toshiba 32xv550pg αποψη?

artant

New member
23 June 2009
18
χαιρετω και γω την καλη παρεα σας!

λοιπον ψαχνω για μια 32αρα φθηνη σχετικα για την κουζινα της κυρίας:2thumb22sup:
λοιπον ανοιγει η ηλεκτρονικη εδω στην κυπρο και εχει προσφορα αυτο την τηλεοραση στα 359 ευτο! θα ηθελα τα φωτα σας:BDBDG54:
http://www.euroshop.lv/lcd_plazmas_televizori/lcd_televizori/_toshiba_32xv550pg/?languages_id=5

μιποσ να προτιμισω lg or samsung hd ready? κυριως τηλεοπτικα καναλια θα παιζει! ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
απλα αυτεσ παιζοθν πανς απο 400.
ειναι αξιοπιστεσ οι toshiba?

Πάνω κάτω όλα τα εισαγωγικά μοντέλα το ίδιο αξιόπιστα είναι. Κατά την γνώμη μου η αξιοπιστία/αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας και του καταστήματος είναι πιο σημαντικός παράγοντας.

H Toshiba ποσα χρονια εγγυηση δινει στην Κυπρο? Γιατι εδω αν δεν κανω λαθος δινει την μικροτερη απο ολους τους κατασκευαστες (1 χρονο)...

δεν ισχυει για ολα τα ηλεκτρονικα 2 χρονια απο την ευρωπαικη ενωση?

Επειδή και εγώ πρόκειται να πάρω 32άρα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (κρεββατοκάμαρα για να με παίρνει ο ύπνος), το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χρειαστεί σε ένα χρόνο να συνδέω εξτρά κουτία για ψηφιακό δέκτη και έχω καλώδια κλπ. Οπότε κοιτάω την LG LH2000 που έχει ήδη mpeg4 δέκτη, ώστε το μόνο που θα θέλει η TV να είναι ρεύμα και κεραία...