Top Gun: Maverick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    62
Re: Top Gun 2

Εννοειται οτι εχουν πεσει οι πωλησεις.

Μια η κριση μια οι αναπολεμιες που να τα πουλησουν.....

Δεν θα εκπλησσομουν να χρηματοδοτουσε την ταινια η Λοκχιντ Μαρτιν.

δεν είσαι μακριά

http://www.flightglobal.com/blogs/the-dewline/2012/03/top-gun-2-will-rock-the-f-35-t.html

[url]http://gizmodo.com/5889737/top-gun-2-is-real-and-stars-a-plane-that-doesnt-fly

[/URL]

Απάντηση: Top Gun 2

Πολύ σωστά αυτά που λέτε παιδιά, αλλά στα της ταινίας, την μισή αδρεναλίνη και την μισή αληθοφάνεια στις εναέριες μάχες να έχει από το πρώτο, και όλα τα άλλα... θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Και αυτά τα λέει κάποιος που τις αμερικ(λ)ανιές συνήθως τις κράζει... Αλλά αυτή ήταν η απόλυτη ταινία του είδους...

Γιατρέ μου εχω ένα πρόβλημα: δεν τρέχει καθόλου η αδρεναλίνη με CGI αεροπλανάκια. Τι να κάνω; :p

Τουλάχιστον στο πρώτο ήταν πραγματικά. Τώρα σιγά να μην σηκώσουν F-35. Είναι πολλά τα λεφτά...

Re: TOP GUN 2

Αυτή είναι η κυρία στη φώτο που έβαλα. Απλά είπα να ψάξω μια "καλή" της φώτο... να σταθεί όσο γίνεται καλύτερα απέναντι στην Holmes... :ears:

To "Scandal" το έχεις δει?

Απάντηση: Re: TOP GUN 2

To "Scandal" το έχεις δει?
Για δες ,ουτε που την γνωρισα,ωραια ταινια,την ειχα δει στο σινεμα και ωραια γυναικα στα νιατα της.Επισης ο john Hurt, εξαιρετικος οπως παντα.

δεν ξερω τι θα δουμε στην ταινια αλλα στην πραγματικοτητα το top gun εχει καταργηθει πλεον και εκπαιδευονται πλεον σε αλλη top μοναδα αλλα μου διαφευγει το ονομα της

οποτε ισως δουμε πραγματι F 14 F 18 σε ποιο παλια εποχη οταν υπηρχε το top gun

δεν ξερω τι θα δουμε στην ταινια αλλα στην πραγματικοτητα το top gun εχει καταργηθει πλεον και εκπαιδευονται πλεον σε αλλη top μοναδα αλλα μου διαφευγει το ονομα της

οποτε ισως δουμε πραγματι F 14 F 18 σε ποιο παλια εποχη οταν υπηρχε το top gun

Tην Red Flag λες ?

οχι δεν ειναι η red flag αυτη ειναι μεμονομενη ασκησει στην οποια περνουν μερος και αλλες αεροποριες

ναι μαλλον αυτη ειναι αλλα δεν θυμαμε αυτην την στιγμη

λοιπον καταργηθηκε το 1996 και πλεον ειναι αυτη εδω η μοναδα Naval Strike and Air Warfare Center

Last edited:

Ζει ακομα το προτζεκτ και μαλλον θα υλοποιηθει τελικα.

http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/03/31/tom-cruise-top-gun-2-video_n_5061475.html

Τα σαινια του Αντ1 βεβαια καταφεραν να αναστησουν τον αυτοχειρα Τονυ Σκοτ ανακοινωνοντας οτι ειναι σε συζητησεις με τον Κρουζ για την συνεχεια της ταινιας !!

Θα γυριστει και σε 3D ? ....... (ΩΙΜΕ !!! ...)

091211_topgun.jpg

Χαχαχα! :p

Καλή ήταν η Kelly McGillis τότε!
86 το Top Gun.. το 85 μου είχε δείξει τα κάλλη της στο Witness.. :p

Δυστυχώς δεν έκανε μεγάλη καριέρα στην μεγάλη οθόνη.

Απάντηση: Re: Top Gun 2

Καλή ήταν η Kelly McGillis τότε!

"Καλη" ειναι μια τυροπιτα,μια μεριδα γυρος,μια πιτσα...:smash::beee::ernaehrung004:

Η Κελυ ηταν Θ Ε Α και ο φακος του Τονυ Σκοτ την εδειξε σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια...:love::love:

Xαχαχα..
Εντάξει.. εντάξει.. διορθώνω.. ΘΕΑ! :p ;)

Ώρε να την είχα δασκάλα/καθηγήτρια τότε.. θα ήμουν ο πρώτος στην τάξη! :p :laugh:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Top Gun 2

"Καλη" ειναι μια τυροπιτα,μια μεριδα γυρος,μια πιτσα...:smash::beee::ernaehrung004:

Η Κελυ ηταν Θ Ε Α και ο φακος του Τονυ Σκοτ την εδειξε σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια...:love::love:
Υπαρχει και μια απο τοτε που ειναι ακομη Θεα, σχεδον 30 χρονια μετα. Βεβαια δεν επαιξε στην ταινια αλλα τραγουδησε τοι σημα κατατεθεν της...

138648205.jpg