,άς τα ματσάρουν με της αρεσκείας τους.

Μιχάλη,για καφέ κι όχι για ακροατή,πιστεύω να με δέχεσαι.

Ρε θηριο το διαβασες ολο?Και σε σκεφτομουν, λεω "θα φρικαρει ο DIPIE που θα το δει"!!!:worshippy:

Οπως τα λες ειναι, το ειπαμε απο την αρχη δεν διεκδικουμε το απολυτο αποτελεσμα που θα καλυψει ολους τους συμμετεχοντες και μη.

Πιο πολυ για το χομπυ το κανουμε. Εξ' αλλου κανενας μας δεν εχει καποιο συμφερον! Θα ειναι μια ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας με ολα τα παιδια!

Διονυση εννοειται, ΟΠΟΤΕ θες περνας. Και οποιος αλλος θελει ας ερθει για καφεδακι!

Τωρα μιλησα με τον KOPS ο οποιος με ενημερωσε οτι το μοναδικο κομματι dCS πουληθηκε, ας ελπισουμε να υπαρχει ενα μεχρι τις 6 Σεπτεμβριου. Αλλιως προχωρουμε χωρις αυτο.

Τωρα μιλησα με τον KOPS ο οποιος με ενημερωσε οτι το μοναδικο κομματι dCS πουληθηκε, ας ελπισουμε να υπαρχει ενα μεχρι τις 6 Σεπτεμβριου. Αλλιως προχωρουμε χωρις αυτο.

Δεν πειράζει.Αν δεν γίνει τώρα κατορθωτό,ο χειμώνας είναι μακρύς και θα υπάρξει εκτεταμένο πρόγραμμα ακροάσεων.Το dCs σίγουρα θα είναι μέσα.

Κάθε εμπόδιο για καλό.

Όσο λιγότερα είναι τα πλέιερς, τόσο μικρότερες και οι πιθανότητες να χαθεί η μπάλα...

θα ειναι οντως απωλεια το συγκεκριμενο και αν τα καταφερει ο Γιωργος να εχει καποιο μεχρι την δοκιμη,θα ειναι ευχης εργον.

θα ειναι οντως απωλεια το συγκεκριμενο και αν τα καταφερει ο Γιωργος να εχει καποιο μεχρι την δοκιμη,θα ειναι ευχης εργον.

Πρόσθεσε και ένα μήνα μέχρι να στρώσει το dCs, αφού θα είναι του κουτιού και άστρωτο.

Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία high-end που δεν έχει έρθει Ελλάδα ?
Με ένα μηχάνημα γίνεσαι αντιπρόσωπος ?

Αμα την φέρω εγώ, θα αγοράσετε όλοι από ένα μηχάνημα ? :flipout:

Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία high-end που δεν έχει έρθει Ελλάδα ?
Με ένα μηχάνημα γίνεσαι αντιπρόσωπος ?

Αμα την φέρω εγώ, θα αγοράσετε όλοι από ένα μηχάνημα ? :flipout:

με ένα μηχάνημα να πάρεις αντιπροσωπεία mbl ?

ναι...
υπάρχει και ένα ακόμα με τον Τοτό...-bye-

Status
Not open for further replies.