Top Gear

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Έχουν διαρρεύσει πριν μήνες τα mails από τον εσωτερικό server της sony
Μπορείς να διαβάσεις πολύ χειρότερες ιστορίες από τον μαγικό κόσμο της τέχνης
Φυσικά όλοι το ξέρουμε
Ότι αντίστοιχα περιστατικά υπάρχουν
Και χειρότερα

Εγώ άλλη θεωρία συνομωσίας σκέπτομαι … ότι τα είχαν βρει με την Netflix πριν γίνει το περιστατικό … και το περιστατικό ήταν μεν πραγματικό αλλά ταυτόχρονα smokescreen :p

TOP GEAR - Chris Evans

Έχουμε τον νέο κεντρικό παρουσιαστή του Top Gear και δεν είναι άλλος από τον Chris Evans, ο οποίος είπε ότι αποδέχθηκε μετά την ανακοίνωση των May και Hammond ότι δεν θα συνέχιζαν χωρίς τον Clarkson.
Να δούμε πως θα τα πάει...
http://www.bbc.com/news/uk-33158464

Απάντηση: TOP GEAR - Chris Evans

Είπε επίσης ότι θα ήθελε μια γυναίκα στην ομάδα, αλλά μόνο αν αξίζει να είναι, όχι απλώς για να υπάρχει.

Από χθες γυρίζει στο μυαλό μου η Sabine Schmitz. Θυμάστε την τύπισα με το βαν στο Nürburgring? Αυτή νομίζω ότι όντως θα ήταν καλή προσθήκη :P

Μπορεί να είναι και αστεία
https://www.youtube.com/watch?v=L46sNaJ0dlw
https://www.youtube.com/watch?v=h0kzTNxwkTw

Re: TOP GEAR - Chris Evans

Α, ναι θυμάμαι που ο Clarkson έκανε έναν χρόνο με τη Jaguar και του είπε "εγώ τέτοιο χρόνο τον κάνω με το φορτηγάκι". Και τα κατάφερε!

Ανατροπη τελικα......

chris-evans-jeremy-clarkson1200.jpg

Ο Chris Evans στη θέση του Clarkson στο Top Gear

Αντίγραφο και κακέκτυπο κατά την άποψή μου
Γενικά λίγο βαρετό
Είπαν και τις σπόντες τους
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα στρώσει στην συνέχεια

καλησπερα ισως το μπερδευω ενας παρουσιαστης απο εδω ; εχει καταγορηθει για δολοφονια ενας που ειναι 65 και ετων ;

Συμπαθητικό, διατηρεί την παλιά συνταγή και παραμένει ενδιαφέρον, η προηγούμενη τριάδα όμως είχε περισσότερο γέλιο και κέφι.

Ίσως με τον καιρό εξελιχτουν και αυτοί βέβαια και αρχίσουμε να απολαμβανουμε 2 σειρές αυτοκίνησης ( μαζί με αυτή του Amazon)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Πιεσμένα αστεία, παντελώς χαζό ταξίδι χωρίς λογική, μανία να μας δείξουν ότι ο ένας είναι Αμερικλανάκι και συνεχείς μπηχτές για τους πρώην. Λογικά με τον καιρό θα καλυτερέψει, αλλά μπορούσε και να μην χρειάζεται να γίνει αυτό, εάν δεν έιχε αλλάξει το team.
Η διάθεση υπάρχει για αλλαγές και μπαίνει χοντρά στο παιχνίδι και το διαδίκτυο (2ο show αμέσως μετά στο BBCi player και BBC 3, Top Gear extra).
Δεν μου άρεσε ο LeBlanc, αλλά μάλλον επειδή είναι ηθοποιός και όχι παρουσιαστής και πρέπει να μάθει. Δεν βλέπω τον λόγο να έχουν την Sabine να μιλάει τόσο πολύ, και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι στα διάλα λέει.
Η αλλαγή της πίστας, καλή μεν, για ποιον ακριβώς λόγο, δεν κατάλαβα δε.
Ας ελπίσουμε να καλυτερεύσει αρκετά, μπας και όντως έχουμε 2 καλές σειρές. Από την άλλη, ελπίζω οι Amazonοιακοί, να μην καταστρέψουν το δικό τους format Με το απεριόριστο budget που έχουν ποια.

Και πολυ εμεινε...

Προσωπικα τον βρισκω συνολικα αντιπαθή ως φυσιογνωμια.
Αλλα και κατα σχεδον κοινη ομολογια, ηταν εντελως ακαταλληλος για παρουσιαστης του Top Gear.

O Steve Coogan παιζει στα φαβορί απο τους μπουκηδες για να τον αντικαταστησει, δεν θα με χαλαγε να κανει ντουετο με τον Τζόι.