Torque – το καλύτερο OBD-II android App ?

Στο θέμα, το Torque τελικά δεν παίζει σωστά με VAG αυτοκίνητα?

Με το κατάλληλο obdii adapter, μιά χαρά παίζει. Δοκιμασμένο σε tsi 140.
Μόνο στην ένδειξη της ροπής μου τα χαλάει λίγο (85 kg!).
Α, και συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό για το GTI. Μεγάλο πράγμα η ροπή από χαμηλά (και το "σκίσιμο" από στάση)...

Με το κατάλληλο obdii adapter, μιά χαρά παίζει. Δοκιμασμένο σε tsi 140.
Μόνο στην ένδειξη της ροπής μου τα χαλάει λίγο (85 kg!).
Α, και συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό για το GTI. Μεγάλο πράγμα η ροπή από χαμηλά (και το "σκίσιμο" από στάση)...
Ποιον αντάπτορα έχεις? Αυτόν τον ακριβό που προτείνει ή κάποιον άλλον?
Σου βγάζει τα όποια λάθη υπάρχουν?

Η περιγραφή του στο ebay ήταν Bluetooth v1.4 ELM327 Diagnostic OBD2 Android Torque BT, και μου κόστισε περί τα 25e (όχι 40e, πολλά έβαλα!) με έξοδα αποστολής. Μου βγάζει δύο μόνιμα λάθη τα οποία δεν έχω καταφέρει να αποκωδικοποιήσω.

Last edited:
η τελευταία έκδοση του torque ( pro ) δεν παίζει με τα OBD reader απο ebay βγάζει μήνυμα ότι το OBD reader δεν είναι γνήσιο

ξέρουμε κάτι άλλο η το αφήνουμε

Re: Απάντηση: Re: Torque – το καλύτερο OBD-II android App ?

Ωραίος !!! :SFGSFGSF:

Εθνική μέχρι τα 140 είμαι στα 7,5-8 το πολύ, πιο κάτω σε χλμ είμαι γύρω στα 7 λίτρα. Με πίεση μεγάλη στην εθνική είμαι στα 10-11.

Από εκεί κ πέρα...έχω δει κ 26 αλλά σε καταστάσεις...

τώρα να σας πω ότι έκανα 1400χλμ με 95 ;;;; :beatnik2:

classifieds-237785-0-02109600-1353574417_thumb.jpg

Αυτο μας κάνει υποθέτω ετσι?

Για να δούμε. Μόλις "χτύπησα" ένα bluetooth από ebay
Super Mini OBD2 ELM327 V1.5 Bluetooth Car Scanner Android Torque Auto Scan Tool

(δεν εξέχει πολύ)

αγόρασα και το torque

έτσι για να παίξουμε....

Να ρωτήσω κάτι: είναι δυνατόν να μου βγάλει κάποιο κωδικό λάθους ΧΩΡΙΣ να μου έχει εμφανιστεί ΤΙΠΟΤΑ στο ταμπλό;

Μου ηρθε το γκατζετάκι. Εξέχει μόνο δυό πόντους από την φίσα, με άλλα λόγια μπορεί να είναι μόνιμα πάνω στην φίσα και να μην ενοχλεί.

Συνεργάζεται άψογα με το torque.

Τα παρακάτω screenshot είναι από στάση σε passat. Σε κάποια λέει Not Avail αλλά σε γενικές γραμμές διαβάζει αρκετά πραγματάκια.

Τι είναι τα vaccum και τα coolant;

Screenshot_2013-06-05-08-41-26.jpgScreenshot_2013-06-05-08-41-34.jpgScreenshot_2013-06-05-08-39-14.jpgScreenshot_2013-06-05-08-38-51.jpgScreenshot_2013-06-05-08-39-10.jpg

Re: Απάντηση: Torque – το καλύτερο OBD-II android App ?

Τα παρακάτω screenshot είναι από στάση σε passat. Σε κάποια λέει Not Avail αλλά σε γενικές γραμμές διαβάζει αρκετά πραγματάκια.

Τι είναι τα vaccum και τα coolant;
Coolant: ψυκτικό υγρό – θερμοκρασία νερού ψυγείου

Vaccum: Αρνητική πίεση (υποπίεση) και αναφέρεται στην πολλαπλή εισαγωγής δηλαδή μετά την πεταλούδα γκαζιού, πριν τη βαλβίδα εισαγωγής ή αλλιώς πριν το θάλαμο καύσης