Toshiba 37z3030 και Mpg4

Ευπειθως αναφερω οτι:

α) Η NP+ παιζει κανονικοτατα
β) υπαρχει καθυστερηση 2-4 δευτερολεπτα αναλογα με το καναλι. Αμα θελω αγριο zapping, το κανω στα αναλογικα κ οταν βρω τι θα δω το γυρναω στο ψηφιακο. Αλλιως για να αλλαξεις 4-5 φορες καναλι δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.
γ) παρατηρειται αποσυντονισμος μεταξυ ηχου κ εικονας μερικες φορες κ σε μερικα καναλια, πχ στο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ αλλα οχι στο ντοκυμαντερ που εδειχνε το ιδιο καναλι ακριβως μετα.

Ευπειθως αναφερω οτι:

α) Η NP+ παιζει κανονικοτατα
β) υπαρχει καθυστερηση 2-4 δευτερολεπτα αναλογα με το καναλι. Αμα θελω αγριο zapping, το κανω στα αναλογικα κ οταν βρω τι θα δω το γυρναω στο ψηφιακο. Αλλιως για να αλλαξεις 4-5 φορες καναλι δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.
γ) παρατηρειται αποσυντονισμος μεταξυ ηχου κ εικονας μερικες φορες κ σε μερικα καναλια, πχ στο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ αλλα οχι στο ντοκυμαντερ που εδειχνε το ιδιο καναλι ακριβως μετα.

αρα προχωραμε στην αγορα οσοι εχουμε την toshiba regza 37Z3030DG κι αν ναι ποσο και που ?

Εγω την πηρα απο e-shop στα 35 ευρω προσφορα, η οποια δεν ξερω ποσο θα κρατησει.

έχω την

Toshiba Regza 47Ζ3030DG

Τι κάνουμε πάμε για Δέκτη . ? Αν ναι έχουμε καμιά ιδέα για ποιόν ?
Πού είναι καλύτερα να συνδεθεί ? Ci ή αλλού .

Ιδανική λύση θα ήταν να είναι Δέκτης , να έχει Δυνατότητα έγραφής , εσωτερικό σκληρό και MediaPlayer .

Υπάρχει ?

Επειδή απάντηση δεν είδα και πέρασε αρκετός καιρός το ξανά-ποστάρω .
α ) Έχει κανείς την ίδια TV ώστε να μου πει με σιγουριά τι να αγοράσουμε ?

Αν όχι

Ξέρει κάποιος με σιγουριά πιο module είναι το καλύτερο για τα MPG4 .

β) θα σταματήσει η TV να κάνει την αποκωδικοποίηση και στο MPG2 ?
τώρα είναι γρήγορη η αλλαγή , θα επηρεαστεί με το Module ?

Διαβάζω για κάτι θεματάκια με τον ήχο .
Έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να εξηγήσει ?

Έχω την NP4+ σε μία 42Z3030DG και λειτουργεί μεν, αλλά η διαφορά ήχου-εικόνας είναι τελικά ενοχλητική. Ένας επισκέπτης π.χ. την παρατηρεί σε 2-3 λεπτά. Οπότε βλέπω αναλογικά τα κανάλια και δεν νομίζω ότι στο μέλλον θα αποφύγω επιπλέον κουτί.
Firmware upgrade για το module γίνεται/υπάρχει;

Παρατηρησεις μετα απο 4 μηνες συμβιωσης:

α) lag μεταξυ ηχου κ εικονας, αν κολλαει το μυαλο σου σε λεπτομερειες (οπως το δικο μου) γινεται ενοχλητικο. Σε ποδοσφαιρα, motogp κ γενικα οπου δεν βλεπεις ποιος μιλαει, προφανως δεν εχει θεμα.

β) Μερικες φορες κολλαει η εικονα για 1-2 δευτερα, μετα την 1η ωρα θεασης (ζεσταινεται λιγακι η καρτα?).

γ) Μερικες φορες αν πεσεις στα mpeg2, μετα μαυρη μαυριλα τα mpeg4 κ θες restart στην TV.

Συμπερασμα: Θα δωσω την Regza στους γονεις μου που μετακομιζουν (ασε κ το αλλο, που να μαθαινουν καινουριο τηλεκοντρολ τωρα...), θα πουλησω την καρτα κ θα παρω μια καινουρια 40αρα για μενα :music-smiley-005:

Καλησπερα και απο μενα.Ομοιοπαθης και εγω περιμενω κανα χρονο τωρα να δω αν θα επαιζε η μοντουλα αλλα δυστυχως δεν ακουω καλα λογια και προβληματιζομαι αν θα την παρω.Τοσο ενοχλητικη ειναι ρε παιδια η καθυστερηση ηχου και εικονας?Παμε για κουτι δηλαδη?:slapface:
Μηπως στρωσει με κανα firmware?Μπα βλακεια ειπα ε?
Κριμα και ειχα ελπιδες.........................................................