Top ten πωλησεων TV ???

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,473
BVR (Beyond Visual Range)
Συμφωνα με το πλαισιο αυτα ειναι τα best seller...

1-Samsung LE32B530 LCD TV 32''
2-Samsung UE40B7000 LED TV 40''
3-Samsung UE40B6000 LCD TV 40"
4-Samsung LE40B650T2 LCD TV 40''
5-Samsung UE46B7000 LED TV 46''
6-Samsung UE32B6000 LED TV 32''
7-Samsung UE46B6000 LCD TV 46"
8-LG M237WD-PZ LCD-TV Monitor 23''
9-LG 32LF2500 LCD TV 32''
10-Sony KDL-40W5500K LCD TV 40''

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=19&category=69980053

Δεν γνωριζω ποσο αξιοπιστη ειναι η λιστα αυτη...

Η Samsung οντως ειναι πρωτη σε πωλησεις και στην Ελλαδα και παγκοσμιως με σχεδον διπλασια διαφορα απο τον δευτερο αλλα η λιστα ειναι μαλλον λιγο υπερβολικη...

Γιατί; Αφού οι περισσότερες τηλεοράσεις στα ράφια του είναι samsung με 2η την LG. Sony και άλλες μάρκες μερικά δείγματα μόνο, και συνήθως "ψηλά"...

τρομερά αξιόπιστο top ten! χαχα...

τί έχουμε στοκ? βάλτη ψηλά Μπάμπη...

Ούτε μια Plasma στο Top Ten παρα τα πολύ καλά νέα μοντέλα.

Αν περιμενουμε απο το πλαισιο να πουλησει πλασμα σωθηκαμε...ουτε την G10 δεν εχουν στον καταλογο τους αλλα μονο S10 και τις περυσινες PZ8/80...

Επειδή, προς το χειμώνα θα αποκτήσω νέα τηλεόραση, είμαι μεταξύ Samsung UE46B7000 LED TV 46'' και της 46 LEB650, που δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμη.

Έχω την εντύπωση όμως ότι είδα μια G10 στο κατάστημα στην Μαγούλα.

Πάντως ότι και να λέμε για ποιότητα, οι τιμές είναι που παίζουν ρόλο. Από την στιγμή δε που οι σάμσουνγκ παίζουν και καλά, γίνονται ανάρπαστες...

Επειδή, προς το χειμώνα θα αποκτήσω νέα τηλεόραση, είμαι μεταξύ Samsung UE46B7000 LED TV 46'' και της 46 LEB650, που δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμη.

Εγώ δεν τις θεωρώ καν συγκρίσιμες. Β7000 αν έχεις τα χρήματα...

Ε καλα εαν παιρνουν τις σαμσουνγκ 500 ευρω και τις πουλανε χιλλια τοτε αυτες θα προωθησουν οι πωλητες , απλα οτι πουλιεται μαζικα σχεδον παντα ειναι μαπα!

απλα οτι πουλιεται μαζικα σχεδον παντα ειναι μαπα!

μη τα πετάς έτσι απότομα και δεν μπορώ να γελάω δυνατά στο γραφείο, θα νομίζουν οι συνάδελφοι ότι με χτύπησε η ζέστη...

Αρα το καλυτερο προιον ειναι αυτο που δεν πουλαει...

Εχει μια λογικη και αυτο , πχ. τα Lada δεν πουλανε καθολου ενω ολοι ξερουν οτι ειναι αυτοκινηταρες...:BDGBGDB55:

ακριβώς... επίσης πρέπει οι κάτοχοι π.χ. των Toyota που βγήκαν πρώτα σε πωλήσεις πέρσι να βάλουν αγγελία μιας και πρώτα=μάπα...

ε ρε γαμώτο... κορόιδο που με πιάσανε οι πωλητές και μου πουλήσανε τη βρωμο-samsung... φτου!!!!

Last edited:
Εναλλακτικη της B7000 μπορει να ειναι η B750...-bye-

Μάλλον η Β8000 :flipout:
Για κάποιο λόγο η τριψήφιες σειρές φέτος δεν μου γεμίζουν το μάτι...
Μάλλον φταίει το design :flipout:

ή μπορεί να σου φαίνεται παράξενο ότι με τα ίδια χαρακτηριστικά πρέπει να δώσεις 2πλάσια για να πάρεις μια philips... και λες "δε μπορεί... κάτι κακό πρέπει να έχουν τα ρημάδια - πρέπει να είναι το design...":aetsch:

Μα εμένα δεν με νοιάζει να είναι philips. Μου φτάνει να έχει pixel plus και ambilight... :flipout: