Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Συμφωνω απολυτα με τον Internet king!

Μιχαλη ειπαμε να δουμε και να ακουσουμε αγωνα F1, οχι στα καρτ της γειτονιας...

Το πλαισιο της συγκρισης ειναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ καθορισμενο και αφορα μερικα κορυφαια player παγκοσμιως τα οποια ειναι ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΕΣ. Για τον λογο αυτο οι παρεπιδημουντες που θελουν να παιξουν μπαλα ευθεως με τα μεγαθηρια επιβαλλεται να δειξουν τον ΑΝΑΛΟΓΟ σεβασμο και να σωπασουν.

Εννοειται επισης οτι ο internet king (ο οποιος παρεπιπτοντως θα μπορουσε να ειναι το alter ego μου καθως συμφωνουμε σχεδον παντοτε σε ολα) εχει επισης ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ οταν μιλα για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των κριτων ακροατων!

Δεν θελουμε...παιδικη χαρα εδω αλλα σοβαροτητα και υπευθυνοτητα απο ΟΛΟΥΣ.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της παρουσιας μου, αν δεν σας πειραζει θα ηθελα να συμμετεχω κι εγω.

μεγαθηριο γιωργο θεοφιλακο, επετρεψε μου να ερθω και εγω, οταν παιξει το cd192, μπορεις να μην το ακουσεις καν...

.

Last edited:
Κύριοι, μην απαξιώνετε τα φτηνότερα μηχανήματα τόσο εύκολα, έχω δει
πολλές εκπλήξεις! Αnalyze it, άμα θέλεις φέρτο σε εμένα το Arcam, να
κάνουμε μιά δοκιμή, είμαι περίεργος να δω πως θα παίζει από Quad!!!

μεγαθηριο γιωργο θεοφιλακο, επετρεψε μου να ερθω και εγω, οταν παιξει το cd192, μπορεις να μην το ακουσεις καν...

.

To θεμα μας δεν ειναι αν το ακουσω εγω η οχι...

Το θεμα μας ειναι οτι η συγκεκριμενη συσγκριτικη δοκιμη ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το δικο σου player!

Νομιζω οτι ειναι σαφες. Δεν χρειαζεται να το παιδευουμε και να ευτελιζουμε την κουβεντα μας.

Πως είσαι τόσο σίγουρος? το High-End και η απόδοση των μηχανημάτων, δεν
εξαρτάται μόνο από το πόσο κοστίζουν!!! Με τα καλώδια πως θα την
παλέψετε? Το λέω γιατί μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην
δοκιμή!

Πως είσαι τόσο σίγουρος? το High-End και η απόδοση των μηχανημάτων, δεν
εξαρτάται μόνο από το πόσο κοστίζουν!!! Με τα καλώδια πως θα την
παλέψετε? Το λέω γιατί μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην
δοκιμή!

Παλι τα ιδια.....

Ρε παιδια εδω σας προσκαλω οποτε θελετε ευθεως να ερθετε απο την αντιπροσωπεια μας (κερναω και καφε) να κανουμε οτι συγκριτικο φθηνου και ακριβου player θελετε!!!

Μην το τυρανατε το ρημαδι το θεμα!

Για να σας λεω εγω κατι που ειμαι στην αγορα πολλα χρονια κι εχω ακουσει σχεδον το ΣΥΝΟΛΟ των players.....κατι ξερω!

To θεμα μας δεν ειναι αν το ακουσω εγω η οχι...

Το θεμα μας ειναι οτι η συγκεκριμενη συσγκριτικη δοκιμη ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το δικο σου player!

Νομιζω οτι ειναι σαφες. Δεν χρειαζεται να το παιδευουμε και να ευτελιζουμε την κουβεντα μας.

εσυ την ευτελιζεις αγαπητε γιωργο θεοφιλακο, τα γραπτα βρισκονται παραπανω για να το επιβεβαιωσουν.

ειμαι διατεθειμένος να δωσω καποια χρηματα για πηγη, οταν νιωσω τη διαφορα με αλλη.

καταντησες σαν καποια περιοδικα του χωρου που "βαθμολογουν" βασει της τιμης.

το χειροτερο ειναι οτι μπορει να εχω καλυτερο ηχο απο σενα, το μεγαθηριο.

δεν εμπορευομαι βεβαια συσκευες, ειμαι ενας απλος χομπιστας 20 χρονια τωρα.

παντα προσπαθουσα να νιωσω το συναισθημα απο την αναπαραγωγη των αγαπημενων μου μουσικων...

φιλικα κε μεγαθηριο

.

Δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου, αλλά θα σου πρότεινα να είσαι πιό
ανοιχτός στις απόψεις σου και πιό προσεχτικός στα λεγόμενά σου, δεν
χρειάζεται να προσβάλλεις με τις δηλώσεις σου!

Παιδιά, έλεος με τα καλώδια. Η δοκιμή εδώ δεν έχει να κάνει με καλώδια. Τα καλώδια θα είναι αυτά που διαθέτει ήδη ο Μιχάλης.

Ωχ, μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι! Κουβέντα κάνουμε, ας μην καταστραφεί
το θέμα με προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντεκλίσεις!!!

εσυ την ευτελιζεις αγαπητε γιωργο θεοφιλακο, τα γραπτα βρισκονται παραπανω για να το επιβεβαιωσουν.

ειμαι διατεθειμένος να δωσω καποια χρηματα για πηγη, οταν νιωσω τη διαφορα με αλλη.

παντα προσπαθουσα να νιωσω το συναισθημα απο την αναπαραγωγη των αγαπημενων μου μουσικων...

φιλικα κε μεγαθηριο

.

Αγαπητε φιλε το τελευταιο που ηθελα ηταν να σε στεναχωρησω...

Σε παρακαλω ομως να με πιστεψεις.

Δεν εχω κανεναν λογο να πω αναληθειες.

Η αντιπροσωπεια μας διαθετει cd players σε μεγαλη γκαμα τιμων απο το φθηνοτερο εως το ακριβοτερο..

Δεν με συμφερει για να στο πω ευθεως να προωθουνται τα ακριβα τα οποια στο κατω κατω ποσοι θα τα αγορασουν???

Αντιθετως με καρασυμφερει καποιο απο τα οικονομικα μου player να βγει state of the art σε καποιο περιοδικο κτλ, ουτως ωστε να μπορεσει να πουλησει σε ποσοτητες..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ομως μπορει να ποναει αλλα ειναι εντελως διαφορετικη και πρεπει παντοτε να την αποδεχομαστε.

Προς Θεου ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι ΚΑΙ στα ακριβα δεν υπαρχουν και μουφες....

Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Παιδιά, έλεος με τα καλώδια. Η δοκιμή εδώ δεν έχει να κάνει με καλώδια. Τα καλώδια θα είναι αυτά που διαθέτει ήδη ο Μιχάλης.

Ξέρεις πολύ καλά φίλε Γιώργο ότι το κάθε καλώδιο, δίνει διαφορετικό
αποτέλεσμα σε κάθε συσκευή! Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?

Τώρα συμφωνούμε Musiclover! Υπάρχουν και μούφες ακριβά που σε
αρκετές περιπτώσεις αποδίδουν υποδεέστερα από κάποια άλλα, κορυφαία
στην κατηγορία τους φτηνότερα μηχανήματα!!!

Εδω δεν εχω παρα να συμφωνησω..

Εχει δικιο ο φιλος macmod..

Νομιζω οτι το ποιο τιμιο ειναι ο καθεις να φερει αυτο που o ιδιος νομιζει οτι ειναι το best matching για το δικο του player.

Τώρα συμφωνούμε Musiclover! Υπάρχουν και μούφες ακριβά που σε
αρκετές περιπτώσεις αποδίδουν υποδεέστερα από κάποια άλλα, κορυφαία
στην κατηγορία τους φτηνότερα μηχανήματα!!!

Σωστος!

icon14.gif

Εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως κάθε μηχάνημα να παίξει με τη σωστή φάση του ρεύματος τροφοδοσίας και επίσης να μην αντιστρέφει την απόλυτη φάση του σήματος.
Επίσης κάθε μηχάνημα θα δοκιμαστεί για ομαλή απόκριση συχνότητας με βάση το μέσο όρο όλων των μηχανημάτων της δοκιμής. Οποιαδήποτε απόκλιση μεγαλύτερη του +/- 0,1dB θα γίνεται γνωστή στο κοινό. Η μέτρηση θα περιλαμβάνει και τα καλώδια με τα οποία θα είναι συνδεδεμένη η συσκευή στον ενισχυτή. Οι μεταβολές της απόκρισης με χρήση "ειδικών" καλωδίων που λειτουργούν περισσότερο σαν αναλογικά φίλτρα ακουστικών συχνοτήτων , απαγορεύεται.

Last edited:
Για να γίνουν όλα αυτά, θα ήθελα μια μέρα πριν την ακρόαση να πραγματοποιήσω τις απαραίτητες μετρήσεις των συσκευών μαζί με τα καλώδια τους.

φιλικα κε μεγαθηριο

.

Αγαπητέ analyze_it, δεν ξέρω αν πήρες το μήνυμα, αλλά και μόνον η αρνητική στάση του κ. Θεοφιλάκου αποδεικνύει ότι, όχι απλώς σε φοβάται, αλλά τρέμει. Συνελόντι ειπείν, αν όλα τα δοκίμια είναι πανάκριβα και συνοδευμένα από χαρακτηρισμούς όπως «υπερμηχανές» και άλλες τέτοιες ανοησίες, προφανώς, όποιο κι αν προκριθεί ως καλύτερο των υπολοίπων, δεν θα κοστίσει και πολλά επί της φήμης των υπολοίπων. Σκέψου, όμως, το ενδεχόμενο, να βγει πρώτο, ή κοντά στις πρώτες θέσεις, ένα player του οποίου η τιμή είναι υποδεκαπλασία αυτής ενός εκάστου των υπολοίπων. Φαντάζεσαι χουνέρι; Με τι πρόσωπο θα βγουν στην κενωνία την επόμενη ημέρα όλες αυτές οι «υπερμηχανές», που κατατροπώθηκαν από ένα κονσουμεράδικο –πλην όμως ορθά κατασκευασμένο player των 1500 ευρώ;

Και, πρόσεξε, δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτα! Τι να αντιτείνει; Ότι κατά τη διεξαγωγή του τεστ έγινε σεισμός στη Γη του Πυρός; Ότι εκείνη τη στιγμή ρεύτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μέντιουμ Ελλάδος; Ότι σας μάτιασε η γαλανομάτα γειτόνισσα από το απέναντι διαμέρισμα; Ότι ο φραπέ δεν ήταν Nescafe αλλά ιμιτασιόν;

Αντιθέτως, εάν η σύγκριση γίνει φανερά, επόμενο είναι πως το αγγούρι των 15000 θα είναι πιο νόστιμο από το αγγούρι των 1500 , διότι, όπως ορθότατα έχει επισημάνει στο παρελθόν ο κ. Μανωλάκος, το μάτι ακούει. Τι το πληρώσαμε το αγγούρι 15 χιλιάρικα; Για να είναι χειρότερο από το δικό σου αγγούρι των 1500 ευρώνε; Αμ, πώς!

Ωσαύτως, θεωρώ ότι θα έχει πλάκα να επιμείνεις να συμμετάσχει το Arcam στη δοκιμή, κι ας σε πουν κάποιοι ότι οδηγείς «καρτ της γειτονιάς». Μην ανησυχείς, εκτός από άτομα τέτοιου επιπέδου, παρακολουθούν το θέμα και σοβαρά και αξιοπρεπή άτομα. Μάλιστα, όχι απλώς να δεχθείς, αλλά να απαιτήσεις να συνδεθεί το δικό σου player κατ’ ευθείαν στην πρίζα, και όχι σε οποιοδήποτε πολύπριζο. Έτσι, όταν τους πάρεις τα σώβρακα, θα έχει πιο πολλή πλάκα.

Status
Not open for further replies.