ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
και θα βλέπεις τους ηθοποιούς χωρίς κεφάλι;Τάσο, κανεις ένα crop πάνω κάτω και τελειώνεις με τις εναλλαγες aspect ratio.
και θα βλέπεις τους ηθοποιούς χωρίς κεφάλι;Τάσο, κανεις ένα crop πάνω κάτω και τελειώνεις με τις εναλλαγες aspect ratio.
δεν κοβονται ποτε κεφαλια κλπ βρε συκαι θα βλέπεις τους ηθοποιούς χωρίς κεφάλι;
Ναι, Γιαγκο Δρακο, αυτο λεωΑρα μου λές ότι το κάδρο στην συγκεκριμένη ταινία είναι 16:9 έχουν φροντίσει να μην κάνουν κοντινά πλάνα σε ηθοποιούς κλπ;
Οχι. Με κανένα zoom.Επίσης , πως ακριβώς σε ένα home Cinema θα κάνει κάποιος crope;
Mε zoom;
Έτσι θα χάσεις εικόνα σε όλες τις πλευρές του κάδρου.
Το ειδα ολοκληρο και αυτη η ταινια εχει πολυ πληροφορια σε 16Χ9, δεν βγαινει καλα με crop οπως αλλες. Επισης εχει παρα πολλα πλανα σε IMAX, ισως περισσότερα απο 2.35:1.Ανδρέα, επειδή το δοκίμασα στην πράξη, έκανα masking πάνω -κατω (blanking το λέει ο προβολέας) σε ενημερώνω ότι δεν το καταλαβαίνεις ούτε 1 δευτερόλεπτο! Βάζεις στοίχημα ότι είναι 2.35:1 όλη η ταινία! Δεν σε ξενίζει πουθενά.
δεν ξέρω σε τι βαθμό τα πλάνα ήταν αληθινά αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν, δεν είδα πουθενά αυτή τη CGIλα που μας ξενερώνει σε ταινίες τύπου Marvel.
Θα το χαρακτήριζα και άλμα σε σχέση με την πρώτη και από τις λίγες φορές το sequel ανωτερο του πρώτου…
Αν δεν το είδες σινεμά έχασες. Αυτή η ταινία είναι για μεγάλη οθόνη, αλλιώς κλάφτα.Μάλλον κράταγα μεγάλο καλάθι με όσα διάβαζα τόσο καιρό, και δε με ενθουσίασε. Καλό ήταν πάντως, πέρασε ευχάριστα, και είχε ωραίες σκηνές με αερομαχίες, δεν ξέρω σε τι βαθμό τα πλάνα ήταν αληθινά αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν, δεν είδα πουθενά αυτή τη CGIλα που μας ξενερώνει σε ταινίες τύπου Marvel.
Ηχητικά και οπτικά άψογο (4Κ/Atmos streaming από Apple TV)
Αν δεν το είδες σινεμά έχασες. Αυτή η ταινία είναι για μεγάλη οθόνη, αλλιώς κλάφτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.