ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ;

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
hero_poland.jpg hero_basseq.jpg

Εκκίνηση απο τα φθηνότερα.

WLM DIVA MONITOR+DIVA CONTROL στα 3500 euros.
Σε συγκριτική δοκιμή του Γερμανικού STEREO και συγκρινόμενο με Dynaudio confidence C1(4500),Focal mikro utopia be(5000),MBL 121(9500) ήρθε πρώτο με διαφορά.Εχει μαζέψει πολλά βραβεία(6moons.....).

Δεν έχω σχηματίσει ακόμη δική μου άποψη.Πρέπει νάρθει οπωσδήποτε σπίτι για εκτεταμένη ακρόαση.

Εσάς γιατί σας ανακατεύω;Γιατί έχοντας την ίδια αρρώστια,ξέρω πως μας-σας ενδιαφέρει.Ολοι θέλουμε να παίρνουμε...μυρωδιά και να συζητάμε σχετικά,έστω κι άν αγοράζουν άλλοι.

Last edited:
duke.jpg

MARTENS DESIGN DUKE απο 7000 ευρά.Με εξαιρετικές κριτικές.Δεν το έχω δεί ούτε απο κοντά...

20070912173702_HnYb.jpg

Proac D 28 κάπου στα 4500.
Εχω ήδη Proac κι είναι εξαιρετικά ηχεία.Πειρασμός στα "φθηνά" δαπέδου.

hero_32.jpg

XAVIAN XN 360 κάπου στα 6500 ευρά.Το έχω ακούσει κι είναι πολύ καλό.
Με εξιτάρει η κατασκευή του σε σχέση με την τιμή.Πολύ δύσκολο να παίξει καλά στο γραφείο μου,αλλά ότι πάρω τώρα θα μείνει και γι' αργότερα...

Κι αρχίζουμε να...ξεφεύγουμε...

Miles%203%20black%20port.jpg

MARTENS DESIGN MILES III στα 12500$(εδώ δεν ξέρω πόσο έχουν).

Και το κερασάκι στην τούρτα...

kharma2.jpg

Kharma ceramique 3.2 FE...

Musiclover πόσο είπαμε ότι κάνει;

Διονύση, ψάχνεις για ηχεία;

Τίποτα Sonus Faber Guarnieri ίσως;
memento8vb.jpg

Αυτά τα ξέχασα...

gibbonSuper8.jpg DeVore gibbon super 8 στα 4000$.Υπάρχει αντιπρόσωπος κι έχουν γραφεί εξαιρετικές κριτικές-ειδικά με λάμπα.Δεν το έχω ακούσει.Θα πάιξει ενάντια στο Proac D28...

verityrienzi.jpg Verity Rienzi κάπου στα 10000 ευρά.
Εξαιρετικές κριτικές.Το έχω ακούσει.Πολύ ισορροπημένο ηχείο.

Δύσκολα τα πράγματα κύριοι.
Δεν είναι απλά το ζήτημα ποιό είναι καλύτερο.Είναι και τα χρήματα στην μέση.Αντε να διαλέξεις το καλύτερο σε σχέση ευρό/απόδοση...
Γιατί δεν λέει να δώσεις π.χ 7000 παραπάνω για μικρή διαφορά...

Απάντηση: Re: ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ;

Διονύση, ψάχνεις για ηχεία;

Τίποτα Sonus Faber Guarnieri ίσως;
memento8vb.jpg
Memento.
Ξέρεις πόσο έχουν αυτά με τις βάσεις τους;
Οσο τα Kharma περίπου...

Ξέρω, αλλά είναι πανέμορφα.
Κι απ' ό,τι κατάλαβα, έχεις μικρό χώρο, οπότε δε θα έχεις πρόβλημα.

Υποπτεύομαι ότι θα κελαηδάνε πάντως...

Υποπτεύομαι ότι θα κελαηδάνε πάντως...

Μακράν τα πιό καλά ηχεία βάσης που έχω ακούσει. Είναι απλά αλλού!
Μόνο που αν θυμάμαι καλά έχουν σταματήσει να βγαίνουν και ο Σάκης έχει μόνο τα Demo να δώσει... Όποιος προλάβει πρόλαβε! :flipout:

Δεν εχω καταλαβει το θεμα, αλλα νομιζω πως τα Pioneer S1-EX που χτυπησα ειναι φοβερα και τρομερα. Οσο για κριτικες, εχουν μονο διθυραμβικές.

Εγώ τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στα Vandersteen. Στο αμέρικα με 17 χιλιάρικα παίρνεις το Model 5A και με 7 το λίγο απλούστερο Quatro

m5bsm2.jpg

Εφόσον Harbeth και Spendor είναι σχεδόν ίδια, δεν είναι καλύτερα να πάρει τα Spendor 1/2 σ' αυτή την περίπτωση;

Είναι και πιο φθηνά...