Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
χαχαχαχ...
Εγω 9 ειμαι ξυπνιος. Πειτε τι ωρα σας βολευει να οργανωθουμε!

Οχι εντάξει,αστειεύτηκα.

Ετσι κι αλλιώς θα είμαι Εύβοια απο την Παρασκευή και θα γυρίσω Σάββατο ξημερώματα.Προσωπικά με βολεύει.

Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Είναι εύκολο ξέρεις, αυτή την βδομάδα έχω ακούσει ώραία πράγματα που μάλλον. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . σε ενδιαφέρουν!

Ξέρω τι παλιοχαρακτήρας είσαι... :flipout:
Γουστάρεις καφεδάκι πιο πριν σπίτι μου, να τα πούμε και από κοντά και να ανηφορίσουμε μετά μαζί στον Μιχάλη; Είμαι στα 5 λεπτά από το σπίτι του...
Αν γουστάρει και κανένας άλλος εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτος!

Btw εγώ πιάνω θέση στο παράθυρο, section καπνίζοντες!

Ναι αμέ, γιατί όχι. Θέλω και εγώ θέση καπνιζόντων, είμαι καλό ''φουγάρο'' και
εγώ! Πες ώρα και μέρος.

Υ.Γ. μη με στείλεις μέσω Λαμίας!!! :flipout::flipout::flipout:

Κλεισαμε. Παροντες θα ειναι οι:

Αudionet
Tsimisce
Magellan
DIPIE
Macmod
geopolitis
Δημητρης Μανωλακος

Ο audionet θα φερει το AMR αν θελει και ο Δημητρης να φερει το δικο του player να τα ακουσουμε.

Γυρω στις 12 πιστευω να βολευομαστε ολοι. Το απογευμα θα σας στειλω πληροφοριες για το πως θα ερθετε!

Last edited:
Mιχαλαρε για πες μας και πως θα ερουμε-----Απο Αττικη οδο πως μπορω να ερθω καλλιτερα?Τι περιοχη μενεις?
Λεβεντες χαιενταδες θα τα πουμε απο κοντα και θα γνωριστουμε!!!!!

Ωχ ναι! Θα έχει και χαϊεντάδες;

:idea: Άπαπαπααααα τι θυμήθηκα τώρα! Έχω να κάνω μία δουλειά το Σαββάτο και δεν θα μπορέσω!

Εγώ λέω να κάνω μπιντέ και να περιμένω τον μακμόδη στο σπίτι μου!

12 η ώρα είπαμε ε; Μην σκάσουμε μύτη πιο νωρίς και τον πετύχουμε με τα νεγκλιζέ! Δεν κάνει χαϊεντά άνθρωπο! :flipout:

Ωχ ναι! Θα έχει και χαϊεντάδες;

:idea: Άπαπαπααααα τι θυμήθηκα τώρα! Έχω να κάνω μία δουλειά το Σαββάτο και δεν θα μπορέσω!

Εγώ λέω να κάνω μπιντέ και να περιμένω τον μακμόδη στο σπίτι μου!

12 η ώρα είπαμε ε; Μην σκάσουμε μύτη πιο νωρίς και τον πετύχουμε με τα νεγκλιζέ! Δεν κάνει χαϊεντά άνθρωπο! :flipout:
Παρε την αφεντομουτσουναρα σου αν θες και το νεγκλιζε σου και ελα κρυφοχαιεντα να τα πουμε με καφε και σου ξου μουξου!!!!!!-bye--bye-

Αν έχει όρεξη κανείς για καφέ πριν πάμε στου Μιχάλη είναι ευπρόσδεκτος.
Άλλοι δύο χωράνε για να ακούσουμε και λίγη μουσικούλα σωστά...

BTW, το παράθυρο στο δωμάτιο του Μιχάλη δεν χωράει και πολλούς και το έχω προλάβει εγώ! Καθάρματα! Εκτός και αν συσφίξουμε τις σχέσεις μας στα γεράματα! :flipout:

Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

BTW, το παράθυρο στο δωμάτιο του Μιχάλη δεν χωράει και πολλούς και το έχω προλάβει εγώ! Καθάρματα! Εκτός και αν συσφίξουμε τις σχέσεις μας στα γεράματα! :flipout:

Εχω μπαλκονι ρε, μην τα τρομαζεις τα παιδια....:flipout:

Status
Not open for further replies.