ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΤΟΙΧΟΥ help!!!!!

BASILIO

Senior Member
24 August 2007
476
Καλημέρα,

Γνωρίζετε εαν υπάρχει κάποιος expert σε τοποθετήσεις βάσεων τοίχου?

Μόλις πήρα μια VOGELS 6345 και μου είναι κοματάκι δύσκολο να την τοποθετήσω αφού μόλις άνοιξα το κουτί με έπιασε πάρκινσον (βίδες-παζιμάδια-σχέδια-παξιμάδια,δεν τα αντέχω τα ρημάδια)

Παίζει κανείς για κανά 'μερεμετάκι' ? Με το αζημίωτο βέβαια.

Το μανουαλ το διαβασες και δεν βγαζεις ακρη? Ειναι πολυ αναλυτικο και εχει step by step οδηγιες με φωτο...

Re: Απάντηση: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΤΟΙΧΟΥ help!!!!!

Το μανουαλ το διαβασες και δεν βγαζεις ακρη? Ειναι πολυ αναλυτικο και εχει step by step οδηγιες με φωτο...

Aναλυτικό είναι αλλά πολύ φοβάμαι ότι με αυτές τις βίδες των 8cm αν τρυπήσω τον τοίχο (ο οποίος είναι και πανω από το τζάκι) θα κάνω σίγουρα καμιά λαμακία.

Ένα τρυπάνι χρειάζεσαι και κάνεις τη δουλεία σου εύκολα...
Αν δεις το manual με ηρεμία θα βγάλεις άκρη... καλύπτει κάθε λεπτομέρεια.
Απλά πρόσεξε να βάλεις καλά τα ούπα και πριν κρεμάσεις την TV να σιγουρέψει ότι η βάση έχει "πιάσει" καλά.

Η δουλεια ειναι ευκολη αν γινει σε τοιχο. Τωρα που ειναι ομως σε τζακι θελει προσοχη. Πολλες φορες ο τοιχος πανω απο το τζακι ειναι κουφιος και διακοσμητικος. Χτυπησε το να δεις αν οντως ειναι ετσι. Αν οχι ξεκινα το. Δεν ειναι δυσκολο.

οι βιδες που ειναι μεσα δεν χρειαζονται ολες.και εγω εχω μια αντιστοιχη και μου περισεψανε σχεδον ολες γιατι εβαλα στριφονια αντι για τα ουπα

οι βιδες που ειναι μεσα δεν χρειαζονται ολες.και εγω εχω μια αντιστοιχη και μου περισεψανε σχεδον ολες γιατι εβαλα στριφονια αντι για τα ουπα

Oι βίδες που μπαίνουν στον τοίχο πρέπει να είναι όλες ίδιες γιατί ενώ η συσκευασία έχει 4 των 8cm, στις οδηγίες τοποθέτησhς δείχνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 των 8cm και 2 των 6cm.