Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Μετα από 50 σελίδες καταλήξαμε να βγούμε για φαί!!!
Αλλη φορά να το κανονίζουμε τηλεφωνικά για πιό γρήγορα!

:flipout::flipout:

Last edited:

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει·

Ο συντονιστής της κατηγορίας ποιεί την νήσσαν επί 50 ολόκληρες σελίδες...
Κάπου πιο πριν δηλώνει αδιάφορα και με μισή καρδιά ότι ίσως να περάσει για κανένα καφέ...

λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί,

Ο Kharmacoma προτείνει φαγοπότι...

κι ο Dipie το ζηλεύει...

Δεν στέλνεις κανένα ΠΜ πού και πώς ερχόμαστε;

:flipout:

Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Eχεις δικιο.....δεν θα ξαναγραψω χ@στηκα αλλα τα εκανα απανω μου!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:Πλακα κανω ..ετσι γιατρε μου????

Ο εφημερεύων γιατρός λέει να πάρεις immodium κατά της...ευκοίλιας.Κι εγώ πλάκα κάνω.

Στα σοβαρά θα έλεγα,ότι είναι άλλο να μιλάμε μεταξύ μας στην παρέα-όπου κι εκφραζόμαστε ελεύθερα-κι άλλο να γράφουμε δημόσια και να παρακολουθούν το θέμα μύριοι άγνωστοι.Αυτούς τους ενδιαφέρει το θέμα και δεν είναι γνωστοί ή φίλοι.Επίσης υπάρχει και μιά δεοντολογία βασιζόμενη σε σαφείς κανόνες του φόρουμ.Χρειάζεται,να είμαστε πιό προσεκτικοί στο τρόπο γραφής μας.

Τζίμ με αδικείς.Εχω γράψει κι άλλα μηνύματα στο θέμα,μέχρι τώρα(πάντα σε κρίσιμα σημεία:flipout:).

Πήραμε τη ζωή μας λάθος μου φαίνεται...
Αυτό να μας γίνει μάθημα άλλη φορά!
Δεν ξεκινάς ένα thread λέγοντας "Θα δοκιμάσουμε 36 διαφορετικά CD players να δούμε πιο παίζει καλύτερα"!

:grandpa: Το σωστό thread ξεκινάει ως εξής:

"Φαγοπότι το Σαββάτο προς Μαρούσι μεριά! Ποιός θα έρθει;"

Και μετά από 50 σελίδες τους σκας το παραμύθι!

"Ε, μιας και θα μαζευτούμε σπίτι μου, θα έχουμε και μερικά CD players να ακούσουμε..." :flipout:

Δυο playerακια θα εχουμε παντως....

Έτσι μπράβο!
Λάου λάου το πάνε!

Αύριο τους λες για το ψαρονέφρι που έχει στη γειτονιά σου, που το ψήνει στη σχάρα με τις ντοματούλες από πάνω...

Και μεθαύριο τους σκας το παραμύθι ότι ίσως να έχεις μερικά players ακόμη χωρίς να προσδιορίζεις αριθμό!

Εεεεεε μα, ακούσανε για 15 players, post στο audiogon και τον Internet King να τους κάνει ακουόγραμμα και σκιάχτηκαν! :bigcry:

Καλά... Σου στέλνω σε PM τη διεύθυνση του Vasilis_T...

Πάρε νεράκι και ξηρά τροφή μαζί σου και θα περάσω κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να σε μαζέψω από εκεί που θα έχεις καταλήξει... :flipout:

Οι υπόλοιποι στον Kharmacoma ε; Μη τρέχω να μαζεύω και άλλους!

Παντως το οτι θα ακουσετε καλη μουσικη ειναι εγγυημενο.

Πραγματι ο Μιχαλης εχει φτιαξει εξαιρετικο συστημα, εκπληκτικα ματσαρισμενο, καθως οι τονικες ισορροπιες των επιμερους στοιχειων του συστηματος αλληλοσυμπηρωνονται ιδανικα ηχητικα.

Θεωρω μαλιστα οτι η επιτυχια του ειναι οτι δεν εχει χτυπησει ακομη ταβανι!

Εχει την δυνατοτητα αν προχωρησει με πολυ προσεκτικα και μελετημενα βηματα στο ιδιο μονοπατι να φτασει ακομα ψηλοτερα...

Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Καλά... Σου στέλνω σε PM τη διεύθυνση του Vasilis_T...

Πάρε νεράκι και ξηρά τροφή μαζί σου και θα περάσω κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να σε μαζέψω από εκεί που θα έχεις καταλήξει... :flipout:

Οι υπόλοιποι στον Kharmacoma ε; Μη τρέχω να μαζεύω και άλλους!

Άμα γράφεις τέτοια, θα φταίω εγώ μετά αν γίνω εμπρηστής?
Είναι εύκολο ξέρεις, αυτή την βδομάδα έχω ακούσει ώραία πράγματα που
μάλλον. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . σε ενδιαφέρουν!

Status
Not open for further replies.