Toshiba 30WL46 = σαν ραδιόφωνο,μόνο ήχος!

roxy90

Established Member
31 August 2007
253
Αθήνα
Η Toshiba που έχω 30WL46, προχθές ενώ έπαιζε κανονικά, ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει εικόνα, ενώ ακουγόταν κανονικά ο ήχος. :FSGSFGS4:
Την κλείνω και μετά από λίγο την ξανανοίγω και λειτουργεί κανονικά μέχρι και χθες το βράδυ, όπου μου το ξανάκανε το ίδιο πρόβλημα -bye-, αλλά αυτή την φορά όσες φορές και αν την ανοιξα-έκλεισα ΤΙΠΟΤΑ, μόνο ο ήχος λειτουργεί κανονικότατα. (α, δείχνει λίγο - για λιγότερο ίσως από 1 δευτερόλεπτο, γκρι χρώμα στην οθόνη και μετά γίνεται ΡΑΔΙΟ!).
Τι κάνουμε, INTERSYS? :BDGBDGB53:
Για μήπως γνωρίζει κάποιος κανέναν τεχνικό σε Ν. Αθήνα να μου συστήσει? :grandpa:
Ευχαριστώ!

Είναι εντός ή εκτός εγγύησης ;
Γιατί αν είναι εντός τότε μόνο αντιπροσωπεία.
Διαφορετικά, αν δεν θες να μπλέξεις με την αντιπροσωπεία-εγώ εκεί θα την πήγαινα πάντως, κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρει κάποιον καλό τεχνικό.

Re: Απάντηση: Toshiba 30WL46 = σαν ραδιόφωνο,μόνο ήχος!

Είναι εντός ή εκτός εγγύησης ;
Γιατί αν είναι εντός τότε μόνο αντιπροσωπεία.
Διαφορετικά, αν δεν θες να μπλέξεις με την αντιπροσωπεία-εγώ εκεί θα την πήγαινα πάντως, κάποιος συνφορουμίτης θα ξέρει κάποιον καλό τεχνικό.
Εχεις δίκιο, αλλά παρέλειψα να το πω, η τηλεόραση είναι εκτός εγγύησης πλέον (πρέπει να την έχω 3 ή 4 χρόνια) και από ότι έμαθα το service της toshiba είναι στην πλ. Αττικής.
Θα την πάω αύριο και θα ενημερώσω το forum.
Αν εντομεταξύ έχει κάποιος πληροφορίες για κάποιον τεχνικό ας γράφει (ή στείλει p.m).

και οπωσδήποτε να σου πουν το κόστος επισκευής ΠΡΙΝ την επισκευάσουν. Οσα χρήματα κι αν έδωσες όταν την πήρες, σήμερα καταλαβαίνεις ότι η αξία της είναι ΠΟΛΥ διαφορετική....

και οπωσδήποτε να σου πουν το κόστος επισκευής ΠΡΙΝ την επισκευάσουν. Οσα χρήματα κι αν έδωσες όταν την πήρες, σήμερα καταλαβαίνεις ότι η αξία της είναι ΠΟΛΥ διαφορετική....
Φυσικά και θα το ζητήσω να το ξέρω, μιά και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αξιοπιστία της toshiba.
Τώρα αν έτυχε μόνο σε μένα:BDGBDGB53: και το κόστος είναι λογικό θα την επισκευάσω, αλλιώς :guitarist:... πάμε για άλλα....

Καποτε με τις CRT ειχαμε τηλεορασεις που εβγαζαν ανετα την δεκαετια ...με τις τωρινες τηλεορασεις πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενος οποιος βγαλει την πενταετια...και ισως να λεω και πολυ...

Καποτε με τις CRT ειχαμε τηλεορασεις που εβγαζαν ανετα την δεκαετια ...με τις τωρινες τηλεορασεις πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενος οποιος βγαλει την πενταετια...και ισως να λεω και πολυ...

Και λιγα ειπες.Εχω μια Thomson 20+ χρονια και παιζει full.

Εχω πει οτι η καινουργιες κρατανε οσο και η εγγυηση (2 χρονια),αντε και λιγο παραπανω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΣΙΜΠΑ 30ΑΡΕΣ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ -ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3-4 Μ0ΝΤΕΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ. ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.

Και λιγα ειπες.Εχω μια Thomson 20+ χρονια και παιζει full.

Εχω πει οτι η καινουργιες κρατανε οσο και η εγγυηση (2 χρονια),αντε και λιγο παραπανω.

Εχει η μητερα μου στο υπνοδωματιο της μια Sony 19" που ειχα αγορασει οταν ημουν φοιτητης το 1992...περιτο να πω οτι δουλευει αψογα ακομη...-bye-

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΣΙΜΠΑ 30ΑΡΕΣ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ -ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3-4 Μ0ΝΤΕΛΑ- ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ. ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.
Διάβασα τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ tigergreg, για την πληροφορία του προβλήματος που έχουν οι Toshiba. Μέχρι ποιό ποσό θα φαινόταν λογικό να πληρώσω?
Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου το όνομα και την διεύθυνση που αναφέρεις. :grinning-smiley-043

ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΣΙΠΗΣ Α. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ 5 -ΑΠΟ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 15 ΔΕΞΙΑ- 2106458380-1.[/quote

Τελικά το άφησα χθες στο επίσημο service Toshiba χθες το μεσημέρι και σήμερα το είχε ετοιμο. Κόστος 180 ευρώ όσο ακριβώς μου προυπολόγισε (αλλαγή - ολική - Inverter).
Τώρα δουλεύει άψογα! (έως πότε??? )
ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές τους και εσένα ειδικά tigergreg.