Συμφωνω απολυτα με τον Internet king!
Μιχαλη ειπαμε να δουμε και να ακουσουμε αγωνα F1, οχι στα καρτ της γειτονιας...
Το πλαισιο της συγκρισης ειναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ καθορισμενο και αφορα μερικα κορυφαια player παγκοσμιως τα οποια ειναι ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΕΣ. Για τον λογο αυτο οι παρεπιδημουντες που θελουν να παιξουν μπαλα ευθεως με τα μεγαθηρια επιβαλλεται να δειξουν τον ΑΝΑΛΟΓΟ σεβασμο και να σωπασουν.
Εννοειται επισης οτι ο internet king (ο οποιος παρεπιπτοντως θα μπορουσε να ειναι το alter ego μου καθως συμφωνουμε σχεδον παντοτε σε ολα) εχει επισης ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ οταν μιλα για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των κριτων ακροατων!
Δεν θελουμε...παιδικη χαρα εδω αλλα σοβαροτητα και υπευθυνοτητα απο ΟΛΟΥΣ.
Τωρα οσον αφορα το θεμα της παρουσιας μου, αν δεν σας πειραζει θα ηθελα να συμμετεχω κι εγω.
μεγαθηριο γιωργο θεοφιλακο, επετρεψε μου να ερθω και εγω, οταν παιξει το cd192, μπορεις να μην το ακουσεις καν...
.
Πως είσαι τόσο σίγουρος? το High-End και η απόδοση των μηχανημάτων, δεν
εξαρτάται μόνο από το πόσο κοστίζουν!!! Με τα καλώδια πως θα την
παλέψετε? Το λέω γιατί μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην
δοκιμή!
To θεμα μας δεν ειναι αν το ακουσω εγω η οχι...
Το θεμα μας ειναι οτι η συγκεκριμενη συσγκριτικη δοκιμη ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το δικο σου player!
Νομιζω οτι ειναι σαφες. Δεν χρειαζεται να το παιδευουμε και να ευτελιζουμε την κουβεντα μας.
εσυ την ευτελιζεις αγαπητε γιωργο θεοφιλακο, τα γραπτα βρισκονται παραπανω για να το επιβεβαιωσουν.
ειμαι διατεθειμένος να δωσω καποια χρηματα για πηγη, οταν νιωσω τη διαφορα με αλλη.
καταντησες σαν καποια περιοδικα του χωρου που "βαθμολογουν" βασει της τιμης.
το χειροτερο ειναι οτι μπορει να εχω καλυτερο ηχο απο σενα, το μεγαθηριο.
δεν εμπορευομαι βεβαια συσκευες, ειμαι ενας απλος χομπιστας 20 χρονια τωρα.
παντα προσπαθουσα να νιωσω το συναισθημα απο την αναπαραγωγη των αγαπημενων μου μουσικων...
φιλικα κε μεγαθηριο
.
Παιδιά, έλεος με τα καλώδια. Η δοκιμή εδώ δεν έχει να κάνει με καλώδια. Τα καλώδια θα είναι αυτά που διαθέτει ήδη ο Μιχάλης.
Ξέρεις πολύ καλά φίλε Γιώργο ότι το κάθε καλώδιο, δίνει διαφορετικό
αποτέλεσμα σε κάθε συσκευή! Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?
Τώρα συμφωνούμε Musiclover! Υπάρχουν και μούφες ακριβά που σε
αρκετές περιπτώσεις αποδίδουν υποδεέστερα από κάποια άλλα, κορυφαία
στην κατηγορία τους φτηνότερα μηχανήματα!!!
Ξέρεις πολύ καλά φίλε Γιώργο ότι το κάθε καλώδιο, δίνει διαφορετικό
αποτέλεσμα σε κάθε συσκευή! Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?
εσυ την ευτελιζεις αγαπητε γιωργο θεοφιλακο, τα γραπτα βρισκονται παραπανω για να το επιβεβαιωσουν.
ειμαι διατεθειμένος να δωσω καποια χρηματα για πηγη, οταν νιωσω τη διαφορα με αλλη.
καταντησες σαν καποια περιοδικα του χωρου που "βαθμολογουν" βασει της τιμης.
το χειροτερο ειναι οτι μπορει να εχω καλυτερο ηχο απο σενα, το μεγαθηριο.
δεν εμπορευομαι βεβαια συσκευες, ειμαι ενας απλος χομπιστας 20 χρονια τωρα.
παντα προσπαθουσα να νιωσω το συναισθημα απο την αναπαραγωγη των αγαπημενων μου μουσικων...
φιλικα κε μεγαθηριο
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.