Toshiba 37 WL 67 Z 1920x1080p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba 37 WL 67 Z 1920x1080p

georgede said:
Όπως και η Ελλάδα που δίδαξε πρώτη τον πολιτισμό. :grandpa:

Όταν οι άλλοι ζούσαν σε σπηλιές, εμείς κτίζαμε τον Παρθενώνα!!! :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Georgede, το παράδειγμα το έφερες σαν σύγκριση για καλό ή για κακό ?

Γιατί δυστυχώς για εμάς τους έλληνες, αν δούμε την πορεία μας από εκεί και πέρα σε θέματα πολιτισμού έχουμε μείνει αρκετά πίσω για να μην πω πολύ πίσω.

Συνεπώς η Sharp που ήταν πρωτοπόρος στα LCD pannels, όπως αναφέρει ο φίλος Eki_65, συνεχίζει την καλή πορεία ή ξεπεράστηκε σαν εμάς τους δύστυχους ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba 37 WL 67 Z 1920x1080p

Συνεχίσει την καλή πορεία η SHARP :grinning-smiley-043 , αλλά τώρα δεν είναι μόνη στο παιχνίδι…. :grandpa:

Ίδη πιστεύω εάν πάρω LCD θα πάρω SONY :award: ενώ για PLASMA θα πάρω PIONEER :firstprize:

Παιδια μήπως γνωρίζεται το site της αντιπροσωπείας να δω καμια πραγματα αναλυτικα για την συγκεκριμενη Sharp LC-37 XD1E?
Για παράδειγμα PiP/PAP έχει?

Ευχαριστω...

Κάπου είμαι πολύ σκεπτικός στο να δώσω τα λεφτά μου για τηλεόραση Toshiba… :grandpa:

Εμενα παντως που εχουν δει πολλα τα ματια μου (βλεπε συζητησεις για προβληματα σε ξενα forum) δεν μπορω να πω για καμια μαρκα οτι δεν βγαζει βλαβες-προβληματα, απο την αλλη μερια ομως η Sharp σιγουρα ανηκει στις πιο αξιοπιστες και ποιοτικες μαρκες που υπαρχουν.

Αν αυτη την στιγμη εψαχνα για τηλεοραση παντως και εβρισκα την 37XD1 με κατω απο δυο χιλιαρικα θα την αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη.

MIAS KAI MILAME GIA 1920X1080 GIA PEITE MOU ASXETOS APO INTZES SHARP SONYX SAMSUNG.TIS EXEI DEI KANEI OLES?MILAO PANTA GIA 1920X1080:ernaehrung004:

Επειδη ειναι υποκειμενικο και της ειδα και της 3 με HD σημα μου αρεσε πρωτα η Sharp μετα η Samsung και μετα η Sony.
Σε ερωτηση μου στην Sony αν επαιζε με σημα HD μου απαντησαν ναι αλλα αυτο που εβλεπα δεν ηταν καθολου καλο και πιστευω αδικουσε την σειρα X και για αυτο κραταω καθε επιφυλαξη.
Θελω ομως να της δω και με τηλεοπτικο σημα για να εχω συνολικη εικονα.
Εσυ εισαι σκεπτεσαι καποια απο αυτες;

EGO FILE SHADOW EXO PAREI HDH THN 40X ALLA THN EXO AKOMA KLEISTH STO KOUTI MEXRI NA TELEIOSO ME TO BAPSIMO TOU SPITIOU KAI ME STENAXORHSES POU THN AFHSES TELEYTAIA,ALLA XREIAZOMAI ALLH MIA H 32 H 37 KAI SKEFTOMAI GIA THN SHARP 37(1920X1080).DEN EXO DEI KAMIA ZONTANA(SAMSUNG/SHARP/SONY)

Απάντηση: Re: Toshiba 37 WL 67 Z 1920x1080p

fotisfot said:
EGO FILE SHADOW EXO PAREI HDH THN 40X ALLA THN EXO AKOMA KLEISTH STO KOUTI MEXRI NA TELEIOSO ME TO BAPSIMO TOU SPITIOU KAI ME STENAXORHSES POU THN AFHSES TELEYTAIA,ALLA XREIAZOMAI ALLH MIA H 32 H 37 KAI SKEFTOMAI GIA THN SHARP 37(1920X1080).DEN EXO DEI KAMIA ZONTANA(SAMSUNG/SHARP/SONY)

Και πως κρατιέσαι βρε συ Φώτη.

Άνοιξε τη και βγάλε και καμιά φώτο να γλυκαθούμε και εμείς... :music-smiley-005:

Δεν πρεπει να σκεπτεσαι ετσι για αυτο και κραταω της επιφυλαξεις μου δεν μπορει ολοι εδω μεσα να λενε τα καλυτερα λογια και στο περιπτερο της Sony να δειχνει ετσι, κατι δεν πηγαινε καλα και απλα μπορει να μην το εψαξε κανεις απο τους <ειδικους> του περιπτερου.
Παντως η καλυτερη προταση συμφωνα με την τιμη,της ιντσες και το ονομα θεωρητικα θα ειναι η Sharp 37XD1E ομως πρεπει να ερθει και να την ΔΟΥΜΕ γιατι αλλοιως ειναι στα χαρτια και αλλοιως στο <ζωντανο>.

STO TECHNIXX.GR THN POULANE HDH.DEN THN EXOUN EKEI STHMENH?GIATI EIMAI APO KASTORIA KAI ERXOMAI 17 TOU MHNOS KAI SKEFTOMOUNA NA TH DO ZONTANA

Δεν υπαρχει ακομα ουτε για δειγμα καμμια XD1E οι πρωτες 46 & 52 θα ερθουν 15-20 Νοεμβριου και οι 42 & 37 τελος Νοεμβριου με αρχες Δεκεμβριου, το Τecnixx δεν ξερω αν εχει η που την βρηκε...

Re: Απάντηση: Toshiba 37 WL 67 Z 1920x1080p

shadowf said:
Δεν υπαρχει ακομα ουτε για δειγμα καμμια XD1E οι πρωτες 46 & 52 θα ερθουν 15-20 Νοεμβριου και οι 42 & 37 τελος Νοεμβριου με αρχες Δεκεμβριου, το Τecnixx δεν ξερω αν εχει η που την βρηκε...

Κατοπιν παραγγελειας λεει οποτε...