Τώρα που τα ξεκαθάρισα θέλω λιγάαακι βοήθεια...

sterpas

New member
26 June 2008
31
Σαν παρορμητικό άτομο που είμαι πριν ένα περίπου μήνα είχα ποστάρει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με κάποιες lcd που ενδιαφερόμουν να αγοράσω...Ήθελα να την πάρω την ίδια μέρα αν γινόταν κιόλας....Μετά από αρκετή σκέψη και πολύ διάβασμα στο φόρουμ ξεκαθάρισα κάποια πράγματα στο μυαλό μου...

Λοιπόν για να το ξαναπάμε από την αρχή θέλω μία lcd με max budget τα 1000e. Η χρήση της θα είναι κυρίως για προβολή nova και για pc monitor (ταινίες, παιχνίδια κτλ) και η απόσταση από την TV θα είναι 2.5-3μ...

Είμαι ανάμεσα σε 3...

1) Philips 7403 42 " (Την είδα και μου άρεσε αρκετά)
2) Toshiba 37RV555DG 37" (Δεν την έχω δει κάπου αλλά από χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλή)
3) Samsung A656 40" (Μου άρεσε άλλα ήταν δίπλα στην Philips και μου φάνηκαν τα χρώματα της πολύ κατώτερα)

Αν κάποιος έχει εμπειρία από τις παραπάνω ας μου δώσει τα φώτα του plz...Ειδικά για την Toshiba γιατί είναι η μόνη που δεν έχω δει και με καίει...

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Άλλο μέλος (Manos) είχε πάρει δύο 7403 και είχε και με τις δύο πρόβλημα στην σύνδεση με PC και HDMI. Θα πρότεινα να την αποφύγεις για την χρήση που αναφέρεις.

Απο τις τρεις που αναφερεις η καλυτερη με διαφορα ειναι η A656 ακομη και στα χρωματα που σου φανηκε κατωτερη ειναι πολυ καλυτερη απο την 7403.
Απλως η τελευταια οπως ολες οι Philips εχει ρυθμιστει απο την εταιρεια με φουλ αντιθεση και contrast ωστε να κανει καλη εντυπωση στον υπερφωτισμενο χωρο ενος καταστηματος. Σε οικιακη χρηση ομως τα πραγματα αντιστρεφονται.

Ναι η αλήθεια είναι πως κι εμένα κάτι πήρε το αυτί μου για την συνδεσιμότητα των Philips σε PC... Το κακό είναι πως μου άρεσε πολύ και η ποιότητα εικόνας σε απλή κεραία** αλλά ίσως να μην πρέπει να το ριψοκινδυνέψω...Thank u Γιώργο...

Φίλε Yperion έχεις δεί την Toshiba???Ποιες οι εντυπώσεις σου??Επίσης μήπως ξέρεις αν η Samsung είναι οκ με νοβα ή απλό σήμα τηλεόρασης??

**Το λέω γιατί φοβάμαι λιγάκι στις πολλές ίντσες πως θσ κάνει upscale το σήμα στην ανάλυση της τηλεόρασης...

Επειδή τυχαίνει να έχω Toshiba στην κρεβατοκάμαρα (32R3500) θα σου πρότεινα εντελώς φιλικά να τις αποφύγεις γενικώς. Χάλια μαύρο (για να μην πω πολύ φωτεινό γκρι) και όχι τόσο καλή ποιότητα εικόνας, ιδιαίτερα σε γρήγορες σκηνές, παρότι αυτή που έχω είναι και 100Hz. -bye-

Αν θελεις κατι σε 40-42" θα σου προτεινα να δεις καποια εκ των Sony 40W4000 , Samsung 40A656 , LG 42PG7000 , Philips 42PFL7403 με την σειρα που τις αναφερω.-bye-

Την συγκεκριμενη Toshiba δεν την ξερω αλλα μονο για τις κορυφαιες σειρες XF , ZF εχω καλη αποψη , οσες απο τις υπολοιπες εχω δει ειναι κατω του μετριου.

Μάλλον...θα πάω στα σίγουρα της Samsung...Την Toshiba αφού δεν μπορώ να την δώ live πουθενά την ακυρώνω...

Η Sony τρώει επίσης άκυρο γιαί φεύγει εκτός budget και δεν είναι 100Ηz.

Η LG δεν μου άρεσε καθόλου από κοντά που την είδα (σχετικά πάντα με ποιότητα εικόνας)

Το μόνο που με καίει τρελά είναι η Philips...Μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και οι ίντσες και η τιμή της αλλά προβληματίζομαι πολύ με αυτά που έιχε πάθει ο Μάνος (2 χαλασμένες) όπως είπε και ο Γιώργος...Υπάρχει κανείς άλλος εδώ που να την έχει και να είναι ευχαριστημένος???

Ψάχνω να βρώ δικαιολογίες για να την πάρω :P

Μάλλον...θα πάω στα σίγουρα της Samsung...Την Toshiba αφού δεν μπορώ να την δώ live πουθενά την ακυρώνω...

Η Sony τρώει επίσης άκυρο γιαί φεύγει εκτός budget και δεν είναι 100Ηz.

Η LG δεν μου άρεσε καθόλου από κοντά που την είδα (σχετικά πάντα με ποιότητα εικόνας)

Το μόνο που με καίει τρελά είναι η Philips...Μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και οι ίντσες και η τιμή της αλλά προβληματίζομαι πολύ με αυτά που έιχε πάθει ο Μάνος (2 χαλασμένες) όπως είπε και ο Γιώργος...Υπάρχει κανείς άλλος εδώ που να την έχει και να είναι ευχαριστημένος???

Ψάχνω να βρώ δικαιολογίες για να την πάρω :P

Φίλε μου ψάχνεσαι για ταλαιπωρίες μου φαίνετε:marchmellow: