Τοποθετήσεις- Plasma & σταθερή οθόνη.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,210
Αθήνα
Έφαγα τον κόσμο να βρώ μια λύση. Δεν μπορούσα να βρώ τρόπο να τοποθετήσω στον ίδιο τοίχο τηλεόραση Plasma και σταθερή οθόνη μαζί.
Ή το ένα θα έκανα ή το άλλο. Ή σταθερή οθόνη σκέτη ή plasma και ηλεκτρική οθόνη.
Τελικά μετά από πολλές συζητήσεις ψάξιμο και πατέντες, μια κουβέντα που έκανα με τον Τάσο σήμερα με οδήγησε, νομίζω, στη σωστή λύση.
Βρήκα μηχανισμό που μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από το ράκ των μηχανημάτων (16 cm φάρδος) και να εξαφανίζει ηλεκτρικά την τηλεόραση όταν ήθελα να δώ προβολέα.
Τέτοιες λύσεις είχα βρεί και νωρίτερα αλλά όλες απορίφτηκαν είτε σαν πανάκριβες (1500 και βάλε) είτα σαν ανέφικτες (πολύ μεγάλο φάρδος μηχανισμού).
Επειδή πιθανόν να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα, δείτε τα σχετικά αρχεία pdf και πιθανόν να λύσετε το πρόβλημά σας.
Εγώ, μάλλον, το έλυσα. Απλά θέλω να κάνω κάποιες επιπλέον μετρήσεις στο χώρο μου για να είμαι και 1000% σίγουρος οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.
Ούτε αυτή βεβαίως είναι κάποια φτηνή λύση αλλά πολύ πιό φτηνή από αυτές που εύρισκα (λιγότερο από τα μισά), γύρω στα 650-850 Euro, και βεβαίως λιγότερα από την αγορά ηλεκτρικής οθόνης.
Ελπίζω το ψάξιμο και οι πληροφορίες σε κάποιους από σας να φανούν χρήσιμες.

Attachments

Είσαι απίστευτος!!!
Καταπληκτική πατέντα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εγκατάσταση,για να την χαρείς με τον καλύτερο τρόπο.

Υ.Γ.
Πάνω απ´όλα η οικονομία έεε; :flipout:

Last edited:
Υ.Γ.
Πάνω απ´όλα η οικονομία έεε; :flipout:

Κάτι ξέρεις εσύ...........
icon10.gif

Απάντηση: Re: Τοποθετήσεις- Plasma & σταθερή οθόνη.

Τέτοια πατέντα εχω δει σε πανάκριβα yachts όπου η tv βυθίζεται μέσα στο έπιπλο.

Silent, αρχικά σ' αυτούς απευθύνθηκα αλλά μου ζητούσαν περισσότερα λεφτά απ´ όσα έδωσα για την τηλεόραση.
icon9.gif

Οτιδήποτε μπαίνει σε σκάφος έχει τουλάχιστον τριπλάσια τιμή εκίνησης.

Μπαμπη, τρομερη πατεντα! Ελπιζω μονο να μην κανει θορυβο ασανσερ! :D :D

Δεν νομίζω.... Με ατέρμονα δουλεύει, γιατί να κάνει θόρυβο. Και να κάνει όμως μερικά δευτερόλεπτα διαδικασία είναι, πουθενά δεν θα σε ενοχλήσει.

Τελευταια διακρινω οτι δεν αντιλαμβανεσαι το "Χουμορ" μου και αρχιζω να ανησυχω για την ποιοτητα του...:icon15::icon15:

Τελευταια διακρινω οτι δεν αντιλαμβανεσαι το "Χουμορ" μου και αρχιζω να ανησυχω για την ποιοτητα του...:icon15::icon15:

Χιούμορ ήτανε;
icon10.gif

Μπά, μάλλον φταίει που κάποιες στιγμές που γράφω έχω απίστευτα νεύρα με αναποδιές στο γραφείο...
Μην το παίρνεις ανάποδα.... Έχεις τρομερό χιούμορ...
icon10.gif
icon10.gif

Μπαμπη, τρομερη πατεντα! Ελπιζω μονο να μην κανει θορυβο ασανσερ! :D :D

Αν του ελεγες "ελπιζω να μη βγαζει ζεστη το μοτερακι" μπορει και να το καταλαβαινε.....:flipout::flipout:

Χιούμορ ήτανε;
icon10.gif

Μπά, μάλλον φταίει που κάποιες στιγμές που γράφω έχω απίστευτα νεύρα με αναποδιές στο γραφείο...
Μην το παίρνεις ανάποδα.... Έχεις τρομερό χιούμορ...
icon10.gif
icon10.gif

Μαλλον το'χει η μερα babisK. Κι εδω μια απο τα ιδια.......:twoguns:

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι εκτός από τη θερμότητα και η συχνή "κατακόρυφη" μετακίνηση συσκευών πλασμα αδυνατίζει το μαυρο τους....

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Τοποθετήσεις- Plasma & σταθερή οθόνη.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι εκτός από τη θερμότητα και η συχνή "κατακόρυφη" μετακίνηση συσκευών πλασμα αδυνατίζει το μαυρο τους....

:grinning-smiley-043

Μη μου λές τέτοια.....
icon11.gif
Μην ακούω τέτοια.....
icon11.gif
icon10.gif

(Είστε τσογλάνια.... τελικά...
icon10.gif
)

Δείτε και μια πολύ ωραία λύση για LCD monitors στο γραφείο ή στο σπίτι.
Ειδικά για όσους έχετε πρόβλημα χώρου ή χρησιμοποιείτε παραπάνω από ένα monitor μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Attachments

• b.jpg
    b.jpg
    38.5 KB · Views: 64
  • d.jpg
    d.jpg
    22.5 KB · Views: 47
  • e.jpg
    e.jpg
    53.5 KB · Views: 49
  • f.jpg
    f.jpg
    53.8 KB · Views: 41
Last edited:
Mr. Babis , μιάς και ανακινήθηκε το θέμα με τον φίλο μας που ενδιαφέρθηκε στην photo gallery, δεν μας αναβάζεις και καμιά φωτό (σοβαρή) από το στήσιμό σου το πριν και το μετά για να καταλάβει και ο κόσμος τι προσφέρει αυτός ο μηχανισμός;

Mr. Babis , μιάς και ανακινήθηκε το θέμα με τον φίλο μας που ενδιαφέρθηκε στην photo gallery, δεν μας αναβάζεις και καμιά φωτό (σοβαρή) από το στήσιμό σου το πριν και το μετά για να καταλάβει και ο κόσμος τι προσφέρει αυτός ο μηχανισμός;

Χμ... Το "μετά" ε'ιναι εύκολο... Το "πρίν" δεν ξέρω... Να δώ τι φωτογραφίες έχω.